Originally Posted by TheRainInSpain:
Dar eu n-am vorbit in sens peiorativ la adresa celor doua surse internautice, chiar daca le-am juxtapus userului Vortex, tot ce imi doresc este sa pui mana pe carte, cum ti-am spus. Si sa nu mai aberezi pe-aici, ca daca-ti dau un test de solfegii te-arunci de la balcon, rapidistule!*
*asta chiar e o insulta! >:)
|
Cred ca esti dovada vie ca profanul nu poate fi innobilat!Oricat de mult s-ar incerca,prin orice mijloace,o martoaga tot martoaga ramane chiar daca ii pui un capastru nou si lustruit!E adevarat ca poti ii scoti in evidenta calitatile,adica in cazul tau volubilitatatea,fanfaronismul,locvacitatea laolalta cu prostia,lasitatea,cosmopolitul si demagogia.Poate ca nu stiu sa rezolv un test de solfegii,ca na,nu am avut curiozitatea de a invata ce scrie acolo,si sincer nici nu ma intereseaza,deci nu o sa ti se indeplineasca visul de a ma arunca de la balcon,dar spre deosebire de tine nu tratez cu atata marsavie Imnul National.Dom'le acolo este spus un adevar despre noi ca popor, ca tu preferi sa fugi,sa imbratisezi strainatatea,sa dai deoparte valorile tale asociindu-le cu lucruri care nu au nicio legatura,asta denota ca tu esti un las,un schelalaitor,oricat ai incerca nu o sa se schimbe in veci faptul ca tu esti roman,nici macar frazele stupide in care ne criticam noi pe noi!
Eu asa te vad pe d'ta,daca ma insel,mea culpa!Oricum daca iti spun sa-mi dai definitia cuvantului patriot,te arunci de la balcon,manelistule*!
*asta chiar e o insulta!La fel ca toate cele de mai sus!>:)
LE Faptul ca ai niste glume proaste "in tine" ,se poate schimba...;)
|