![]() |
Despre realizarile comunismului in Ardeal :)) WTF, sper ca nu e iar ceva gen "La pescuit printre nuferi si pelicani" :))
|
nuuuuu! e film "artistic"!
|
nu. cred ca-i ceva cu cooperativizarea... moldoveanu' asta capatzanos, e atat de-al naibii,ca ne fierbe ca pe raci..
|
nu-i cu cooperativizarea. ba va din contră. e cu sor'sa.
chestia cu căpăţânos e subiectivă. figurativ, se poate spune şi aşa. |
poză suplimentară ca indiciu:
![]() |
Deja a devenit plictisitor topicul. Cu poze de-astea din filme super obscure...
|
dacă cineva nu ştie/a văzut un film, nu înseamnă că e obscur.
c-aşa Avatar e un film obscur pentru mine. uite o poză doar pentru tine: ![]() |
In sfarsit sesizeaza si altcineva. Paule, fie-ti mila...Am inteles ca esti un foarte bun cunoscator al cinematografiei romanesti, dar totusi...Poate ar trebui sa schimbam denumirea topicului in Joc interminabil.
|
nu cred că sunt un aşa bun cunoscător al filmelor româneşti. le ştiu într-adevăr pe alea pe care le am. hai să mergem mai departe: aia e Vasilica Tastaman.
|
Actorul e Amza Pellea?
|
The great train robbery. Cedez la sectiunea "poze pe care le putem ghici" :P
|
nu e Amza Pellea. cât de "mare" a fost Amza, nu atât de mare şi nici frumos ca Harap-Alb.
|
"Aproape de soare"?
S-ar potrivi: Persic = Harap Alb Birlic = moldoveanu' cu porecla (Mi-e lene sä scot DVD-ul si sä-l iau la puricat.) |
finalmente! şi
Derbedeii lui Nicuţă - Combinatul Siderurgic Hunedoara no, amu' dac'ai ghicit, bagă ... |
Multumim, Pitbull ^:)^
|
mai, eu cred ca asteptati mult si bine sa puna Pit vreo poza aici...
ana, windom, omu', aramisu',liviu,soricica si ceilalti...vreti sa se opreasca jocul? mie mi se pare unul dintre cele mai interesante de pe aici... |
rvn,pot sa indraznesc sa postez un screen?
|
evident,
am dat doar niste exemple in mesajul anterior. oricine doreste, poate posta! Pit, n-o s-o faca niciodata, asa ca e pacat sa intrerupem.. asa ca....asteptam poza, gropi hai, repede, ce mai stai? |
iata :)
![]() |
da....un mic indiciutz, ne dai????macar unu' mititel....
eu zic ceva la plesneala, totusi: ultimii trei ani, film est european, premiat la un festival... |
All times are GMT +2. The time now is 06:51. |