![]() |
Este film japonez dupa roman rusesc si nu, nu i-am raspuns elenei :)). Mesajul ei sper ca va fi mutat acolo unde trebuie.
|
Presupun ca-i Idiotul lui Kurosawa, se si vede acolo o fata de Mifune. Cedez daca e. (:P)
PS: Imaginea Elenei ar putea ramane aici, e oarecum on-topic. |
Liviu, ai ghicit, asa ca n-ai voie sa cedezi, ar trebui facuta regula asta :P
Cit despre poza elenei, cum ne poate ajuta s-o ghicim daca nici ea nu stie cine e in poza sau din ce film e? Nu-i problema sa ramina oriunde, doar ca e si distractiv si enervant in acelasi timp cind vine un user nou si posteaza in primul topic care-i iese in ochi, fara sa caute un topic mai potrivit. |
Ok, ok :P
![]() |
Oana, ne-ai prins, nu stim nici cine e in poza, nici din ce film e.
Liviu, pustiul seamana la tunsoare cu cel din Yi Yi - imi dau seama ca n-au nici o legatura - poate mai dai indicii. |
![]() |
Actrita din stanga e sotia regizorului... si e o adevarata frumusete. Should be easier now :P
|
Trần Nữ Yên Khê măritată cu Tran Anh Hung.
scent of green papaya mi s-a părut naşpa, dulceag, frenchie style. cyclo e ok, de restul nu m-am ocupat, pentru că filme a la francaise găsesc şi în românia, nu e musai să mă aventurez pînă în vietnam. mă şi mir că numita Tran zice că French people only offer me stereotypical roles of Asian women men fantasize about. bărbatu-su cam la fel face ... sunt sigură că nu mi-a dus nimeni doru':D |
filmul e acela cu denumire mai rohmeriană.
|
Originally Posted by Malombra:
Not a soul :P
El e. |
salve, Liviu :)
![]() |
film românesc.
nu-i bătrîn ca unirea. scos după 2000. |
![]() ![]() i s-a aprins cuiva becul? ↓ ![]() |
Eu n-am nici o idee, dar pe unde umbla omul ala care ghicea toate filmele? si fetele alea simpatice, tot asa :)
|
Nu prea gust mura-n gura, dar hai: Dragos Bucur si Dorina Chiriac (imi place mult fata asta), in Furia.
![]() |
![]() |
oooooo, haneke! castelul. unul dintre filmele mele preferate!
|
Originally Posted by omudindulap:
omu, tu imaginează-ţi că-s dude sau agrişe sau lăptuci în cel mai rău caz. |
1 Attachment(s)
mie mi-a placut mura in gura a lui omu, mai ales ca faza cu Muhe sub tejghea e chiar haioasa.
ceva super-simplut. n-am decat vechituri la vedere. Attachment 2333 |
Inception (dar nu sunt sigur)
![]() |
Chigurh's first kill. Go on, pretend i wasn't here.
|
^Fed's first kill. :">
|
Hai ca va scot eu din impas.
![]() |
Habar n-am.
|
Originally Posted by Federico:
a fost nimerita ca nuca... |
Glumeam si cu tine, rvn. Dar n-am vrut sa fiu captain obvious si sa mentionez ca: intrucit n-a ghicit nimeni poza si tu n-ai mai dat indicii si a trecut atita timp, imi permit sa pun eu mina pe defibrilatoare.
Creca posa dezvalui misterul acuma, ca e clar ca nu stie nimeni despre ce film vorbeai, nu? |
La belle personne
![]() |
Indiciu: imagine dintr-un alt film (destul de evident, dar na..)
![]() Film rusesc (cel de ghicit). |
Elena
Apropo... ![]() |
Originally Posted by faraimaginatie:
|
...ca sa nu ni se faca rau de-atata dulceata.
![]() |
Rohmer? Conte d'hiver? Daca e prefaceti-va ca nu m-ati vazut :P
|
Mhm, ala e. Bremen, pui tu? :)
|
Changed my mind :P
![]() |
![]() |
Pina se intoarce Liviu- din "vacanta", daca nu-i cu indignatio...
![]() Vive la resistance! :P |
aia care nu prea a existat niciodată în forma în care au "conservat-o" filmele franţuzeşti. :|
melville, army of shadows? da cum arată filmul acela, muamă. l. e. fed, ca să nu fii complet misogin, puteai să o incluzi şi pe signoret în cadru, măcar sub voal... nu scena în care o killăresc.. dude, you've got issues? :-/ |
Da, ala este.
Quote:
Plus:
Quote:
N'est-ce pas? :"> |
haha, la sărăcia curentă mi-am amanetat şi rîsul. dacă şi cinefilia ar fi amanetabilă, mi-aş face şi un leu de o cafea la aparat.
|
ăniuăiz, chaps, eu nu pun poză, pen că m-am înhămat la un maraton transcontinental de film scandinav mut, aşa că nu am timp să stau după voi. :D jucaţi-vă singuri.
|
![]() |
omu', te-ai uitat la moşneagul acela pervers? :)) monteiro, cred că A COMÉDIA DE DEUS, în rol de colecţionar de păr pubian.
varianta 2 de răspuns e RECORDAÇÕES DA CASA AMARELA: UMA COMÉDIA LUSITANA , dar înclin spre prima. |
Prima ii :)
|
![]() ![]() ![]() doc recent făcut de un regizor austriac. |
Whores' Glory
![]() ![]() |
Zulawski! :x
L'amour braque |
![]() |
![]() |
Marnie.
![]() |
Hai, ca-i simplu.