![]() |
actorul din imagine, deşi unul din cei mari actori ai scenei şi filmului românesc (care şi-a transformat porecla în renume), aici într-un rol de mâna a 3-a. că nici secundar nu se poate numi.
moldovean get-beget, aici în rol de ardelean: ![]() |
mereuta?
|
Badia?
|
nice-nice. amândoi au jucat cel mult roluri secundare, doar Bădia având un rol principal de plan secund în rolul lui Nică a Petrei din "Tusea şi junghiul".
actorul din fotografie e şi mai mare (figurativ desigur) |
Dupa corp, parca arata a Stefan Mihailescu - Braila. Grigore Vasiliu - Birlic si-a mai transformat porecla in renume si a fost si moldovean...
|
mai fac eu o incercare;colea rautu.
|
oameni buni, suntem la ghiciţi filmu' nu actoru'!
|
pai , atunci, da-ne un indiciu despre film, nu ne mai aburi cu porecle si actori mari.
aramisule, esti de-a dreptul pur si simplu! |
film de propagandă comunistă, despre măreţele realizări înfăptuite sub conducerea partidului. temă oarecum tangentă cu Derbedeii lui Nicuţă Tănase.
|
cred ca o sa-mi screm mintea tot in directia actorului.esti imposibilllllll
|
Originally Posted by rvn:
|
întreabă-l pe Pitbull. el trebuie să ştie
eroul principal ![]() un actor 'nalt la stat, mare la sfat şi voinic cum n-a mai stat (şi mai frumos ca Făt-Frumos) |
Aia e cumva Pietricica?
|
nu ştiu. ce e Pietricica?
|
Cred ca se refera la munte.
|
asta am înţeles eu. unde e localizată Pietricica asta de care faci vorbire?
|
Piatra Neamt.
|
nu cred. din moment ce actorul de care am zis prima oară joacă rolul unui ardelean, la vremea aia cred că se filma cu locaţia "pe viu". deci e undeva în Ardeal (atenţie: am zis Ardeal şi nu Transilvania)
|
no, ce facem? dau răspunsul şi merem mai departe?
|
nu. nu-l da! in nici un caz! mai cautam...
|
All times are GMT +2. The time now is 04:30. |