![]() |
şi tot nu e ...
|
"Glissando"?
|
si are legatura cu "stimabilul",in masura in care pare ceva gandit de el?:))
|
are legătură cu ştimabilul:
- ca amplasare temporală a acţiunii - ca distribuţie - ca referinţă |
aicea vad ca-i pe babeste. incerc si eu: oglinda?
@smc, citesti vreodata mesajele private? |
nice. filmul nu e făcut de conu' Serj (vă daţi seama câte filme am exclus deja din lista de posibilităţi?!? juma' de cinematografie românească:D)
|
pool,
zi-ne dracului ceva concret ,ca deja mi s-au ars circuitele! |
no hai să jucâm o ţârucă de spânzurătoare:
prima literă: C |
ai capiat?
ai idee cate filme incep cu litera asta? |
da. 566, din care 18 editate pe DVD:D
|
@rvn
Oare ce intelegi tu prin "mesaje private"? Sms-uri,mail-uri,etc? E o adevarata "spanzuratoare". Cedez! |
@pool, daca tu crezi ca cineva sta sa caute intr-o lista de 500 de filme...
ne-apuca rembelionu' aici.ce naiba, fie-ti mila de noi! @ smc, tu crezi ca pasarelele imi soptesc la ureche numarul tau de mobil sau id-ul? |
rvn, de telepatie nu stii :) scuze ca m-am bagat neintrebata in vorba dar e comic :))
|
Paul, limiteaza filmele alea, intre anii cutare si cutare :) Spinzuratoarea e ok de jucat dar la filme prefer indicii. ;)
|
@ana,
ba stiu. dar, n-am auzit niciodata sa afli numarul de telefon prin aceasta metoda. sau...poate de la Inception incoace....mai stii? asa...ca si eu de cand ma rog de el.. incep sa regret propunerea facuta. |
vă dau răspunsul şi mergem mai departe?
|
Ah,gata,in sfarsit,m-am prins :va cunoasteti!
Insa e injust si subiectiv sa insinuati asta.X( Sa nu-mi spuneti ca e vreun film de-al lui Carmazan sau Barna,ca n-am rezistat niciodata pana la sfarsit.:D |
Eu sunt pentru. Si incearca, te rog, sa cauti un film mai putin obscur. Nu cred ca asta e scopul jocului.
|
deci:
- acţiunea se petrece în decembrie '89 (21-22, care-ai fost cu noi) - în distribuţie: Cristi Iacob şi Bebe Cotimanis - replica lui nea Marcu (Victor Rebengiuc): "... am fost cascador, la don' Sergiu Nicolaescu" iar titlul filmului se vede în prima imagine... Cortul (1998) noua imagine: ![]() |
vrem doar un mic indiciu. ceva palpabil...
nu mai vrem spanzuratori! |
All times are GMT +2. The time now is 20:31. |