Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iiii 31 May 2011 13:52

ce am auzit astazi, acum 1 minut : Poli Timisoara si Gloria Bistrita retrogradate in liga a 3 :D in sfarsit scapam de 2 nenorociti : Iancu si Padureanu

Gaz Metan Medias , locul 7, joaca in turul 2 preliminar Europa League!!!

Sportul Studentesc ramane in Liga l :D

omudindulap 31 May 2011 14:23

Oricat de nesuferit ar fi Iancu, Tmisoara nu merita retrogradarea. Nu stiu exact care au fost motivele si dedesubturile, dar echipa asta a termnat pe 2, cu doar 2 infrangeri. Pacat.

iiii 31 May 2011 14:42

e bine asa, eu sunt foarte incantat. de mult imi doresc eu sa nu mai vad Timisoara in prima liga!!!

mvpsebi 31 May 2011 14:50

Originally Posted by iiii:

e bine asa, eu sunt foarte incantat. de mult imi doresc eu sa nu mai vad Timisoara in prima liga!!!

Pai nu stiu care sunt motivele pt care n'o mai doresti pe Timisoara in prima liga, insa de publicitate oricum va avea parte si in liga a doua, Iancu oricum va aparea la televizor saptamanal. Pe principiul pe care ei ar fi retrogradati, Liga I nici nu se mai poate desfasura, n'ar mai fi echipe care sa joace, TOATE ar trebui retrogradate.

L.E. Am uitat sa spun ca decizia aceasta va fi, in cel mai pur stil mioritic, anulata in maxim o saptamana, doua.

iiii 31 May 2011 14:57

Originally Posted by mvpsebi:

Pai nu stiu care sunt motivele pt care n'o mai doresti pe Timisoara in prima liga, insa de publicitate oricum va avea parte si in liga a doua, Iancu oricum va aparea la televizor saptamanal. Pe principiul pe care ei ar fi retrogradati, Liga I nici nu se mai poate desfasura, n'ar mai fi echipe care sa joace, TOATE ar trebui retrogradate.

Nenorocitu ala grasan si tigan imputit de Giulesti, a facut mari jigniri la adresa mai multor cluburi. cand ba timisoara lua bataie sau nu. de cand au promovat in liga 1 numai de scandaluri au avut parte, ba cu, culorile, ba cu cele 6 puncte etc. ba cu palmaresu... etc etc again
deci este mai bine sa nu mai fie... si sunt sigur ca o sa vanda jucatorii, pt ca nimeni nu o sa doreasca sa joace in liga 3 : D jucatorii se pregatesc sa faca memoriu.... deci...

t0nka 31 May 2011 15:04

Originally Posted by mvpsebi:

Nenorocitu ala grasan si tigan imputit de Giulesti, a facut mari jigniri la adresa mai multor cluburi. cand ba timisoara lua bataie sau nu. de cand au promovat in liga 1 numai de scandaluri au avut parte, ba cu, culorile, ba cu cele 6 puncte etc. ba cu palmaresu... etc etc again
deci este mai bine sa nu mai fie... si sunt sigur ca o sa vanda jucatorii, pt ca nimeni nu o sa doreasca sa joace in liga 3 : D jucatorii se pregatesc sa faca memoriu.... deci...

cu toate astea, trebuie sa recunoastem ca in editia asta de campionat, Timisoara a fost una din echipele cele mai bune. ca vorbeste mult Iancu, asta e alta treaba. daca ne gandim doar la cat vorbeste Gigi ne apuca durerile de cap.

mvpsebi 31 May 2011 15:05

Asa fac majoritatea conducatorilor de club din Romania. Tot circul mediatic in care se angajeaza il fac crezand ca e o conditie absolut necesara pt performanta.

ghost90 31 May 2011 15:41

Timisoara are probabil cea mai frumoasa galerie din Romania...asa e bine nu?sa promoveze toate jegurile de echipe gen Chiajna,Mioveni,si sa retrogradeze echipe cu suporteri minunati,gen Poli Timisoara

iiii 31 May 2011 15:59

suporterii sunt suporteri , cand e vorba de bani , de patroni care se cred dumnezei sau de incompetenta manageriala...

ghost90 31 May 2011 16:30

Oricum e mai pacat ca un oras ca Timisoara,cu asa suporteri si o echipa atat de iubita a fost bataia de joc a unor gunoaie oridinare.

iiii 31 May 2011 16:32

idem si craiova :D echipele iubite de provincie sunt la pamant!!! sa dea dumnezeu sa ii vad si pe cfr cluj in liga a 3 si se purifica etnic fotbalul

ghost90 31 May 2011 16:46

nu se purifica,pentru ca ramane stolul de ciori din Giulesti...nu stiu daca as vrea sa retrogradeze cfr pentru ca nu mai avem cu cine sa ne distram inainte de derby-ul Cujului :D

Manusa 31 May 2011 17:20

Pacat de Timisoara, totusi au muncit si s-a vazut rezultatul - locul 2. Iancu a mancat prea multa "mizerie" si vorbea prea mult si iata ca toate se intorc acum impotriva lui....

Vortex 31 May 2011 18:47

Originally Posted by ghost90:

nu se purifica,pentru ca ramane stolul de ciori din Giulesti...nu stiu daca as vrea sa retrogradeze cfr pentru ca nu mai avem cu cine sa ne distram inainte de derby-ul Cujului :D

Aici m-ai jignit profund!Unde e stol de ciori?Vrei sa punem giulestiul cap la cap cu granzii capitalei sa vezi care a furat mai multe titluri?
P.S Cea mai frumoasa galerie e a Rapidului si asta cred ca o spun mai multi nu doar eu!Galeria asta e infratita cu cea din Timisoara cel putin din partea galeriei rapidului.Uitate pe rapidfans la sectiunea audio sa vezi si dovada!

TheRainInSpain 31 May 2011 18:51

Originally Posted by Vortex:

Aici m-ai jignit profund!Unde e stol de ciori?Vrei sa punem giulestiul cap la cap cu granzii capitalei sa vezi care a furat mai multe titluri?
P.S Cea mai frumoasa galerie e a Rapidului si asta cred ca o spun mai multi nu doar eu!Galeria asta e infratita cu cea din Timisoara cel putin din partea galeriei rapidului.Uitate pe rapidfans la sectiunea audio sa vezi si dovada!

Da, cunoastem, "ca muntele da granit". :P
http://www.youtube.com/watch?v=pAnRDrMkrsQ

Vortex 31 May 2011 18:54

aia e o gogomanie http://www.youtube.com/watch?v=ustSNP-AP-U asta e ceva...

TheRainInSpain 31 May 2011 18:58

Vortex, Rappa si Leasa sunt doi semi-analfabeti lipsiti de talent. Adi Minune e mult peste ei - bine, nu ca inaltime... :))

ghost90 31 May 2011 18:59

Cu ce te-am jignit?Ca am zis ca sunt o gramada de ciori in galeria Rapidului? :-?

"U" campioana Romaniei la baschet!! :x:x:x

Vortex 31 May 2011 18:59

@ TheRAINinSpainHai ca deja incepi sa debitezi...si mie imi e naturelu' simtitor.Nu glumi pe tema asta!:|

Vortex 31 May 2011 19:01

Cu ce te-am jignit?Ca am zis ca sunt o gramada de ciori in galeria Rapidului? :-?

"U" campioana Romaniei la baschet!! :x:x:x

Ai tu vreo dovada ca sunt ciori pe acolo?Si daca ar fi?Ce vrei sa zici ca exista in Romania o galerie mai buna?

All times are GMT +2. The time now is 20:48.