![]() |
White Hunter Black Heart ?
|
Da, filmul unui mare regizor despre un mare regizor, absolut delicios :)
|
|
imi place mobilierul din baie.
tinand cont ca acum e la moda jacuzzi, nu pare un film tocmai nou.. |
Sfarsitul anilor 50.
Are o oarece legatura cu ultimele 2 filme ale caror imagine le-am postat-o. |
les amants 1958
si de data asta, nu mai sunt de acord ca aramisu' sa cedeze. ma supar pe el. |
Era normal sa cedeze, tu m-ai neindreptatit atunci.:(
|
fie:
![]() |
aha,
de razbel?? si anu', macar?? @omule, iarta-ma. n-am vrut sa te supar.doar ca, il prefer pe pool. imi plac mai mult imaginile din filmele vazute in copilarie. |
poţi care ca să zici că e şi de răzbel, deşi nu arată nici o secvenţă de bataie. acţiunea are loc în timpul.
regret că trebuie să te dezamăgesc. da' promit că pun una de care vrei tu la următoarea. |
of....
s-au facut atatea filme de razboi...toate erau propanganda curata.. de unde naiba sa incep? de la "secretul cifrului"? de la "stejar, extrema urgenta!"? ai fost atat de hotoman, incat de data asta ai avut grija sa nu mai fie posibila recunoasterea actorului. |
O fi "Cel mai iubit dintre pamanteni" ? :-/
|
sau "cel mai urat dintre martieni"...
o sa tin cont de ce mai rugat, daca promiti ca ne intalnim unde ziceam... |
nu crez' că figura actorului v-ar ajuta foarte mult ... da' fie
![]() |
normal,te-ai asigurat sa fie unul de la figuratie...
|
rvn @
nu stiu ... "unde ziceam",dar daca vrei... la o bere,candva ?! :) In orice caz,e "15",dezolantul "film" al Tunarului...? |
asta-i tare!
niciodata nu m-a invitat vreun barbat la bere...dar, cine stie? poate fi interesant... sincer, rad in hohote cand scriu mesajul...nu ma asteptam sa fi atat de necioplit. si nu cred ca e filmul la care te gandesti...pool n-ar pangari topicul cu filmele lui. |
Plus ca pare mai vechi..'80?
|
nu e 15.
iar acela nu face doar figuraţie, a mai jucat în ceva filme ... mai nou de '80 ba aş pune şi secvenţe de-ale lu' conu Serj; când oi găsi una să vă încui ... şi totuşi filmu' ăsta are ceva legături cu ştimabilu' |
Trei consoane,din nu stiu ce motiv,te trimiteau,din evidente motive,in zona "masculinitatii".
Sorry... O sa fiu mai gentil.:D Raman la "15". |
All times are GMT +2. The time now is 01:33. |