![]() |
wazzat?
l.e. aa, ok, vin şi cu poza imediat. sau mai bine să vină cineva care chiar a văzut filmul, ar fi mai cinstit, cred. termen pînă mîine , merge? |
n-am tinut neaparat sa fi fost vizionat filmul, de-aia am pus si indiciul...altfel nu se putea 8-|. pune imagine cand vrei :)
|
bine atunci
![]() ![]() ![]() ![]() are nişte interioare filmul ăsta.. poate ştie cineva unde s-au făcut filmările? film românesc. |
tipa asta este o foarte frumoasa balerina, asa e?
nu-mi amintesc cum o chema... |
da, e Maria Bănică. chiar e o frumuseţe femeia asta.
|
Originally Posted by Malombra:
am vazut filmul asta, demult, tare. si cartea am citit-o cand eram mica. nu cred ca era copil din generatia mea care sa nu fi citit toate romanele lui Jules Verne. |
Nimeni n-a vrut sa scrie numele filmului, intr-adevar o mare frumusete balerina, si mie mi-a sarit in ochi imediat cum a pus Mal poza si probabil am vazut si filmul - Castelul din Carpati.
![]() |
Cel putin o data am citit de filmul asta aici. Omul l-a vazut sigur.
![]() |
la fille sur le pont ?
|
Yes, he did :D Memorabila scena asta :x Foarte fain filmul, asa, pentru visatori :P
|
1 Attachment(s)
Daa, si mie mi-a placut mult filmul. A facut cateva pelicule faine Leconte asta...
Din lipsa de timp o sa pun o poza dintr-un film destul de cunoscut, desi poza nu o fi asa de reprezentativa pentru el: Attachment 2266 |
1 Attachment(s)
|
The edge of heaven, unul din filmele mele preferate.
|
Da, el este, daca mai e nevoie sa confirm...
|
florryinn, nu-mi faceam probleme ca n-am ghicit ultima poza, cit ca ai spus ca tipul e actorul principal din film; ma gindeam ca ai pus poza a doua doar ca sa arati care-i actorul principal din filmul precedent :))
![]() |
am vazut ca intarzie poza si m-am gandit sa confirm, pentru orice eventualitate, that's all :)
|
Filmul e ecranizarea unei celebre carti. Pe vremea cind eram eu copil nu cred ca exista fata, cel putin, care sa n-o fi citit.
![]() |
Nu mai dau nici un indiciu si las sa sa se stinga cum poate topicul asta. Se vede cit se poate de clar cine sint actorii in ultima poza. Oare in cite filme au jucat impreuna :-? Au jucat in citeva, dar cite au fost ecranizari celebre?
|
Sunt 99,(9)% convins ca nu e vorba de asta, dar nu-i ca si cum incercarea ar avea moarte, nu? (sau cum era vorba)... Wuthering Heights? :))
|
Quote:
:)) Cred ca asta e punctul de maxim al sexyness-ului femeilor, cand pun pun botic. Nu am idee cine-s cei doi. |
In a doua poza tipa seamana cu Danielle Darrieux,pe care am vazut-o de curand in 5 fingers.Chiar daca e ea,nici eu nu stiu filmul din care ai postat cadrele,Ana.
|
Mmda, ea pare-a fi. In cazul asta, Rosu si negru s-ar apropia cel mai mult de (scuzati cacofonia) descrierea Anaemonei :-? Daca-i asa, pune tu, Kriss.
|
![]() |
hmm, pe asta l-am vazut acum vreo saptamana.
Repo Man |
El e.
|
2 Attachment(s)
Nu este un film grozav (nu c-ar fi rau), dar abia l-am vazut si nu e asa de cunoscut:; deci poate nu se ghiceste imediat
Attachment 2270 Attachment 2269 A doua poza este mai mult pentru imaginea frumoasa, care insa nu reiese chiar asa de bine aici. |
Ar fi mai bine daca ai putea sa bagi niste poze putin mai mari,poate dam de niste indicii.
|
2 Attachment(s)
|
Originally Posted by omudindulap:
Dar era normal sa pun boticul :)) credeam ca Gerard Philipe e idolul tuturor femeilor si chiar al barbatilor :D si eu l-as fi recunoscut si asa cum statea pe scara, cu spatele la noi.
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Macar Kriss mi-a mai indulcit amarul ca a recunoscut-o pe Danielle, pe care daca n-ati vazut-o in Madame de... va spun ca n-ati vazut-o deloc, eu l-am vazut la batrinete filmul asta si tot am plins ca o liceanca. :P
Originally Posted by omudindulap:
In ce secol copiii nu mai citesc Rosu si Negru si Minastirea din Parma? Nu cred ca as rezista sa le mai citesc acum, deci nu le recomand :)) P.S. Fed, am uitat sa spun cit ma bucura ca ai incercat sa ghicesti :-* |
este filipinez
|
The Road?
|
da
|
![]() |
Like someone in love?
|
Corect.
|
![]() |
1 Attachment(s)
L-am recunoscut pe John Malkovich.
The Sheltering Sky Ceva accesibil, nu prea am timp maine de indicii Attachment 2273 |
Da, o tar` de Bertolucci veritabil :)
|
Nu sunt prea familiarizat cu filmele lui Bertolucci. De fapt nu am vazut decat doua din creatiile lui si in orice caz nu unele dintre cele importante. Insa de "Un ceai in Sahara" am auzit de ceva de timp si am vazut si unele secvente pe cand l-a dat la televizor si in orice caz am remarcat cromatica aia deosebita si actorii sai principali.
Si ca sa fac treaba un picut mai usoara la poza mea, despre filmul asta s-a mai discutat si pe la sectiunea Iconoclast. Mai precis s-au discutat in vreo doua topicuri unele filme ale regizorului in cauza, nu in mod special filmul din care apartine imaginea (mama, ce mai indiciu util am oferit...). |
Tillsammans
![]() |
the terrorizers :x
|
documentar important despre solidaritate şi riscurile poluării şi otrăvirii cu mercur, amintit de Mark Cousins în story of film: an odyssey. eu l-am văzut într-o copie vhs, de acolo şi imaginile aşa cum sunt.
![]() ![]() ![]() ![]() |
a fost printre cele Ten Documentaries That Shook the World, proiect al BFI Southbank
|
![]() Minamata: The Victims and Their World |
![]() |
Warsaw
![]() Valex, trezirea, vad ca l-ai bifat. |
Kanal-ul lui Vajda
sa puna altcineva! |
|
|
Dupa cum e filmat pare Enter The Void.
|
All times are GMT +2. The time now is 10:45. |