Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

brax 26 Mar 2011 23:01

Problema nu e la Razvan, problema e la radacina. Selectia (la orice nivel) se face pe pile si relatii, antrenorii sunt betivi dezinetersati si incompeteni, bazele sportive sunt modeste, competitiile de juniori se desfiinteaza, tinerii nu sunt promovati in echipele prim divizionare deoarece antrenorilor le e frica ca vor fi demisi daca nu au rezultate etc. Toate contribuie la o nationala dezorganizata, laitmotivul acestei tari.

brax 26 Mar 2011 23:01

Problema nu e la Razvan, problema e la radacina. Selectia (la orice nivel) se face pe pile si relatii, antrenorii sunt betivi dezinetersati si incompeteni, bazele sportive sunt modeste, competitiile de juniori se desfiinteaza, tinerii nu sunt promovati in echipele prim divizionare deoarece antrenorilor le e frica ca vor fi demisi daca nu au rezultate etc. Toate contribuie la o nationala dezorganizata, laitmotivul acestei tari.

BikeRider 26 Mar 2011 23:23

Ba eu cred ca problema este tocmai la Razvan! A inceput ca un perdant, declarand ca merge la egal. S-a vazut si cum a jucat. Bosniecii au fost calare pe noi, bravo lor.

rrs85 27 Mar 2011 10:50

Si daca, pana la urma printr-o minune, reuseam sa castigam, senzatia de amareala tot nu disparea... Se pare ca am uitat sa jucam fotbal, aseara am avut senzatia ca noi suntem Luxemburg, o echipa de amatori...:-&

KrissKringle 27 Mar 2011 17:42

Originally Posted by rrs85:

Si daca, pana la urma printr-o minune, reuseam sa castigam, senzatia de amareala tot nu disparea... Se pare ca am uitat sa jucam fotbal, aseara am avut senzatia ca noi suntem Luxemburg, o echipa de amatori...:-&

Dupa "generatia de aur" ti s-a mai parut ca a mai jucat nationala fotbal?Cu Pitzi pe banca ne-am calificat la Euro datorita unui gol din offside si la turneul final am dat cu piciorul la niste sanse cu care rar te intalnesti.Problema fotbalistilor romani e ca n-au mentalitate de castigatori,sunt niste putori ordinare care vor sa ciupeasca cati mai multi bani pe baza unor performante mediocre.Uita-te la Chivu care e scarbit sa mai joace la nationala pentru ca vede si el ca nu se vrea performanta.El a plecat din mocirla asta de campionat romanesc la 19 ani si a jucat in campionate civilizate iar lucrul asta se vede pentru ca e profesionist omul spre deosebire de mascaricii astia cu bombe sexy si alte rahaturi cu care apar prin ziare de scandal.In ritmul asta o sa mai castigam ceva peste 20 de ani daca o sa se redreseze tara desigur si o sa avem si noi academii de juniori unde nu se merge pe nepotisme ci doar pe talent si munca.

brax 27 Mar 2011 17:58

Originally Posted by KrissKringle:

In ritmul asta o sa mai castigam ceva peste 20 de ani daca o sa se redreseze tara desigur si o sa avem si noi academii de juniori unde nu se merge pe nepotisme ci doar pe talent si munca.

De fapt, noi nu am castigat niciodata nimic. Ne-am calificat la cateva turnee finale la care am obtinut o singura data un loc in sferturi. Atat. Am beneficiat de o generatie de fotbalisti exceptionali, asa cum au avut si ungurii in trecut. Inainte de aia ne calificam greu la turneele finale si niciodata nu excelam. Nu am fost niciodata o forta in fotbalul mondial, dar toti suporterii se asteapta la victorii pe linie. Asta m-a deranjat in mod special in 2008 cand i se cerea lui Piturca sa castige campionatul european. Ar trebui sa ne vedem de lungul nasului.

KrissKringle 27 Mar 2011 18:11

Da,asa e.Trebuia sa scot "mai" de acolo :))

rrs85 29 Mar 2011 21:49

Incredibil!!! Am reusit sa invingem "redutabila" selectionata a Luxemburgului dupa o confruntare extrem de echilibrata, in care geniul lui Mutu si-a spus cuvantul, iar tactica lui Lucescu a fost una aproape perfecta. Daca vom continua in acelasi trend, cu siguranta, vom... vedea... CE la televizor!!!;)

Manusa 29 Mar 2011 22:02

Mda am reusit si noi dupa atata timp sa batem o echipa ........de bucatari, ospatari, functionari si animatori - Luxemburg. Suntem de toata rusinea si atata timp cat va sta Lucescu pe banca nu vom face nimic. Nu avem nici jucatori dar antrenor nici atat. In loc sa ma uit la acest meci de 2 lei mai bine ma uitam la un film sau pe pereti. Sper ca dupa acest meci Lucescu sa isi dea demisia desi asta nu cred ca se va intampla, atunci sper ca va fi demis.

omudindulap 29 Mar 2011 22:06

Nationala U17 s-a calificat la Europene, de la care Italia va lipsi. O luminita plapanda.

iiii 30 Mar 2011 09:32

Pot zice ca sunt mandru!!!1 Intr-un final, am reusit si noi sa invingem o reprezentativa formata din ospatari, agenti sociali, barmani etc.
Si mor cand mai aud ca mai avem sanse la calificare, si acele sanse sunt matematice.

rrs85 01 Apr 2011 21:33

Deh... a castigat Brasovul, in minutul 90, cu Otelul... am fost la meci;)

ghost90 01 Apr 2011 22:17

Bravo "U" !!! :x:x

iiii 04 Apr 2011 11:15

aseara in Fire Club , vizionam tzigania din giulesti :D Pacat ca Gazu nu au mai rezistat.
In alta ordine de idei... cat de prost sa fi sa iti dai foc la propria peluza????? bv timisoaraaaaaaaaaaaaa

copila_satanista 04 Apr 2011 11:17

Aia da suporteri inflacarati bueei :))

crin3l 05 Apr 2011 11:27

Originally Posted by Medicate:

Da mai, ai dreptate, Barca e cea mai buna, nu mai comentez nimic, avand in vedere ca nici Barca nu stii sa scrii corect, e clar cat de mult fotbal stii!
Am fost un mare fan al Barcelonei inainte de 2000, cand in echipa erau jucatori adevarati si nu toti miseii. Messi e mic copil pe langa Luis Enrique, Rivaldo sau Overmars...fotbalul de acum nu se compara cu cel d-atunci, ramai tu cu "cea mai buna echipa din lume" si mai vedem in cativa ani unde se va ajunge, cand probabil se va introduce proba video...cand "marile puteri" actuale vor pieri datorita deciziilor corecte!

Imi pare rau pentru replica tarzie care ti-o dau. Daca as putea te-as provoca la un duel cu cine stie mai mult fotbal, dar nu prea are rost ca nu am ce sa iti demonstrezi, fiindca te faci singur de ras cu parerile tale deloc obiective aducand argumente de 2 bani. Cat despre faptul ca nu am scris bine BARSA, sa stii ca nu am c cu sedila la tastatura si am sa scriu cum se auda in romana;)

Medicate 05 Apr 2011 13:56

M-ai spart...esti "campion"!

Poesys 05 Apr 2011 15:05

Barça ?! Buah...
Sunt MADRIDISTA ;)

crin3l 05 Apr 2011 19:39

Originally Posted by Medicate:

M-ai spart...esti "campion"!

Are rost sa ma mai complic ?

Medicate 05 Apr 2011 20:08

Eu zic sa taci...nu am chef de cearta, pe un subiect total aiurea!

All times are GMT +2. The time now is 09:11.