![]() |
![]() |
Originally Posted by Valex:
![]() |
Valex, regula asupra careia au convenit jucatorii e ca daca devine relativ evident ca nu o sa ghiceasca nimeni poza ridicata la fileu la un moment dat, proponentul ei ar face bine sa-i divulge provenienta. (ah, si mai e o regula, netolerata democratic inca, pe care incerc eu s-o 'forjez' in mindsetul participantilor: sa se aleaga filme ghicibile in principiu de cat mai multa lume)
Anyhow... [Parca ma simt alt om dupa ce mi s-a-ntamplat filmul asta aseara...] ![]() Si-nca una. Fiindca, for one thing, primul film e atat de obscur (sic!) incat nici autorul lui nu cred c-a auzit de el. And for another: why the hell not? ![]() De sezon.... (Only kidding. I just love this line) |
federico
!http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9...9k0o1_1280.png! în cetatea ideală a filmului fincher ar trebui să fie cel obscur, nu mekas... !http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6...yjyjo1_500.gif! poate sunt senilă, dar: !http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6...73ufo1_500.gif! beauty happens, like rain. asta e cea mai frumoasă parte a sa. |
Originally Posted by Federico:
|
Valex, nu trebuia să te laşi, dragă. ia mai stai tu pe aici să-ţi mai faci nişte deprinderi de cinemagician, să vezi cum e cu obrazul blindat. ;)
glvmesque. dacă ai altă poză, pune. eu m-am căpătuit cu nişte filme de ilyenko şi nenorocesc topicul ăsta, dacă mă implic în gestionarea lui. mi-am pus babele săptămîna asta şi nu vreau să mă aleg cu sudalme, poate-mi pică vreo babă nasoală, vreo hîrcă de soi rău. nu te lăsa gripat (influenzat) de remarcile lui Fedi, ia nişte vitamina C. |
![]() |
![]() |
Last Life in the Universe
![]() |
Repulsion. Cedez...
|
Lenea asta... :|
Somebody`s gotta do the dirty work... ![]() |
Le charme discret de la bourgeoisie ?
|
Mhm. Your turn :D
|
![]() |
|
Sau nu, mai bine...cedez. Nu mai am acces la net vreo cateva zile asa ca mai bine marturisesc, ca sa nu se blocheze topicul: poza e din Silenced
|
Mai sa fie, nimeni nu pune o poza, ou sont les neiges d'antan :(
![]() |
O privire dîrză, o sprînceană încruntată... Văd un Eastwood? Un Burton?:-? Where Eagles Dare?
|
Win, chapeau! Nici eu nu i-as fi recunoscut pe cei 2 :))
Pentru ca esti atit de bun trebuie sa pui o poza :) |
1 Attachment(s)
|
Five easy (peasy) pieces.
![]() |
Spring summer fall winter... and spring ?
|
Ui ca se poate si fara indicii geniale :P
LE: Da, ala e. |
1 Attachment(s)
|
Raise the Red Lantern
![]() |
![]() |
ăla-i depp? nu am văzut filmul.
|
Nop, e Stipe Erceg.
|
Der Baader Meinhof Komplex
![]() |
The Deer Hunter.
|
Originally Posted by omudindulap:
Quote:
|
M-am eschivat subtil. Plus ca, e cu 44, de sezon..
|
1 Attachment(s)
Ei, si-acum imagineaza-ti ca omul ar fi pus poza asta, tot asa cu ochii inchisi o ghiceai? Attachment 2263 |
Quote:
|
Originally Posted by anaemona:
|
Originally Posted by Malombra:
![]() De sezon, bien sur. |
:)) Buna asta, perversi mosnegii de la Academie. ^ L-ai vazut integral? L-am scos si eu acum cateva zile, dar inca nu m-am atins de el, din cauza duratei (si Oz-ului), pusilanim..:-< |
Originally Posted by omudindulap:
|
Spuneai ca te simti alt om dupa experienta respectiva, poti fi mai exact?, poate-ncerc si eu o schimbare in week-end.
|
Concluzia e pripită. Dar asta pățești dacă adopți metodologia twinsen-iană ;) |
![]() ![]() |
Rio Bravo.
![]() |
Straight Time?
|
Da. :D
|
![]() |
The Seventh Continent. (Îi) cedez din nou...
|
Inca una si ma duc. :D
![]() |
Ordet.
|
Fain e cand se ghicesc repede. :x
|
De-a dreptu' superb:x :P
![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 18:45. |