Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

PoliFanAthic 19 Mar 2011 00:03

Ce-a facut Barcelona in retur cu Arsenal a fost umilitor. Si cand te gandesti pe ce loc e Arsenal in Anglia si te mai gandesti ca are sanse reale sa castige campionatul.

Dar la fel a fost si la Barcelona - Real, la fel de umilitor doar ca au intrat mai multe. Nu eram fan Barcelona, dar fotbalul pe care il joaca ma fascineaza si cand vreau sa ma relax ma uit la o repriza de-a lor.

Asta nu inseamna insa ca au garantate campionatul/cupele, in special cele din urma, fiindca se poate face antijoc si sa castigi sau se poate ca Barca sa prinda o zi mai proasta.

Medicate 19 Mar 2011 14:25

Gandeste-te in felul urmator : Van Persie e jucator cheie in echipa lui Wenger, daca ar fi fost Messi in locul lui si ar fi sutat dupa fluier, nici galben nu ar fi luat! Si nu e vorba ca unul e mai temperamental decat celalalt... e vorba de mediatizare!
Degeaba pupi in fund jocul Barcelonei, daca nu erau in stare sa dea gol pana n-a primit rosu atacantul lui Arsenal si pana n-au primit penalty!
Cu Shaktior le va fi mult mai greu...sper!

PoliFanAthic 19 Mar 2011 17:56

Ce rost are aceasta discutie despre arbitraje? In tur era 2-0 daca nu gresea tusierul la golul lui Messi. Barcelona au fost oricum net superiori, mi se pare ciudat sa incerci sa aperi un antijoc de maniera celui facut de Arsenal.

Inteleg, cand esti aproape, ai ocazii, pui presiune, si apoi ti-o trage arbitrul, ai tot dreptul sa fii foarte iritat. Dar asa, inteleg frustrarea unei eliminari usoare, dar nu asta a fost cheia partidei. Vorba vine, Bendtner marca atunci cand a scapat singur cu portarul si altfel discutam acuma, cu tot cu superioritatea Barcelonei.

Medicate 19 Mar 2011 18:21

Nu suport discriminarile facute de unii arbitri, nu suport sa vad ca unii jucatori profita de "bunavointa" lor, mai ales asa numitii "jucatori buni" d-alde Messi si Ronaldo! Si ce ma mira .... cu 5 arbitri parca sunt mai multe greseli decat cu 3 :| !

PoliFanAthic 19 Mar 2011 22:20

E un clip frumos cu Messi, destul de cunoscut:

http://www.youtube.com/watch?v=5sJhh-YcvbU

In general, din cate l-am vazut, are o atitudine pozitiva si frumoasa, cu siguranta peste media fotbalistilor. Ronaldo imi place mai putin din acest punct de vedere, dar altfel e un fotbalist exceptional.

Numarul arbitrilor nu schimba cu nimic faptul ca doar tehnologia va imbunatati calitatea deciziilor luate pe teren. Cum se poate face asta e altceva, dar formula asta cu arbitrii aditionali e frectie la picior de lemn.

crin3l 20 Mar 2011 12:44

Originally Posted by Medicate:

Gandeste-te in felul urmator : Van Persie e jucator cheie in echipa lui Wenger, daca ar fi fost Messi in locul lui si ar fi sutat dupa fluier, nici galben nu ar fi luat! Si nu e vorba ca unul e mai temperamental decat celalalt... e vorba de mediatizare!
Degeaba pupi in fund jocul Barcelonei, daca nu erau in stare sa dea gol pana n-a primit rosu atacantul lui Arsenal si pana n-au primit penalty!
Cu Shaktior le va fi mult mai greu...sper!

Gandeste-te in felul urmator. Barcelona a dat gol in finalul primei reprize cand jucau 11 contra 11. Si cum practic Arsenal nu a contat deloc in atac, f probabil Barsa ar mai fi dat gol chiar si cu Van Persie pe teren. Iar cand au primit penalty era deja 2-1. Asa ca nu mai fi frustrat ca Barsa este de departe cea mai buna echipa din lumea la momentul actual si fii obiectiv.

Medicate 20 Mar 2011 14:38

Da mai, ai dreptate, Barca e cea mai buna, nu mai comentez nimic, avand in vedere ca nici Barca nu stii sa scrii corect, e clar cat de mult fotbal stii!
Am fost un mare fan al Barcelonei inainte de 2000, cand in echipa erau jucatori adevarati si nu toti miseii. Messi e mic copil pe langa Luis Enrique, Rivaldo sau Overmars...fotbalul de acum nu se compara cu cel d-atunci, ramai tu cu "cea mai buna echipa din lume" si mai vedem in cativa ani unde se va ajunge, cand probabil se va introduce proba video...cand "marile puteri" actuale vor pieri datorita deciziilor corecte!

SoX 20 Mar 2011 16:13

http://www.youtube.com/watch?v=baAdE...eature=related

Bravo Goian!

rrs85 26 Mar 2011 17:34

Mai este un pic si incepe meciul din Bosnia, pronosticuri!?
Ma incumet sa zic, cu jumatate de gura, ca victoria va fi de partea noastra...
Bosnia - Romania 1-2B-)

mvpsebi 26 Mar 2011 17:37

Originally Posted by rrs85:

Bosnia - Romania 1-2B-)

hat-trick Mutu :)) nu stiu, bat in lemn, da' parca nu vad prea bine nationala in meciul asta :-s

Hai Romania ! :D

ghost90 26 Mar 2011 17:54

Daca joaca Dzeko,Ibisevic,Misimovic si Pjanic titulari ne va fi extraordinar de greu :)

omudindulap 26 Mar 2011 18:28

Ba, eu zic ca mai mult de-un egal nu prea putem scoate. Mutu nu s-a antrenat, vreo 3 dintre ei n-au mai jucat un meci oficial de un car de vreme. Deac rezerva (sau nici macar), Tamas rezerva (in ultima vreme), Goian vine dupa accidentare, Florescu a fost dat afara, Marica e cu blogurile, Ropotan nu a mai atins mingea decat la antrenamente. Si nici sarbi nu suntem, desi ne tot batem cu pumnul in piept. Suna a gol. Sau a goluri in poarta noastra. Vom vedea.

rrs85 26 Mar 2011 19:51

1-0, Gol Marica...:)

mvpsebi 26 Mar 2011 19:53

Ce diliu ii comentatorul.."mai greu c'al lui Zidane!" =)))))))

ghost90 26 Mar 2011 20:10

Rezultat norocos pana acum...nu jucam nimic.Chiar nu imi dau seama ce dracu cauta Florescu asta in echipa :|

mvpsebi 26 Mar 2011 20:17

Chiar norocos nu stiu daca e, nici bosniecii nu's prea viteji ;) e care pe care, zic eu :D Cat despre Florescu, totally right !

Hai Romania ! :D

mvpsebi 26 Mar 2011 21:04

Jale cu fazele fixe! :))

ghost90 26 Mar 2011 21:13

Suntem o bataie de joc...

danonino 26 Mar 2011 22:38

Frumos jocul Bosniei. Foarte frumos au jucat, deschis, combinativ si cu luciditate.

Am incetat sa mai tin cu Romania din minutul 6.

BikeRider 26 Mar 2011 22:54

Razvan zice ca n-are de ce sa-si dea demisia. Cum vi se pare asta?

All times are GMT +2. The time now is 07:23.