Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   FotoMagia (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Photo of the day. Our shots only ! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96937)

princess_peach 30 Aug 2011 14:24

Twisted_Smile 08 Sep 2011 17:37

Pepper 12 Sep 2011 08:42

In zori

omudindulap 12 Sep 2011 12:31

vave 12 Sep 2011 17:56

Ce mă ofticaţi cu pozele astea! :-S ;)

Pepper 14 Sep 2011 08:51

Orizontal vertical

Pepper 19 Sep 2011 08:37

Sf. Petru: Ba da!
Sf. Pavel: Ba nu!
Sf. Ioan : Nush...

Pepper 20 Sep 2011 08:38

Jar Jar in da house

anaemona 20 Sep 2011 19:36

Astazi am trait pe viu Regii nisipurilor :) Paianjenul asta era cam o treime acum citeva saptamini si n-am fost atenta ce maninca, cit maninca, chirie nu i-am luat :) Astazi se desfata cu ospatul de mai jos, in toata splendoarea lui, si intre timp a ajuns asa de mare ca de la distanta de un metru, de unde i-am facut poza, statea inima in mine cit un purice, mai ales ca am si ceva arachnofobia. Nu stiu ce sa fac cu el, zau, e la doi pasi de usa mea de la intrare.

Pepper 20 Sep 2011 20:47

Foarte fain pradatorul dar ar fi si mai fain dac'ar sta mai departe de usa ta :-S altfel s-ar putea sa te trezesti ca vine la cumparaturi la tine in casa. Tre' sa afli cumva daca e periculos, mie una nu-mi plac dungile alea de pe picioare...

FreakDoll 20 Sep 2011 22:21

OMG!:-O Cred ca as face infarct daca as vedea asa ceva in realitate!!

Cristina_ 21 Sep 2011 01:36

Originally Posted by anaemona:

Astazi am trait pe viu Regii nisipurilor :) Paianjenul asta era cam o treime acum citeva saptamini si n-am fost atenta ce maninca, cit maninca, chirie nu i-am luat :) Astazi se desfata cu ospatul de mai jos, in toata splendoarea lui, si intre timp a ajuns asa de mare ca de la distanta de un metru, de unde i-am facut poza, statea inima in mine cit un purice, mai ales ca am si ceva arachnofobia. Nu stiu ce sa fac cu el, zau, e la doi pasi de usa mea de la intrare.

Ai auzit de Raid?

anaemona 21 Sep 2011 02:30

Pepper, daca nu mai scriu pe-aici e clar ca era periculos :) - mi-a placut intotdeauna replica "we will never know until the autopsy" bineinteles personajul fiind inca in viata.

Doll, am vazut chestii mult mai inspaimintatoare, doar ca insectele iti creaza o stare de nervozitate.

Doi ani la rind a vrut sa-si faca cuib o viespe pe linga casa mea (doar n-o fi fost aceeasi :-/ ), in pamint, si de fiecare data am vazut-o exact cind sapa si i-am deturnat planurile. Daca n-ati vazut o regina de viespe, pierdere mare, are niste culori superbe, marime dubla fata de viespile obisnuite, aripi mari, desi poate era alta insecta, am cautat poze si n-am gasit nimic. Nici mie nu mi-a stat gindul la facut poze atunci, daca ma ataca, sigur era periculoasa.

Cristina, nu, nu cred ca-l voi ataca cu Raid, pina la urma el isi urmeaza calea naturala. De vreo 2 ori i-a stricat ploaia, vintul pinza si a refacut-o tot acolo, ii place locul :) Parca intr-o povestire de-a lui Preda era un paianjen care a inebunit si s-a incilcit in propria pinza pentru ca omul ii strica in fiecare zi pinza.

Pepper 21 Sep 2011 07:33

Rough neighbourhood

FreakDoll 21 Sep 2011 13:01

@anaemona
Eu sufar de entomophobie. Mi-a intrat odata o lacusta in camera si am paralizat de frica. :|
Am avut drept oaspete si un soricel micut si dragut, dar de el imi era drag:)) Nici acum nu stiu unde e. S-a evaporat.

Pepper 22 Sep 2011 08:06

I'm never drinking again

Pepper 23 Sep 2011 09:03

Una din rugaciunile adresate Sfantului Anton pe peretele unei biserici catolice din Alba-Iulia

Pepper 30 Sep 2011 07:23

Zapuseala

Chambord 30 Sep 2011 11:40

Ca un complement compliment la cele 2 poze de mai sus, una de-a mea mai veche:

Der himmel über Paris or Graham Greene's "The Power and the glory"

upload images

Pepper 30 Sep 2011 12:37

Nici nu stiu ce-mi place cel mai mult, cladirea sau pasarea :) genul asta de natura in miscare e ca un Holy Graal pt un fotograf, amator sau profesionist. Tare mi-ar placea sa cred ca nu a fost pur intamplatoare prezenta pasarii (presupun ca-i porumbel) :D

Chambord 30 Sep 2011 14:24

Chiar ca nu e intamplatoare. :P Pentru simplul motiv ca nici n-am vazut porumbelul in clipa cand am apasat pe "tragaci" si nu l-am vazut nici dupa, banuiesc ca era imaterial :-? . Luasem un cadru cu unul din turnurile de la SacreCoeur si incercam sa surprind cum albul care se ridica din spatele lui se transforma in albastru. Cand ma uit la poza ...

FreakDoll 30 Sep 2011 14:41

Pasarea e, de fapt, un avion deturnat care va intra in turn X_X

Chambord 30 Sep 2011 15:18

Super observatia ! Pe langa cele 2 titluri initiale o sa-il adaug si pe al 3-lea: Nine Eleven

Pepper 02 Oct 2011 16:34

Ar merita un titlu dar nu m-am simtit inspirata :-?

Rapture 17 Oct 2011 12:03

Autoportret - State of mind

Chambord 17 Oct 2011 17:08

Asta e teaser-ul la prequel-ul de la Specii sau ceva de genul asta ?!

O fata frumushika, aparent terestra din profil, dar de care vom afla pe parcursul filmului ca are mai multi ochi si mai multe nasuri si guri decat permite legea pe planeta asta ... incepe sa "brutally killing innocent men" :-S

Rapture 17 Oct 2011 18:12

Hehe, da.

Si va avea mii de urmasi, va depune mii de oua. Si va pune bazele unei intregi armate de specii
:D

Pepper 21 Oct 2011 21:50

Here comes the rain!
Fotografia apartine mamei mele care a invatat imediat cum se apasa pe butonu' magic ;)

Chambord 22 Oct 2011 14:06

Wow, e de Tree of Life asta :-bd Merge ca punte intre o secventa cu dinozaurul si una cu fratii jucandu-se :) Nu mai zic ca are ceva din arhaicul pictural al lui Bella Tarr.

Pepper 22 Oct 2011 14:50

Desi mama habar n-are cine e Malick cred ca se va simti magulita cand va afla ca are ceva in comun cu respectivul ;) de Bela Tarr nu mai zic, nici macar eu nu stiu de el :">
Eu imi imaginam dinozauri fugarind oamenii din imagine sau lava curgand incet dar amenintator provocand panica... you know, the usual scary movies :))

paul_aramis 23 Oct 2011 03:31

pepper, biserica aia nu e cumva la Cristian?

Pepper 23 Oct 2011 10:44

Fotografia sigur e facuta intre Sibiu si Sebes, insa multe biserici din zona seamana intre ele; poate recunosti casa asta :D e din aceeasi localitate

paul_aramis 23 Oct 2011 16:15

nu am cum să o recunosc, e prea nouă ca să o fi văzut...

da' dacă mi-am pus ambâțu', am găsit și casa.

Pepper 29 Oct 2011 10:38

Silueta

Am incercat sa transpun aceeasi atmosfera pe care am simtit-o la fata locului, si anume misterul specific filmelor noir; nu cred ca mi-am atins scopul cu succes dar in mod cert nu voi uita feelingul de atunci: un businessman grabit m-a vrajit cu silueta sa care se cufunda din ce in ce mai mult in ceata sufocanta 8->

omudindulap 29 Oct 2011 12:28

Eu i-as fi zis The Loneliness of the Long Distance Runner.

Pepper 12 Nov 2011 11:20

Wild sex

Chambord 12 Nov 2011 21:44

Thankfully no watermelons involved #:-S

Pepper 19 Nov 2011 13:02

Jabba the hut and his pet/dinner

Trovant din situl geologic de la Costesti, jud. Arges

Kriss_Kringle 19 Nov 2011 14:09

Mai degraba Jabba the Hutt and his dinner.Ugly fucking thing,looks like a giant evil easter egg.=))

Rapture 20 Nov 2011 13:56

:D

Chambord 20 Nov 2011 14:50

^ It's Lady Alien again, coming to destroy poor humans :-S The dog eating rock upstairs must be a friend of hers

Pepper 22 Nov 2011 21:04

Pretty landscape

anaemona 23 Nov 2011 02:50

Superba poza Pepper, unde e facuta?

Pepper 23 Nov 2011 08:13

De pe Transalpina :D ar trebui sa devina noua Mecca a turistului roman, mai lasati valea Prahovei sa respire! Ca sa fiu putin mai specifica, harta imi spune ca aveam aparatul indreptat spre muntii Capatanii.

Chambord 23 Nov 2011 14:15

Lumina bate ca intr-un acvariu. Drowned plains.
Nu, n-am pesti acasa.

anaemona 23 Nov 2011 16:45

Originally Posted by Pepper:

De pe Transalpina :D ar trebui sa devina noua Mecca a turistului roman, mai lasati valea Prahovei sa respire! Ca sa fiu putin mai specifica, harta imi spune ca aveam aparatul indreptat spre muntii Capatanii.

Am auzit si eu de ea asta vara, da, se pare ca e noul Transfagarasan.

aniela07 23 Nov 2011 21:58

E mult mai frumoasa decat Transfagarasanul. Sau poate ne-am obisnuit noi cu Transfagarasanul, mai stii...
E mai complicat daca te duci cu cortul pentru ca nu prea ai pe unde sa ti-l pui langa o apa. Dar am vazut ca se construiesc destule pensiuni pe acolo. Cred ca o sa ofere si conditii de camping.

Pepper 01 Dec 2011 16:14

Fani infocati ai paradei :P

jansic 01 Dec 2011 22:25

Pepper 05 Dec 2011 21:13

My new pet :D e mic, docil, nu face mizerie, se baga repede in vizuina cand nu ii e dorita prezenta si nu scoate zgomote. E animalul de casa perfect, cu toate ca nu raspunde la nici un apelativ :-?

All times are GMT +2. The time now is 03:59.