![]() |
![]() |
|
|
|
Ce mă ofticaţi cu pozele astea! :-S ;)
|
|
|
|
Astazi am trait pe viu Regii nisipurilor :) Paianjenul asta era cam o treime acum citeva saptamini si n-am fost atenta ce maninca, cit maninca, chirie nu i-am luat :) Astazi se desfata cu ospatul de mai jos, in toata splendoarea lui, si intre timp a ajuns asa de mare ca de la distanta de un metru, de unde i-am facut poza, statea inima in mine cit un purice, mai ales ca am si ceva arachnofobia. Nu stiu ce sa fac cu el, zau, e la doi pasi de usa mea de la intrare.
![]() |
Foarte fain pradatorul dar ar fi si mai fain dac'ar sta mai departe de usa ta :-S altfel s-ar putea sa te trezesti ca vine la cumparaturi la tine in casa. Tre' sa afli cumva daca e periculos, mie una nu-mi plac dungile alea de pe picioare...
|
OMG!:-O Cred ca as face infarct daca as vedea asa ceva in realitate!!
|
Originally Posted by anaemona:
|
Pepper, daca nu mai scriu pe-aici e clar ca era periculos :) - mi-a placut intotdeauna replica "we will never know until the autopsy" bineinteles personajul fiind inca in viata.
Doll, am vazut chestii mult mai inspaimintatoare, doar ca insectele iti creaza o stare de nervozitate. Doi ani la rind a vrut sa-si faca cuib o viespe pe linga casa mea (doar n-o fi fost aceeasi :-/ ), in pamint, si de fiecare data am vazut-o exact cind sapa si i-am deturnat planurile. Daca n-ati vazut o regina de viespe, pierdere mare, are niste culori superbe, marime dubla fata de viespile obisnuite, aripi mari, desi poate era alta insecta, am cautat poze si n-am gasit nimic. Nici mie nu mi-a stat gindul la facut poze atunci, daca ma ataca, sigur era periculoasa. Cristina, nu, nu cred ca-l voi ataca cu Raid, pina la urma el isi urmeaza calea naturala. De vreo 2 ori i-a stricat ploaia, vintul pinza si a refacut-o tot acolo, ii place locul :) Parca intr-o povestire de-a lui Preda era un paianjen care a inebunit si s-a incilcit in propria pinza pentru ca omul ii strica in fiecare zi pinza. |
|
@anaemona
Eu sufar de entomophobie. Mi-a intrat odata o lacusta in camera si am paralizat de frica. :| Am avut drept oaspete si un soricel micut si dragut, dar de el imi era drag:)) Nici acum nu stiu unde e. S-a evaporat. |
|
|
|
Ca un complement compliment la cele 2 poze de mai sus, una de-a mea mai veche:
Der himmel über Paris or Graham Greene's "The Power and the glory" ![]() upload images |
Nici nu stiu ce-mi place cel mai mult, cladirea sau pasarea :) genul asta de natura in miscare e ca un Holy Graal pt un fotograf, amator sau profesionist. Tare mi-ar placea sa cred ca nu a fost pur intamplatoare prezenta pasarii (presupun ca-i porumbel) :D
|
Chiar ca nu e intamplatoare. :P Pentru simplul motiv ca nici n-am vazut porumbelul in clipa cand am apasat pe "tragaci" si nu l-am vazut nici dupa, banuiesc ca era imaterial :-? . Luasem un cadru cu unul din turnurile de la SacreCoeur si incercam sa surprind cum albul care se ridica din spatele lui se transforma in albastru. Cand ma uit la poza ...
|
Pasarea e, de fapt, un avion deturnat care va intra in turn X_X
|
Super observatia ! Pe langa cele 2 titluri initiale o sa-il adaug si pe al 3-lea: Nine Eleven
|
|
|
Asta e teaser-ul la prequel-ul de la Specii sau ceva de genul asta ?!
O fata frumushika, aparent terestra din profil, dar de care vom afla pe parcursul filmului ca are mai multi ochi si mai multe nasuri si guri decat permite legea pe planeta asta ... incepe sa "brutally killing innocent men" :-S |
Hehe, da.
Si va avea mii de urmasi, va depune mii de oua. Si va pune bazele unei intregi armate de specii :D |
|
Wow, e de Tree of Life asta :-bd Merge ca punte intre o secventa cu dinozaurul si una cu fratii jucandu-se :) Nu mai zic ca are ceva din arhaicul pictural al lui Bella Tarr.
|
Desi mama habar n-are cine e Malick cred ca se va simti magulita cand va afla ca are ceva in comun cu respectivul ;) de Bela Tarr nu mai zic, nici macar eu nu stiu de el :">
Eu imi imaginam dinozauri fugarind oamenii din imagine sau lava curgand incet dar amenintator provocand panica... you know, the usual scary movies :)) |
pepper, biserica aia nu e cumva la Cristian?
|
|
nu am cum să o recunosc, e prea nouă ca să o fi văzut...
da' dacă mi-am pus ambâțu', am găsit și casa. |
Eu i-as fi zis The Loneliness of the Long Distance Runner.
|
|
Thankfully no watermelons involved #:-S
|
|
Mai degraba Jabba the Hutt and his dinner.Ugly fucking thing,looks like a giant evil easter egg.=))
|
![]() :D |
^ It's Lady Alien again, coming to destroy poor humans :-S The dog eating rock upstairs must be a friend of hers
|
|
Superba poza Pepper, unde e facuta?
|
De pe Transalpina :D ar trebui sa devina noua Mecca a turistului roman, mai lasati valea Prahovei sa respire! Ca sa fiu putin mai specifica, harta imi spune ca aveam aparatul indreptat spre muntii Capatanii.
|
Lumina bate ca intr-un acvariu. Drowned plains.
Nu, n-am pesti acasa. |
Originally Posted by Pepper:
Am auzit si eu de ea asta vara, da, se pare ca e noul Transfagarasan. |
E mult mai frumoasa decat Transfagarasanul. Sau poate ne-am obisnuit noi cu Transfagarasanul, mai stii...
E mai complicat daca te duci cu cortul pentru ca nu prea ai pe unde sa ti-l pui langa o apa. Dar am vazut ca se construiesc destule pensiuni pe acolo. Cred ca o sa ofere si conditii de camping. |
|
|
|
All times are GMT +2. The time now is 03:59. |