Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Seriale TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95269)

charles 01 Sep 2012 09:10

^ http://en.wikipedia.org/wiki/Story_arc

Lady4Luck 07 Sep 2012 14:39

Ce serial imi recomandati in genul Gossip Girl? :) Multumesc!

Razvan600 17 Sep 2012 17:56

Cele mai bune seriale l-a care m-am uitat au fost 24, Prison Break, Breakout Kings, Burn Notice, Chuck etc.

Federico 20 Sep 2012 10:36

Yo Liviu (et al.), tu la The Wire te-ai uitat cu subtitluri yo? Eu l-am incercat asa fiinc-auzisem de la realizatori ca cica-l sacrilegiez daca-l "citesc" in loc sa-l ascult, da' am senzatia ca-mi scapa cam multe chestii. :| Poate avertismentul era valabil doar pentru americani?...

Kriss_Kringle 20 Sep 2012 12:38

Eu nu-mi mai amintesc daca m-am uitat la vreunul din cele 3 sezoane vazute pana acum cu titrari sau nu,dar in mod normal la seriale nu-mi bat capul cu ele.

Referitor la problema ta,da,sunt jargoane specifice zonei din Baltimore care e posibil sa te bage-n ceata,dar daca ai ascultat ceva rap la viata ta,n-o sa fie chiar asa de greu.

Acestea fiind spuse,nu cred ca e sacrilegiu sa te uiti la el cu subtitrari,mai ales daca nu intelegi tot ce zic personajele.

P.S: Chiar vreau sa ma apuc si eu de ultimele 2 sezoane,ca a trecut ceva timp de cand nu m-am mai uitat la el.

Liviu- 20 Sep 2012 12:53

Eu l-am vazut cu subtitrare in engleza, ca pe orice alt film de altfel. Cand exista mult dialog inevitabil mai pierzi cate ceva si mie mi se pare ca e mult mai bine constientizat dialogul cand il si citesc. La mine se mai intampla uneori ca dialogul sa se piarda in fundal si sa ma concentrez pe imagine, se intampla, mult mai rar ce-i drept, chiar si atunci cand vad un film cu sub, iar The Wire are dialog gramada, ba chiar e atuul filmului. Fiind limba lor poate americanii nu au problema mea si, chiar mai mult, poate pe ei chiar i-ar distrage de la ce se intampla pe ecran, cu atat mai mult cu cat nu prea par sa fie invatati cu subtitrarile.

Federico 20 Sep 2012 13:45

Quote:

Referitor la problema ta,da,sunt jargoane specifice zonei din Baltimore care e posibil sa te bage-n ceata,dar daca ai ascultat ceva rap la viata ta,n-o sa fie chiar asa de greu.

Nu cred ca e vorba atat de jargon, de terminologie care mi-e straina, cat de fonetica, de dictia non-academica, malformata si regionalizata a unor termeni cu care sunt familiarizat. Si nu, nici n-am ascultat prea mult rap (american) la viata mea. Damn.

Quote:

Eu l-am vazut cu subtitrare in engleza, ca pe orice alt film de altfel.

Da, de subtitrare englezeasca era vorba (dignitate hominis, anyone?:"> ). But still. Iar americanii cica au chiar si ei problema asta. Pentru ei a venit avertismentul ala, in primul rand. Se plangeau ca nu pot tine pasul cu pronuntia aia exotica, se vorbea de apelarea la subtitluri, la care a venit replica revoltata si dezaprobatoare a producatorilor. In cazul lor, e de inteles. Ar fi penibil de lenes sa vrei sa-ti "traduci" propria limba. Dar restul lumii nu e departe. Partea cu niste minime pretentii intelectuale a ei. Noi surfam apele, in mare majoritate, angloamericane ale netului, ne-a intrat in sange destul de serios idiomul incat sa ne punem chiar si noi problema asta... de onoare, ca sa zic asa. Nu stiu, depinde de fiecare acuma.

NmpN 08 Nov 2012 02:11

Am si eu o intrebare. Pana la urma serialul Alcatraz va avea si un sezon doi ? Sau macar un film final ?
Multumesc anticipat!

Federico 27 Nov 2012 18:20

Originally Posted by D.Bordwell:

I got through four seasons of The Wire on DVD, largely because of the Pelecanos connection, but I found it over-hyped. It seemed to me a sturdy policeman’s-lot procedural, but rather fragmented and uninspiringly shot.

http://www.davidbordwell.net/blog/20...ak-your-heart/

Liviu- 27 Nov 2012 22:43

Ia-l pe Bordwell si faceti 3 ture :P

Kriss_Kringle 27 Nov 2012 23:09

Sa completez si eu: Bordwell can suck a big fat hairy dick!:D

Windom 28 Nov 2012 07:44

1 Attachment(s)
Dupa ce terminati cu The Wire apucati-va de Boss. O bijuterie. When a comedian turns to serious stuff, it's always worth watching. You hear me, boss?B-)
Attachment 2203

Federico 28 Nov 2012 22:04

Mai am fix patru sezoane si termin si eu The Wire. In this life or the next. :))

Windom, btw, ti-am zis c-am vazut tot SFU-ul pan' la urma?

Windom 28 Nov 2012 22:46

And? Bag sama ca ti-a placut de te-ai inhamat si la The Wire...

Federico 28 Nov 2012 22:51

Cerceteaza un pic arhiva topicului. :D A fost un guilty pleasure, sa zicem...

La The Wire, insa, nu de-asta m-am inhamat. Umbla vorba peste tot ca e creme de la creme in materie de seriale si aveam de gand sa-i sar la beregata odata si-odata. Dar mi-ajunge un sezon. Cred. Mai ales acum ca-mi canta-n struna si unchiu' Bordwell. :x

Namaste 29 Nov 2012 10:53

Mai e cineva la zi cu Dexter? X_X

Dedicatie pentru cineva care apreciaza femeile dezinhibate. You hear me, cowboy? <):)

Windom 29 Nov 2012 11:54

Dexter is a whining pussy.

Cips 29 Nov 2012 17:46

Vreau sa ma apuc de unu din serialele astea dar chiar nu pot sa ma hotarasc.
The Wire,Homeland sau Mad Men?

Namaste 29 Nov 2012 18:06

Frasier's evil twin strikes again >:)
Quote:

I've asked you before, do you know who the fuck I am? Right now, in this moment, I am the angel of fucking death for you. And the next few minutes are gonna feel like perdition itself if you don't tell me what I need to know. Nod. You wanna play. Let's fucking play. How small. How pedestrian. How fucking cheap. Do you understand how little your petty act of defiance even registers? And to what end? Make your mundane, inconsequential life mean something? You want to feel, is that it? Feel needed? Worth it? You want to fucking matter? You don't. You don't fucking matter. Whatever station you occupy, others have given you... Those of us who make things, who matter. And you know this...That's your burden...That forever, no matter how hard you work, how many futile sacrifices you make, how deeply you commit, you know it will always be another's hand that feeds you. Because that's what you are, that's what you'll always be... Dependent. And now you have designs on shifting your dependency. How numbingly predictable. Go ahead. But before you walk out of this room, I want names.

Boss

Windom 29 Nov 2012 18:18

Asadar te-ai apucat de el? :D Din momentul ăla mi-am dat seama că mă aflu în prezenta unui serial with BALLS. Doar Al Swearengen il intrece.:))

Namaste 29 Nov 2012 18:25

Da' parca ti-am zis ca m-am apucat, termin primul sezon. I still miss dear old Frasier, though. :">

Pepper 29 Nov 2012 19:40

Originally Posted by Cips:

Vreau sa ma apuc de unu din serialele astea dar chiar nu pot sa ma hotarasc.
The Wire,Homeland sau Mad Men?

Poti sa te apuci de ele exact in ordinea asta.

Federico 29 Nov 2012 22:58

Originally Posted by Windom:

Boss

Originally Posted by Namaste:

Ok, I give in. Il incerc si eu in noaptea asta daca reusesc sa-mi termin cartea (autobiografia lui Obama 8-| ) dar daca n-o sa pot sa rezist dincolo de jumateatea primului episod, you two are in for a lot of trouble and pain. Intr-un fel sau altul. Dupa posibilitatile fiecaruia.

Pepper 30 Nov 2012 00:25

Boss-ul meu favorit ramane Nucky Thompson si nu cred ca va fi detronat prea curand. Dupa cum il interpreteaza Buscemi, apelativul gangster este mult prea dur, i s-ar potrivi mai degraba diplomat al lumii criminale. Well, he kicks ass for sure, dar imi pare bine ca nu toata greutatea serialului cade pe umerii lui #:-S actiunea e bine dispersata, rolurile nemaipomenit distribuite, desi unele cam scurte (gen Slater :((), iar atmosfera destul de autentica. But hey, I'm not tryin'to convince anybody ;)
Vad ca in sezonul 3 italienii sunt din ce in ce mai bagati in lumina reflectoarelor si se lasa cu mai mult de 2 personaje killerite per episod, ceea ce va duce inevitabil la un razboi in toata regula >:) wich I don't mind!
Replica lui Capone din cel mai recent episod e de-a dreptul criminala: We been on the road for 18 hours. I need a bath, some chow. And then you (Nucky) and me sit down, and talk about who dies. B-)

Windom 30 Nov 2012 07:50

1 Attachment(s)
Foarte bun BE, intr-adevar. Nu detroneaza The Sopranos dar tine aproape. Buscemi straluceste in rol, dar sarea si piperul e data de personajele secundare, de la van Alden (mai ales in sezonul 1), interpretat demential (la propriu si la figurat) de Michael Shannon, pina la Chucky White si toata pleiada de character actors pe care i-am zarit in fuga prin atitea si atitea filme. Schimburile de replici dintre Nucky si al sau kraut butler sint de-a dreptul delicioase. Sa nu mai zic de scena asta, suprarealista de-a dreptul:

Attachment 2205

Federico 30 Nov 2012 18:20

Ok, am vazut primul episod. Integral. E okish. Nu stiu daca acum il epigonizez pe Bordwell dar mi s-a parut si mie asta fragmentat, lipsit de omogenitate, lipsit de atat de vitalul Ritm care construieste si consacra un film. Un film cinematografic. (Nu-mi cereti sa inteleg ca televiziunea e alta mancare de peste si ca comparatiile sunt deplasate pentru ca n-o sa pot sa cred asta niciodata. In mare si in esenta, sunt acelasi lucru.) Nu zic ca era nevoie sa-mi aduca aminte de Ruiz, Malick &co ca sa ma simt mai satisfacut, dar asa cum se prezinta, e mult prea lipsit de poezie, de muzicalitate, de - din nou - ritm. Nu e vorba ca nu inteleg eu genul asta procedural, livresc, jurnalistic de a spune o poveste intr-un mod artistic pentru ca daca The Social Network si Zodiac, doua filme la care tin enorm, nu se incadreaza manusa in categoria asta atunci nu stiu care filme se incadreaza. Dar acolo e ceva in plus. Nu e vorba de calitate, de grad. Doh, stiu ca acolo avem de-a face cu Fincher si aici cu niste anonimi (desi am observat ca si-a bagat coada si Gus van Sant aici) si ca e stupid sa am aceleasi pretentii. E o diferenta structurala, de ingrediente constituente. Trebuie sa aiba legatura cu veracitatea unei afirmatii aforistice a lui Robert Mckee: screenplays are structure. Forma e (aproape) totul. Povestea are nevoie de rotunjime, de o arhitectura armonioasa, de interconectivitate cat mai prolifica (neuronala) a pieselor ce alcatuiesc intregul; intregul tre' sa aiba o configuratie cvasi-fractalica dezvoltata in jurul unei idei originante sau care sa permita emergenta unei idei-cheie-de-bolta. Aici aglutinajul pare cam random si haotic. Inexpresiv. Pare sa fi suferit o - sa-mi fie cu iertare :| - fractura de simetrie. In rest, s-au intamplat si niscaiva chestii interesante. De fapt, impresia de capat de linie a fost pozitiva. De fapt, stati asa, ca uitam de inca un aspect care argumenta nemultumirea mea. Ramurile narative paralele celei pe care ruleaza personajul principal. Cea cu fiica-sa, de exemplu. Oribila senzatia de irelevanta pe care-o tot lasa pana putin inaintea finalului. Prost, grosolan si intruziv integrata. Cel putin asa pare deocamdata. Sunt sigur ca dupa ce m-as mai familiariza cu harta intregului teritoriu (tot sezonul) lucrurile s-ar mai limpezi si autolegitima. Ok. Partile bune: personajul principal e destul de fascinant deja. Solid jucat si scris. Fabuloasa scena in care se dezlantuie vocal (unul din fetisurile mele in materie de filme) si il urecheste pe tipul ala care nu stiu ce-i ceruse. Fabuloasa si scena de sex. M-a luat pe nepregatite rau de tot. Chiar ma gandisem anterior si imi parea ca n-o sa prea avem parte asa ceva pe parcursul calatoriei. Ralantiul ala (compenseaza un pic aici la partea poetica) Antichrist-ian. Ai! Ai! Ai! Ai! Foarte interesanta (vizual) si protagonista scenei respectiva. Foarte misto si mica scena la care participa din nou respectiva din biroul boss-ului cand ea cade victima unui neinspirat puseu de samaritanism si se intereseaza de starea edilului care zacea extenuat pe canapea. Mi-a placut mult cum a repezit-o. Subtil dar cu multa cruzime in autenticitatea acelei replici. Ceva idei filosofico-politico-sociologice destul de ofertante pe alocuri. Vezi: And he did it because he understood something basic about all people. They want to be led. They want their disputes settled. They want their treaties negotiated, they want their jobs dispensed, their mutinies punished. And they want their loyalties rewarded. To those who lead them to all they want they get power. It's a covenant, unspoken and elemental. Idei generale totusi. Depinde de fiecare. Vladimir Vladimirovici zicea ca-s bune de aruncat la porci. Also, nu un plus propriu-zis (din contra chiar) decat prin prisma bias-ului meu, dar daca tot e atat de vorbaret (numai de filme vorbarete ma lovesc in ultimul timp; incep sa ma resemnez si sa incerc sa ma bucur de literatura asta ce uzurpa fiinta cinemaului, ca n-am ce face; si-asa incep sa-mi pierd increderea in Film si sa-mi para rau ca nu-mi petrec timpul citind lucruri serioase, asa ca intr-un fel, cu cat se apropie mai mult de literatura, cu atat mi-e mai usor sa-mi pastrez rabadare. Sinistru de paradoxal.) macar etaleaza un vocabular, variat, proaspat si interesant de urmarit.

faraimaginatie 01 Dec 2012 00:23

Eu ma uit doar la Breaking Bad. And I dhould feel bad... Am vazut si cateva episoade din The Wire. Nu m-a prea prins :-(

anaemona 01 Dec 2012 01:33

Stiu ca va stric topicul cu postarea asta :p dar asta e, e dreptul meu, sa-mi arat si eu preferintele :))

Acum ma uit la asta :) stiu ca e mult sub the Guardian, dar n-am ce face, atita timp cit e Simon Baker acolo eu sint multumita :))

Federico 03 Dec 2012 20:22

Originally Posted by Windom:

Am ajuns (si trecut de... sunt la al 6-lea ep. parca) si eu la faza asta. Ce pot sa zic...

(dar vad ca se apeleaza nerusinat de sistematic la cirese-de-pe-tort de-astea; n-a fost episod in care sa nu i se dea laturii intunecate a publicului partea leului)

Inca doua secvente subtile excelente intre timp. Una dramatica (cea din finalul unui episod, in care Kane ridica un rest alimentar scapat pe jos de ingrijitoarea batranului prostrat si il infuleca fara sa-si dea seama ce face) si una taioasa, mizantrop-nihilista (cea in care K. ii intinde mana in momentul despartirii tipului pe care il urechise anterior - daca nu ma-nsel -; ii intinde mana imediat dupa ce se ridica de pe buda; fara sa se spele pe maini :D )

anaemona 04 Dec 2012 01:00

Puteam sa jur c-am pus o poza cu el aici

This is very frustrating. Pun niste link-uri catre poze de pe net si pozele nu apar. In fine, daca nici asa n-o sa mearga, ma las pagubasa :(

Kriss_Kringle 20 Dec 2012 00:51

Reformed Hitman Who Inspired 'The Wire's' Omar Dies at 58

Omar Little ramane pentru mine cel mai tare personaj din The Wire.Straight up OG,even if he's gay.

Apropo,am vazut doar primul sezon din Boardwalk Empire si Nucky Thompson e prea soft pentru un mob boss in adevaratul sens al cuvantului.

White1 20 Dec 2012 01:07

He gets tougher in the 3d season. Si primul sezon e cel mai slab:D Just the warm-up.

Kriss_Kringle 20 Dec 2012 01:16

Am ramas in urma cu serialele care le urmaresc dar ma pun la curent din ianuarie.

sabinalin 08 Jan 2013 11:47

Pe HBO a inceput un foarte interesant miniserial de epoca, "Parade's end" in 5 episoade. In rolul principal Benedict Cumbertach, intepretul unui incitant Sharlock Holmes, alaturi de doua frumoase tinere ale momentului: Rabecca Hall si Miranda Richardson. Primul episod a fost placut, in stilul clasicelor seriale BBC, sa le vedem pe urmatoarele!

gemenii2008 10 Jan 2013 09:16

are cineva filmul "Mici crime in familie" ?

monicarusu25 17 Jan 2013 10:27

Originally Posted by christi:

Hai sa vorbim putin si de serialele de pe micul ecran.
Dupa cum ati observat, oferta din ultima vreme este destul de saraca. A trecut vremea cind ProTV ne invada cu show-uri unul mai ca lumea ca altul.
Dar si acum sint destule seriale care merita luate in atentie - am sau nu dreptate?

Lider - cred eu - e HBO.
MIND OF THE MARRIED MAN - din pacate s-a terminat prima serie, dar mai ales SIX FEET UNDER - un serial super, produs de Alan Ball, in SUA deja se urmareste seria a treia, noi inca n-am vazut-o decit pe prima. Speram sa revina curind.
Si simbata asta avem primul episod din SEX AND THE CITY.

La ProTV singurul ce - cred eu - merita mentionat e ALIAS, luni seara. Chiar daca unele scene sint cam stupide, serialul are ritm, e bine regizat, montat, etc, si cred ca e singurul din acest moment de la televiziunile romanesti pe care il urmaresc constant.
In rest, WITCHBLADE, SMALLVILLE etc. nu merita mentionate.

TVR a dat lovitura cu CSI - CRIMINALISTII, un show super, cred ca cel mai bun crime-show de pina acum. Din pacate, ora e nepotrivita - vineri seara - cind eu personal, ori sint plecat, ori mai uit la vreun film.

Si Prima are cu ce se mindri: 24 - un serial excelent, alert, original, etc. A fost simbata la 8, din aceasta saptamina l-au mutat la 10, ceea ce e oricum mai bine. Restul ofertelor Prima - de ex: MUTANT X - nu merita mentionate.

Mai ramine Antena 1, la care a fost PARTY OF FIVE, dar din motive neintelese de mine, a fost intrerupt dupa nici un sfert din episoade. Mai e AS IF, seara tirziu, dar nu prea imi place.

Voi ce credeti?
Mi-a scapat ceva?

eu ma uit la serialele coreene transmise de Tvr, de luni pana vineri la 17: 40. sunt extraordinare.

sabinalin 01 Feb 2013 11:53

A inceput sezonul doi din seria noua a serialului Dallas, am vazut deja primul episod. Primul sezon, de zece episoade, mi-a placut, sa vedem ce ne rezerva ultimele episoade in care il putem vedea pe J.R...

Iulian. 03 Feb 2013 21:19

Justified(AXN) merita urmarit,de asemenea pe acelasi canal este si Criminal Minds(in reluare si iarasi in reluare..)

sabinalin 04 Feb 2013 12:06

Am bifat deja si episodul doi al sezonului doi in Dallas. Cu Bobby pe post de detectiv si cu o alianta neasteptata, din interes, intre doua progenituri aparent ireconciliabile...

sabinalin 09 Feb 2013 06:12

A aparut episodul trei al sezonului doi din serialul "Dallas", varianta noua. Am remarcat faptul ca in noua serie se pune accent pe escaladarea violentei. In seria "originala" se mergea pe tot felul de magarii dar se ajungea foarte greu sa se puna mana pe arma, acum, in 13 episoade, s-a intamplat deja de doua ori. Interesanta evolutia relatiei dintre John Ross, fiul lui J.R si Pamela Rebecca Barnes, fiica lui Cliff...

Pepper 10 Feb 2013 13:16

New awesome series time

Suits (20110
Un lucru e clar: schimburile rapide de replici la care se adauga o doza de istetime, prind grozav la public; este elementul principal care poate duce la extrem likeable-itatea unui serial. Exemplul de fata contine clisee precum figuri frumoase la tot pasul, lux, dosare si hartii ale caror continut ascund chichite avocatesti azvarlite peste tot, intersectari ale personajelor in perfect timing etc, dar nimic din toate astea nu diminueaza inteligenta scenariului. plus ca ne este intiparit in ADN sa ne placa frumosul :P. This is not another lawyer series, this is one big winner :-bd

The Newsroom(2012)
It's HBO folks, so this is damn good! m-am convins de asta inca din primele 5 minute dar am zis ca e mai sigur sa emit o parere dupa 2 episoade. Din nou, schimb rapid de replici, umor cat cuprinde dar si seriozitate prin prisma subiectelor alese de cast-ul stirilor de la 6 p.m. O echipa de stiristi in frunte cu Jeff Daniels (personaj badass :D) si Emily Mortimer, abordeaza o noua strategie pentru a imbunatati calitatea emisiunii devenita tabloida in urma ingenuncherii continutului in fata audientei. sounds familiar? well, ei isi propun sa schimbe atitudinea idiotului din fata tv-ului si sa-l faca sa se simta mai destept si mai informat. Replicile sunt destul de lungi si repezite dar compenseaza prin faptul ca nu sunt apa de ploaie si nu ti se insulta inteligenta de spectator :D Go for it!

sabinalin 19 Feb 2013 14:56

A aparut episodul patru din sezonul doi al noului "Dallas". Ca de obicei cel mai benign personaj din serial, l-am numit pe Bobby, are foarte mult de suferit, asta si pentru ca prefera sa isi asume responsabilitati. Inca o alianta foarte ciudata si greu de prevazut, pour les connaisseurs...

sabinalin 27 Feb 2013 12:09

A aparut episodul cinci al sezonului secund al noului "Dallas". Scena de inceput mi s-a parut a fi una dintre cele mai trase de par de pana acum. In fine, e film si sunt dispus sa fac concesii... E un episod pe gustul americanilor, care-s procesomani recunoscuti.

AndreeaPops 04 Mar 2013 10:46

Escobar

Eu am inceput sa ma uit la Escobar, e in weekenduri de la 8 seara pe Look TV. Mi se pare destul de ok realizat si am intele ca se bazează pe mărturii ale oamenilor care au fost implicaţi în afacerile lui şi de fapte documentate si cercetare de ziaristi.
Mai e cineva care urmareste serialul?

sabinalin 06 Mar 2013 12:08

In episodul sase din sezonul doi al noului "Dallas" se vede cat de departe poate merge o mama atunci cand e vorba de odrasla sa, cateodata incalca orice principii pentru a-i face pe plac. Excelenta gaselnita virala din scenariu, pe mine m-a luat pe nepregatite, cine vede episodul intelege ce vreau sa spun!

sabinalin 15 Mar 2013 11:55

Sa fi fost episodul sapte din sezonul doi al noului "Dallas" ultimul in care l-am vazut pe J.R? Super tare episodul din aceasta saptamana in "Las fierbinti", Vancica si Cuzin au dat recital. Absolut memorabil: "Asprino, vrem si noi sa vedem randunica ta"...

xerses 15 Mar 2013 12:28

Multe seriale le privesc in aceleasi timp:Touch, The big bang Theory, Suburgatory,how i met your mother...

Eleonor 19 Mar 2013 23:36

Își mai amintește cineva de vechile seriale britanice The Pallisers / Familia Palliser (1974), "The Barchester Chronicles" (1982), excelent realizate după carțile lui Anthony Trollope; personal, îndrăznesc a spune că acestea erau adevarate încantari, în timpul plin de cenzură, când fuseseră difuzate. Iar pentru a reveni în perioade mai contemporane, ca seriale bune, în opinia mea, pot menționa: House M.D. / Dr. House (2004), M*A*S*H*(1972) si Law & Order (1990).

sabinalin 20 Mar 2013 11:20

"Dallas" e un serial de la care nu stii niciodata la ce sa te astepti dar de asta data e definitiv: Larry Hagman l-a intruchipat pentru ultima oara pe J.R Ewing in episodul sapte al sezonului doi din noua serie. Prin urmare episodul opt a fost consacrat memoriei actorului care va ramane pentru totdeauna in memoria fanilor ca fiind emblema acestui serial care a facut furori in Romania la fel ca si in intreaga lume. Chiar daca personajele preferate ale celui care scrie au fost Bobby si Pamela Ewing(fosta Barnes), e evident ca J.R a fost sarea si piperul celor 374 de episoade in care a aparut. Acoperirea sicriului sau cu drapelul american e simbolica: J.R Ewing e americanul reprzentativ, afaceristul care n-are aproape nici un scrupul, nu se da in laturi de la aproape nimic pentru a-si atinge scopurile de cele mai multe ori marsave. Serialul "Dallas" se va imparti de-acum inainte in doua perioade majore: inainte si dupa J.R Ewing. Rest in peace, Larry Hagman! Farewell J.R Ewing!

AndreeaPops 22 Mar 2013 12:30

Urmeaza in weekend 2 episode din Escobar. Mai jos aveti rezumatul:

Cap 17
Julio Motoa está preocupado porque hay un testigo en los Estados Unidos que tiene información sobre los negocios ilicitos de Pedro. Gonzalo está encargado de realizar los negocios en Nicaragua junto con Fabio. Estados unidos manda un comunicado en donde asegura que el cartel de Medellin esta aliado con el grupo Sandinista de Nicaragua, y las pruebas son las fotos que tomo el piloto que trabaja para Pablo, esta noticia ya es de dominio público por que el periodico El Espectador ya lo ha publicado. Pablo sigue financiando al grupo guerrillero para el plan que tienen de tomarse el palacio de justicia, pero a la vez llama a un coronel de la policia para ponerlos sobre aviso de este hecho. El grupo guerrillero liderado por Norberto se toma el palacio de justicia, hasta alli lega la fuerza publica con tanques para tratar de retomar el edificio, este enfrentamiento dura hasta la noche en donde se ve un gran incendio en el edificio. Pablo esta un poco más tranquilo porque los expedientes de la extradicion y procesos penales en su contra, que reposaban en el interior del palacio quedaron destruidos. ‘Chili’ está en Estados Unidos contratando a unos hombres para que asesinen a Harry, el piloto que delato a Pablo con las fotos.
El grupo guerrillero se toma el Palacio de Justicia, quedando casi en ruinas, muriendo entre personal civil, policia, guerrilleros y los magistrados de la corte de Justicia. La vida de Harry el piloto esta en peligro de muerte.

Cap 18
Harry es asesinado, ahora ya no tienen al testigo clave para formalizar el proceso contra Pablo. La policia le tiende una trampa a Herbert pero el logra evadirlos antes de aterrizar y escapa. El juez Gustavo Zuluaga habla con la esposa de uno de los agentes de policia que mato Pablo para que responda ante la justicia. El coronel Jairo Jimenez es condecorado por el gobierno de los Estados Unidos por su lucha contra el narcotrafico en Colombia. Uno de los jueces que están llevando el caso del asesinato de Rodrigo Lara es asesinado por miembros del cartel, mientras que Zuluaga recibe una amenaza de muerte en su casa. Jairo esta detras de Marcos Herbert muy cerca de la finca donde este descansa con un grupo de policias listos para capturarlo, pero logra escaparse a tiempo en una lancha.
Varios jueces estan siendo asesinados por estar involucrados en el proceso penal de Pablo Escobar. Marcos Herbert logra escaparsele a la policia gracias a uno de los hombres de seguridad de Escobar.

All times are GMT +2. The time now is 08:07.