![]() |
in seara asta cred ca va castiga portugalia cu cel mult 2-1, dar pt mine nu sunt exculse si prelungirile, sau eventualele lovituri de departajare
oricum este clar ca vom vedea un meci frumos, mai frumos va fi daca nu va juca figo :P |
Originally Posted by Jay:
DVD ultimul Almodovar - La Lala Educacion; cartea despre Lars von Trier, "Cartea nelinistirii" (2 volume) de Fernando Pessoa, o baterie de bere Carlsberg si... o partida de sex :D miza mare, asa ca va rog sa nu mai cobiti, Portugalia trebuie sa invinga :D :P aha, scorul: Portugalia-Olanda: 2-1 rugati-va pentru fratele Herbert :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Ionutz55:
Din cate am auzit va juca Figo :hmm: . PS: Herbert, daca e sa castigi ce se intampla? Sau asta era miza comuna? :lol: |
Originally Posted by Pinky:
lecturi poetice(platite) pe traseul Regensburg-Munchen-Berlin si, daca Portugalia castiga titlul, voi vedea la Wimbledon finala feminina si masculina in 2005. miza nebuna, de infarct. |
sper sa mearga Olanda in finala shi sa le dea muian la totzi.
|
mai Gaandalfe, esti cam vulgar si crud. ce s-a intamplat cu tine, unde a disparut inocenta cinefagului care esti? te-a batut cumva soarele in cap, acolo in Constanta ta? :P :P
|
Originally Posted by herbert:
oricum sincer tzin cu Holland ... :) |
Originally Posted by Gaandalf:
coboara, doamne, spiritul samaritean si peste "ratacitul" Gaandalf :D :D :D |
Neptun ? Nu vii la Mamaia ? O sa vina mai multzi bagam shi un "KARSBERG" shi mai stam shi la o "palavra."
PortuCalia e deja rasuflata. :D |
Chiar ca miza nebuna :lol: . Personal, deja te vad la Wimbledon, but, hey, what do I know? :D |
gandalfe ia zi bagam un pariu pe finala???
vad ca esti fan olandez, io zic ca o sa castige cehia:), acu depinde poate itzi stirca portugalia visurile :lol: |
In meciul Portugalia-Olanda, prima semifinala de la euro 2004 este deocamdata 1-0 pt Portugalia
sper sa vedem un meci mare :) |
Frumoasa prima repriza... eu am zis ca o sa castige Portugalia... Sau cel putin sper. Figo cu ultima bara aia s-a salvat, s-a scos. Nu mai comenteaza nimeni... Adevaru' e ca a facut 3 faze si a dat si o bara de maestru... gata :)
Mi-au placut mult comentatorii la faza aia cu "brigada de arbitri e suedeza, Olanda a eliminat Suedia in sferturi... (5 secunde pauza) ... adevarul e ca si nevasta lui Figo e suedeza" :D Ce legaturi fac astia |
a fost ofsaide la golul lui ruud, fara discutzi
comentatori tvr sunt dusi cu pluta, fac niste greseli si confuzii de te miri nu cred ca olandezi ii vor invinge pe portughezi, poate doar la 11 m., daca se ajunge acolo |
Portugalia este prima finalista a turneului euro 2004
:lol: |
super misto meciul....excelent golul lui maniche, dar shi autogolul...
|
Ieee, Portugalia in finala!!! :w00t:. Frumos meci, insa pacat de neintelegerea aia dintre Andrade si Ricardo, care a dus la autogol... In fine, mi-a placut cum au jucat lusitanii, mai ales Maniche cu un gol superb :D .
|
in finala cred ca se vor intalni portugalia shi cehia....sper...
down with the greeks.. |
Nasol pentru olandezi, dar n-ai ce-i face. Portugalia a marcat cand a trebuit si, in ciuda golului norocos, Olanda a fost in rest secata de aceasta resursa de baza.
|
da, auzi speri, doar nu crezi ca grecii vor pune probleme cehilor, sa fim seriosi
|
mie cel mai mult mi-a placut golul lui andrade...daca era la poarta adversa pun pariu ca nu reusea asemenea gol!!
|
Nu mai conteaza atat de mult autogolul lui Andrade... ca oricum a facut un meci impecabil.
Figo in repriza a doua a facut decat aiureli... |
marlani ... cu totzii. In sfarshit pot sa zic ca gazdele intotdeauna vor fi favorizate la turnee.
Mi-a parut rau de Portocala mecanica ... dar akuma sper sa cashtige Portugalia in cazul in care Grecia nu se califica. Grecia - Cehia - tzin cu Grecia k doar am sange de greek ce dracu'. GOOOOOOOOOO Grecia! Golul lui Maniche a fost Thomasson Reloaded - a fost centrare shi cu bulan a ajuns in poarta. Dk nu suntezti de acord vedetzi azi reluarea pe TVR1 shi observatzi cum cauta coechipier in careu. |
Originally Posted by Jay:
|
Originally Posted by Gaandalf:
gandalfe ia zi punem un pariu, ca am posta de o bere:D |
Gandalf a scris
Quote:
pai ai mare dreptate, si thomason a dat la fel, dar tot la fel a dat si chivu la euro 2000 impotriva englezilor cred ca cel mai veritabil gol dat asa a fost cel al lui van basten |
Final Score: Cehia 2 - 1 Grecia |
Cehia - Grecia 1-0 (gol in a doua repriza)
|
n-am apucat sa vad Portugalia-Olanda aseara, ca eram ocupat cu niste beri, si cand am aflat ca a batut Portugalia am baut si mai rau de suparare. Ce e bine e ca o sa ma uit la finala(cum v-am spus, daca ajungeau Olanda si Cehia in finala nu ma uitam ca nu vroiam sa piarda nici una)...asa ca sper sa vad cum ii "macelaresc" cehii pe portughezi :D
|
a fost cum mi-am dorit si am sarbatorit (cu ingredientele de rigoare) pe cinste :P multumesc celor care au tinut cu Portugalia.
asa-ti trebuie Gaandalfe, daca n-ai ascultat de sfaturile mele - un microbist cu experienta. unde-i Goland-ul tau? :D :D acum, imi doresc in finala un adversar pe care Figo - EXCELENT IN MECIUL DE-ASEARA - si trupa sa sa-l invinga fara probleme (se poate cu..., dar sa invinga :P ) pronostic: Grecia - Cehia: 2-1 |
Subscriu :) . |
Ce mi-ar place sa faca Grecia a nu stiu cata surpirza in seara asta si sa-i trimita pe cehi acasa (nedrept sa fiu sincer) facand fotbalul mai imprevizibil si mai frumos decat e !!!! Si pe urma sa-i bata si pe portughezi in finala... DUMNEZEULE , ar vorbii toata lumea de ei pe si le-ar creste cota cu mult , foarte mult , sa nu mai vorbim de faptul ca ar intra in istorie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
dupa razboi multi viteji se arata...la inceputul campionatului citi erati cu grecia? 8)
|
Originally Posted by raptor:
:lol: :lol: :lol: , chiar ai mare dreptate la pauza este 0-0 si meciul pare echilibrat sa vedem ce se va mai intampla mai departe, eu sper ca cehia va invinge |
Dupa meciul cu Portugalia, trebuie sa fii portughez ca sa nu fii cu Grecia. Sau, in fine, spaniol si ulterior francez.
|
Originally Posted by raptor:
Am spus eu ca tin cu Grecia ma ? A spus vreunu ca tine cu Grecia ma ? Eu doar am spus ca ar fii frumos sa ajunga ei in finala !!! Acum intelegi ? |
Ce meci de cacat... Sper sa mearga mai bine in urmatoarea repriza...
|
Originally Posted by BeNnY:
apreciaza tensiunea interna/interioara a meciului :P |
Prelungiri... Iar... Unbelievable... :shock:
|
Mda, a doua repriza la fel de cacacioasa... Vedem ce fac in prelungiri astia. Cehia a jucat cu nasul pe sus, de parca conduceau cu 3-0 ... Fuck 'em, nu merita sa castige. Go Grecia!
|
Avand in vedere faptul ca am pariat "x" la pauza, si ca nu se dau mai mult de 2,5 goluri in timpul regulamentar...nu pot decat sa ma declar satisfacut de meci. :)
Sper totusi sa se califice Cehia. |
vor castiga grecii, ca sunt mai aproape de Dumnezeu :) cehii, cum probabil stiti, sunt atei, vreo 75% din populatia tarii :lol:
|
herberte...fa-ti bagajele pt. wimbledon, lol
|
Dude... Gol in finalul reprizei... Desi sunt de parere ca, overall, cehii au jucat mai bine...
Cred ca Portugalia o sa ia titlu', in cazul asta... |
extraordinar!!! se califica grecii!!!!
|
Ce v-am spus prieteni mai sus ?????????????? ;) Doamne de s-ar repeta primul meci al turneului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nici nu stiu cum a vazut Dellas mingea aia, ca Smicer a trecut milimetric sub ea. Ce sa-i faci, privim cu optimism: poate-o scoatem si noi cumva la capat, chiar daca nu exista prelungiri in calificari.
Si eu ma tem ca Portugalia va castiga, desi nu este intr-adevar meritorie. Sper sa mai provoace elenii astia un soc. |
Cum este posibil?, va rog sa imi explicatzi, cum o echipa ca grecia a ajuns in finala euro 2004, o echipa care nu a jucat nimic
Chiar nu imi vine sa cred, mai ales golul care a venit in ultimul minut al primei reprize de prelungiri Parca vad ca Grecia ii vor incurca serios pe portughezi, mai ales ca iau mai batut odata, in grupe |
Eu cred ca Portugalia n-o sa aiba probleme, aici. (Dar, daca Grecia ia titlul, eu ma convertesc...) |
O echipa care nu a jucat nimic ? Eu cred ca tu te-ai uitat la alt campionat ! Nu au jucat nimic ai dreptate , decat ca i-au batut pe portughezi , au facut egal cu spaniolii , nu i-au lasat pe francezi sa-si faca jocul ceea ce s-a repetat si in meciul asta , NU AU JUCAT NIMIC !!!!!!!!!!!!! |
All times are GMT +2. The time now is 19:02. |