![]() |
Tanti Lucretia, undeva in centrul Iasului. O fotografie facuta, din nou, cu permisiune. Bine, ca pe-atunci aratam destul de inofensiv, nu cred ca lumea ar mai fi la fel de receptiva acum. E ultima pe care o postez, pentru ca mi s-a cam terminat "portofoliul". Dupa acea perioada cu joaca de-a fotograful, am intrat in campul muncii.
![]() |
marius_em, rusine! Imi placeau si pozele si subiectele tale X(
Soricico, e reusit autoportretul, asta pentru ca esti tu o draguta. Iti daruiesc o poza cu o floare ca o spiridusa, asa cum esti si tu :) ![]() |
![]() Neînțeleasa |
Sete
![]() |
Oua de strut.
![]() |
Am încercat ceva şi nu sunt prea mulţumită de "reuşită". Voiam un contrast mai... altfel, dar nu ştiu cum să îl fac.
![]() |
Ideea e buna. Alice in wonderland v2.0
|
Mă fac eu mare şi aflu cum să fac ce voiam să fac. :P
|
Habar n-am nici io k ti-as fi spus, dar ai incercat sa cresti putin luminozitatea ? Contrastul e totusi umpic prea brutal si de asta iese prea nigger poza.
|
Te referi să fi crescut luminozitatea din aparat? Nu, nu am încercat. :)
|
vave, cel mai probabil, dacă ai folosit modul automat, camera a focalizat pe sursa de lumină din centrul cadrului, hotărând un timp de expunere foarte scurt.
|
Indiferentza
1 Attachment(s)
|
Windom tare poza e facut un foc de tabara in fata babutzei dar se vede de parca a luat foc baba!:))
|
Originally Posted by Ipu:
Şi dacă nu am folosit un mod automat şi am făcut focalizarea manuală... e şi mai grav, nu? :)) |
Atunci când contrastul dintre beznă și puținele surse de lumină prezente în cadru este foarte mare eu prefer să măresc la maximum unghiul de câmp și atunci, mai ales în cazul obiectivelor mari, pentru că la senzorul optic ajunge mai multă lumină, și fotografia iese mai puțin sub-expusă.
|
foarte interesant instantaneul lu windom
|
Eşti sigur că ai citit cartea aparatului?! :-O Sau ăstea-s pozele altcuiva?!:-?
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by BJBlazkowicz:
PS: citeşte manualul.;) |
All times are GMT +2. The time now is 16:11. |