![]() |
Cham, crede-ma, nu merita sa te lupti cu morile de vint.;)
|
Originally Posted by Windom:
Nu, nu vorbea cu tine. Nu poti sa faci vant doar pe threadul Avatar ? Trebuie sa umpli tot forumul aiurea ? |
Cineva mai intelept decat mine :P m-a ajutat sa vad ca ma pripisem.
Imi cer scuze fata de pipes si redy pentru limbajul inadecvat, ii rog respectuos sa nu ma mai provoace pentru ca am tendinta ca atunci cand cineva imi rupe un deget sa-i tai mana cu drujba :D Aaaa, si: change of plan ! Accept DVD-urile, oricare ar fi ! :) |
Redy, e important daca ai trimis mesaj, sa fie de pe aceeasi adresa de email cu care te-ai inscris pe forumul Cinemagia si sa-ti treci nickname-ul de pe forum, ca sa va putem usor repera.
|
windom, tu chiar esti o fiinta trista! foarte trista! pacat......
eu nu am participat la acest concurs. n-am avut inspiratie. si nici nu prea aveam ce sa votez in afara de UP, Waltz........ Avatar-ul l-as fi votat pentru efecte si popularitate. Nu stiu care e mai demn de Oscar - THL, IB sau A - dar logica spune altceva fata de ce a iesit. Avatar-ul si-a atins scopul (al lui JC si cine o mai fi fost in spatele lui) si consider ca o statueta importanta ar fi dus la o exagerare a peliculei. nu ma dezic de acest film. sa fie clar! doar ca si-a spus cuvantul. ma mir si scarbesc cand vad concurenta neloiala si ifose. no offence, cham! in rest numai de bine. poate faceti un forum-meeting ptr "fluier,fluier". sa l vad si eu cu niste profesionisti. felicitari castigatorilor! si la mai mare! si felicitari CINEMAGIA pentru efort si premii! |
Originally Posted by pipes:
None taken buddy ! Si eu ma scarbesc (de mirat am incetat demult) cand vad un Avatar cu burta pe-afara si cu ochelari de soare (3D) |
Originally Posted by Gloria:
Prima data am trimis de pe un alt email si a doua oara am trimis de pe mailul cu care m-am inregistrat unde am precizat de la cine(username meu) este in mijlocul postului. Este necesar sa mai trimit unul cu username-ul meu la subiectul e-mail-ului pe langa fraza cu " am castigat la concursul de predictii " ?
Originally Posted by Chambord:
Valeleu. You though guy you. =)) Daca unul ti-a rupt un deget cred ca e in stare sa iti rupa mai multe. In plus, cum mai folosesti tu drujba daca nu mai ai degete ? :)) |
ii rog pe cei care nu au participat la concurs sa nu mai scrie pe acest topic
redy, daca mai provoci, ne suparam |
Ok, nu mai discut cu Chambord si compania. O sa astept numai un raspuns de la Gloria.
|
bun asa
|
Redy, am primit mailul de la tine - si pe al doilea, cel trimis de pe adresa de yahoo cu care te-ai inscris pe forumul Cinemagia. Coletul catre tine este gata facut, maine dimineata pleaca la posta. Sa urmaresti in 2-3 zile cutia postala ca sa gasesti recomandata si sa mergi sa-ti ridici coletul.
Ultima informatie este valabila pentru toti castigatorii. Astazi s-au mai expediat din colete, dar trebuie sa urmariti recomandata de la posta, ca sa va ridicati premiul. |
Multumesc si scuze pentru cele doua mesaje.Nu fost intentia mea sa spamez casuta de mail dar am vrut sa trimit si un mail de pe adresa cu care m-am inregistrat aici. :)
|
|
Avatar:x Trebuia Sa Castige!!!!X(
|
Pana cand se putea trimite email-ul,este o data limita?
|
De ce intrebi,din moment ce nu ai castigat?Sau a castigat o clona de a ta :-??
|
Am Primit Recomndata
Doresc sa va anunt ca am primit recomandata, dar am o alta intrebare, care poate nu-si are locul aici.
Am castigat 2 invitatii la film, si am niste nelamuriri. Cum dovedesc eu la casa de bilete ca sunt user-ul respectiv? Si trebuie sa ridic invitatiile inainte de ziua in care vreau sa vad filmul? Trebuie sa informez cu o zi inainte ce film doresc sa vad si la ce ora? Multumesc. |
La cinema trebuie sa mergi cu un act de identitate. Noi am transmis numele cu care esti inscrisa la noi pe site, cel din spatele nickname-ului de pe forum.
|
Multumesc frumos pentru lamuriri. Stiam ca trebuie sa merg cu buletinul dar nu stiam ca se pot uita in baza de date pentru verificare. Imi era neclar procesu. Multumesc inca o data. Numai bine.;)
|
Am primit premiul. Multumesc !
Se pare ca in urma tragerii la sorti mi-au fost repartizate filmele: - Miss pedigree si Numaistiucum - unul cu niste cauboi - unu cu Steven Seagal ... parca - si ... Hurt Locker |
All times are GMT +2. The time now is 11:48. |