![]() |
Originally Posted by rvn:
Lasa ca peste 20 -30 de ani o sa-si mai aduca aminte de comunism doar astia mai batrini.Sunt studenti in Romania care nu te cred daca le spui ca statea poporul la coada pentru hirtie igienica .Si bietii oameni nu aveau la eu un iPad /NintendoGameboy /PSP sa scape de plictiseala.:)) .Stateau si crosetau pulovere sau botosei. |
Originally Posted by bremen1980:
|
@rvn cat timp ai stat in Germania? Sau ai fost doar in vacanta?
|
|
Wow!! Super poze ,rvn!
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Mersi foarte mult.Apreciez gestul tau.Deja am salvat pozele tale la mine in calculator. |
dar...cine stie? poate ma voi duce sa ma angajez in vreun restaurant,daca tot prevedea bannatul ala de judex ca voi ramane fara slujba cat de curand. |
In prezent tu lucrezi la un restaurant? |
buna intrebarea si nu esti prima persoana care-o pune( pe intrebare)! tu ce crezi? |
daca ramai aici fara slujba, cred ca ai putea sa te duci in Germania si sa iti deschizi un restaurant. mai greu ar fi cu livratul produselor pana in tara la pofticiosi :D
|
Originally Posted by t0nka:
|
Nu stiu ce sa zic :)) Am vazut ca pe topicul culinar ai pus poze cu mancare, preparate facute de tine.Ce observ este ca ai stil, nu faci doar mancare.Cred ca totusi lucrezi la un restaurant.Am dreptate sau nu?:-/
|
|
Multa bafta rvn.Sper sa nu fie nevoie sa ajungi sa cauti serviciu prin alte parti. |
|
klaudya, e absolut superb site-ul, locuri si fotografii nemaipomenite. Multumesc foarte mult >:D<
|
As vrea sa pun poze din Egipt.Dar sunt foarte mari deoarece au fost facute cu camera digitala.Cum le pot face mai mici?
|
|
Am inteles.Mersi
|
All times are GMT +2. The time now is 22:17. |