![]() |
Fuguta fuguta!!!!!!!! Merita, serios!:)
|
Finalul e de exceptie, as always :D
minispoiler dragu de Eric e badass si cand poarta pantaloni de trening prin casa si asteapta sa i se oxigeneze suvitele |
2 seriale care imi plac sunt "Hustle" si "Little Britain".
|
La True Blood se vede o diferenta semnificativa fata de alte seriale: o serie are numar mic de episoade si nu filmeaza ca nebunii numa sa aiba ce trimite pe post. Petrec mult timp pe un singur episod, de acolo si calitatea productiei!
Dar actorii sunt exceptionali! Plus ca Anna Paquin si Stephen Moyer isi exerseaza replicile acasa, impreuna, asa, de dragul artei....:D |
am apucat sa vad jumate din nou episod...zici ca ar fi ep. 13 din sezonul 1 :D
e devreme insa se pareca se continua in aceeasi maniera ma bucur pt Lafayette....ca la inceput credeam ca... X( imi place cum, pe alocuri, este intepat comportamenul acelor asa-zisi crestini |
Se inteapa multe lucruri, dar se arata foarte voalat politica asociatiilor religioase si a bisericilor. Sper sa continue cat mai multe sezoane, pt ca fani sunt destui, iar la campanii publicitare HBO-ul se pricepe de minune!
:) |
De ieri tot asteptam sa apara giful asta and finally here it is :D
![]() |
nu exista niciun serial tv mai bun decat sopranos.
...si nici nu va exista vreodata. |
Originally Posted by moltisanti88:
|
topul meu e cam asa:
1.Californication(e un serial care m-a fermecat si nu din cauza scenelor de sex ci din cauza caracterului actorului principal Hank Moody care uneori este apropiat de al meu) 2.Dexter(genial) 3.Lost 4.Weeds 5.House MD(desi inca nu-s foarte departe la el) 6.True Blood 7.Heroes 8.Band of Broathers am mai urmarit sa vad ce e de capul lor dar unele nu le voi mai urmari deloc altele probabil probabil voi mai urmari: The Sopranos(e lung si nu e exact serialul care mi s-ar potrivi desi e foarte bine facut pentru cine iubeste filmele gen Nasul) Supernatural ce nu voi mai urmari este:Smallville |
@paul_aramis
L-ai vazut macar? Lost, Prison Break, Heroes sau alte seriale care iti insulta inteligenta, bineinteles daca o ai, seriale in care scenaristii se incurca in propriile notite, seriale la care probabil te uiti tu, si mult altii, ei bine acestea sunt o gluma pe langa The Sopranos. Din serialele actuale doar Dexter si Mad Man sunt de recomandat, in rest tampenii pentru americanii tampiti care gusta orice prostie. Si stii ce mai e o gluma? Acest post:
Originally Posted by Dany23:
No offense, Dany, dar prima greseala este sa crezi ca The Sopranos este un film gen Nasul sau Goodfellas, adica un film doar despre mafie. E mult mai mult decat atat. Cuprnide toate aspectele societatii, a vietii de familie, chiar si a conditiei umane. Folosesete multe simboluri, multe referinte la Freud, multe subtilitati, e scris de niste oameni geniali, coordonati de David Chase. Totul e gandit si regandit. Iar personajul principal e legendar. Cel mai bun personaj ever. Tot showul e genial. Pur si simplu nu il pot descrie in cuvinte, trebuie sa il vezi. Si da. E lung. Dar spre deosebire de restul, acest serial devine din ce in ce mai bun, de la sezon la sezon. Daca nu aveti rabdare sa va uitati la tot va recomand sa va uitati de la sezonul 3 incolo. Asta bineinteles daca stiti sau sunteti familiarizati cu personajele. Vizionare placuta :) |
copilu', l-am. la sursă. aproape în întregime. uite, deseară am două episoade, back-to-back pe AETV. da' nu mă mai uit. a devenit plictisitor, un fel de telenovelă cu mafioţi. tu de fapt te uiţi la un serial care încearcă să îţi arate faţa "umană" a mafiei. aia filozofică. "iote ce băieţi buni sunt aceia". mamă ce "conştiinţă" au. ca multe alte seriale, a fost drăguţ. primele 2-3 serii. după aia a decăzut. ca multe alte seriale. în privinţa listei de mai sus, de acord cu tine. cu excepţii. House merită văzut. la ăsta mă uit "la cald". iar "Band..." a fost excepţional. În ceea ce mă priveşte am o altă preferinţă. Serialul care deţine încă recordul de audienţă în state. |
|
Originally Posted by miercuri:
da, dar it's not TV, it's HBO. :P |
la faza cu americanii îi dau dreptate lui moltisanti. din nou. la asta cu HBO, îi zic să mai încerce.
|
tare entry-ul..si mai ales faza care a urmat incepe sa ma enerveze Sookie...e cam instabila...just indulge woman...Bill is cool :D |
cum de am uitat de aparitia lui Michelle Forbes...un shapeshifter fascinant si misterios
|
Michelle Forbes nu cred ca e tocmai un shapeshifter, there's more to her, in orice caz s-ar parea ca e the big bad al sezonului!
Si pe mine ma cam enerveaza Sookie cateodata, din episodul asta cel putin her story arc cu Bill mi s-a parut cel mai neinteresant. Lafayette in schimb, so awesome chiar si cand e legat in lanturi si nespalat, sa vedem ce o sa fie cu el si cu Eric :D |
pai se poate transforma in porcusor :D total de acord ca there's more to her sper sa fie really bad... si vreau mai mult Eric |
Originally Posted by jroberto:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |