![]() |
Originally Posted by Pitbull:
http://www.trilulilu.ro/annelauren/4253b3eebef465 |
Originally Posted by Judex:
|
help me, pls
vreau să ştiu ce e aia "moralitate labilă"? :confused:
|
Originally Posted by Dragomara:
|
doamne, ce simplu e, dar se intelege, este evident, orice persoana inteligenta pricepe, cine nu pricepe inseamna ca e prost!
moralitate labila inseamna moralitate instabila, schimbatoare, adica uneori moralitatea aceasta poate fi ok, pe plus, alteori pe minus.....precum cotele dunarii, care variaza functie de anotimp. of, ce simplu e, cum naiba sa nu te prinzi din prima! e atat de clar la ce se referea! |
Illo..............
Hai............................................... ............................... |
Chiar ca.
|
ce anume? eu ii raspundeam ei, ca i-am reprosat ieri ca ne tot innebunea cu "doamne, nu va prindeti, sunteti niste prosti, este evident" , poti citit cu cateva pagini, 2, in urma de aia i-am raspuns asa nu inteleg ce inseamna illo, hai... |
ma tog, nu pe topicul asta, pe altul dar nu mai stiu
cred ca la reprosuri, dar sunt sigura ca nu conteaza asa de mult |
Probabil nu stie de discutia avuta ieri si a crezut ca lui i te adresezi :)
|
Dragomara
Guru Join Date: Dec 2007 Location: Cernavodă Posts: 411 scuze -------------------------------------------------------------------------------- dar acum chiar mă confunzi. foarte pe scurt: prostia nu tb explicată, ea se impune de a sine. şi acum nu vb DOAR de a mea. oamenii inteligenţi înţeleg ceea ce este mai mult decât evident. nu am timp, chef, răbdare să explic de ce pe X sau Y nu-l duce capul, sau nu are caracter. dacă am fi în faţa instanţei poate că mi-aş face ceva timp. etc. etc. îmi este mult mai mult decât suficient că Ştefan ştie ce şi de ce spun. pa. m-am plictisit. asta era, cum sa ma adresez lui Judex, ce sa am cu el, nici nu cred ca ne-am interseztat vreodata :) |
Red, stiu foarte bine despre ce este vorba.
Illo, impaca-te cu Pauline a mea! |
ce dai la schimb?
daca dai ceva (care sa aiba relevanta pt mine) ma impac :p |
Un autograf la Cannes
|
neeeh
|
Nu vreau să mă bag,da' nu cred că ar trebui să te împaci cu ea.După ce o spus atâtea şi atâtea despre tine(nici nu-mi pasă de-s adevărate,nu-i frumos să le expui pe un forum public).
|
in calitate de castigator al unui premiu? :w00t: |
Originally Posted by Suspect de bizar:
Hale: DA |
Păi zicea nu numai odată că Illo şi-o trage cu Pitbull.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:44. |