![]() |
Originally Posted by zapata:
eu zic pas. n-am nici macar doua perechi. :sleep: |
I'll be there! :alien:
|
pana isi repara saitu ceneceu', bagati un ochi aici:
http://danmusetoiu.files.wordpress.c...3/fls-8301.pdf |
castigatori:
muntean, margineanu, malaele, pita, tanase, popovici :D nu neaparat in aceasta ordine |
http://danmusetoiu.wordpress.com
gasiti aici toaaaate tabelele |
Mult mai bine decât mä asteptam.
Doar o (1, una bucatä) catastrofä absolutä: Popovici. Plus o (1, una bucatä) catastrofä relativä: Pita. Eran Kirlis cu Noah Stollman - nu cunosc. Märgineanu, Dinu Tänase si Mäläele, acceptabili. Cobileanski cu Porumboiu, ok. Muntean - no comment. |
Iata si dc au durat atata rezultatele: s-au suplimentat fondurile un pic ca sa ajunga la toata lumea. Sunt 3 blaturi la "grupa mare" care se vad si de pe Pluto ;)
PS. Trebuie vazute si rezultatele defalcate (scenariu, regizor, prod) ca sa intelegem cum s-a lucrat exact. |
probabil cnc-ul va da tabelele complete. oricum, cele postate de zapata sunt mai complete decat cele din conferinta: acolo nu figurau pierzatorii ;)
|
Interesant. Pe coloana cu "Credit alocat" de multe ori nu apare nimic, inseamna ca acele scenarii nu au primit nicio finantare din partea cnc-ului?
Inca o curiozitate: cand ar putea citi unul ca mine cateva din scenariile castigatoare? Ori nu vor fi publicate niciodata. |
Originally Posted by Neuptolem:
|
Originally Posted by Pitbull:
Ma gandeam ca vor fi publicate online, ex: liternet.ro, precum: "A fost sau n-a fost?", "Filantropica", etc. |
se intampla rar si de obicei la ceva vreme dupa ce s-a lansat filmul
|
revin la oful meu.
cu 33.70 la calitatea scenariului pentru Ilustrate de acasa (colaborare cu Sapdaru) am depasit 4 dintre cele 8 scenarii castigatoare. deja nu mai resimt frustrare, ci cu totul altceva, inca nu stiu ce :x |
stai sa se publice celelalte note (producator etc.) si poti sa te duci sa trantesti usi :)
|
Proiect castigator la CNC, scos de la finantare
Proiect castigator la CNC, scos de la finantare din neglijenta Comisiei tehnice a concursului
"Toata lumea din familia noastra", produs de Hi Film Production, in regia lui Radu Jude, a obtinut astazi locul doi la concursul de proiecte cinematografice organizat de CNC, sesiunea noiembrie-decembrie 2008. Cu toate acestea, creditul alocat filmului a fost zero. Proiectul nu a primit finantare din cauza unui conflict de interese: regizorul Alexandru Solomon, membru in juriul de evaluare a proiectelor de documentar si animatie este sotul directoarei casei de productie HiFilm, Ada Solomon, care a participat la sectiunea "fictiune-lungmetraj". Cu toate ca anuntarea membrilor celor doua comisii de jurizare s-a facut pe 6 decembrie, iar depunerea dosarului de participare de la casa de productie HiFilm s-a facut cu patru zile mai tarziu, adica pe 10 decembrie, nimeni de la comisia tehnica a concursului nu a respins dosarul. continuarea: aici |
pai vad ca dinu tanase e si membru al juriului si are si proiect castigator.
ha ha ha |
unde vezi?
|
Pe lista juriului de acum câtiva ani.
(2004 sau 2005, parcä...? Nu mai stiu.) |
pai si unde-i contradictia?
nu e voie sa fie jurat si participant la ACEEASI editie a concursului |
scuzati, eroare:)
dar oricum :P |
All times are GMT +2. The time now is 15:33. |