![]() |
Originally Posted by raptor:
.mai rämâne doar sä zici "cinemagistul nepereche". .nu stie cine-i nenea Bulumulu, nu-l cunoaste, da' s-a prins cu ce se mänâncä. |
cinemagistul nepereche :P
pitbull e unul dintre putinii oameni sinceri si care nu au nevoie sa se justifice p-aici prin forum pt cine sunt, ce au facut etc |
bulumulu fancies dracula-movies with bitches, and with mobs with torches....
:D .... wake up, man. |
if you were dracula i would fancy you :happy:
|
face un cuplu comic vestit cu frat-su.
|
ALS trece de la o extrema la alta, acum e super simpatic !! :P
|
simpatica tot timpul
|
e un scump
|
daca Pitbull n-ar fi atat de simpatic-vulnerabil-fragil (in fond, un copil...), nici nu l-as fi observat pe forum.
|
Printre valuri de tenebre neguroase, are sclipiri intuitive de geniu. ;)
|
e un actor mai bun decat credeam... adica, impressive. chiar numai pentru o scena de 1 min. :D
rspkt. |
Isi iubeste atât de mult prietenii, încât uneori îi vede mai buni decât sunt. :D
|
eu sunt frumos, destept, sexy-balamuc.
|
Nightwane este slagarul care-mi zumzaie in cap cand da masina peste mine (ipotetic )
|
Pitbull e un tip controversat . Unii spun ca el nici macar nu exista . Ca a fost creat de imaginatia lui Sergiu Nicolaescu in timpul filmarilor la " Noi , cei din linia intai". :) . Pai are harul vorbirii , nu isi pierde cumpatul si cel mai de pret lucru al sau este bicicleta. Eu cred ca ar putea candida la presedentie. (Macar aici pe CineMagia).
|
lino...
se pare ca e un admirator pittbulian, sau o copie mai ieftina (make in china). adica.... avataru e mai mic, rimele mai scurte, si nici nu citeste atent titlul sau post-ul dinaintea lui... then again, it's a good thing to be jesuses cheap remake. :) |
Pot sa spun despre tine ca esti foarte perceptiv . :D . Oricum , orice chinezarie ieftina poate deveni peste ani un lucru valoros. Asta daca nu se sparge intre timp :lol: .
|
asa de mult tine la mine incat vrea sa ma combine cu Monica Barladeanu
|
uhm. Cinemania este, pe langa Benny si Ogto, cea mai anorexica persoana ever. (E de bine, mah!)
|
uhm, he's kind of a Behelit addict.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:22. |