![]() |
...Cui ii pasa anyway? :huh:
|
Originally Posted by Demona:
who gives a shit? ;) |
eu nu m-am referit la miss eowyn in special ....generalizam...daca arat cu degetu m-as incadra si eu in aceeasi categorie...judge can't be anyone of us, si aici pot exclude si divinitatile indiferente...hm...ce napsa ...cum o dai, tot la dracu te duci...ar trebui sa fie cel putin ceva interesant acolo, ca tot ne grabim spre locuri calde si exotice :D ... burn baby burn...
|
Originally Posted by Undomiel:
you think you can break me? think again! |
Originally Posted by LadyEowyin:
:sleep: :sleep: *YAWN* :sleep: :sleep: |
aici nu destesta nimeni pe nimeni....poti zice ca e un timp liber petrecut diferit...conversatie fara prejudecati cu sau fara logica...
locul unde ti se pare ca traiesti si unde de fapt doar existi este la fel de nesimnificativ ca si ce faci tu in corelatie cu ceilalti indivizi...desi sustinem ca omu e social suntem de fapt indivizi ce ne folosim de restu pentru a ne satisface nevoile, mai putin sau mai mult primare...ne ignoram sau ne dam importanta in concordanta cu ceea ce ne impune necesitatea...faptul ca te accepta sau te respinge un alt individ depinde de necesitatea lui in link cu tine...asa ca Eowyin ... daca simt nevoia i'll break you...so feedback please if u can take it... |
Dar de ce crezi ca eshti asha de importanta incat sa ne pierdem timpul cu tine? Honey...think again...we're here to have fun not to fuck around. Postari placute in continuare. :) |
Crezi ca esti destul de importanta sa te breakuim? Poate chestia asta o sa te socheze dar... I DON'T GIVE A FUCK. Si nici Nightwane aparent (Bai unde ti-a fugit avataru? :D ) Lame... |
Originally Posted by Demona:
2 - thank you! si eu cred ca sunt aici ca sa "have fun". Pur si simplu nu reactionez bine la amenintari - mai ales de la Benny care repeta tot ceea ce zici tu sau oricine altceva. Si nu stie sa zica decat LAME :lol: Engleza are un vocabular mult mai extins 3 - fiecare cu treaba lui ok ? |
Tu nu stii sa zici decat "fiecare cu treaba lui" cand limba romana are atat de multe cuvinte frumoase? Uite ca eu din vastul vocabular al limbii engleze am ales cuvantul, foarte sugestiv de altfel, LAME care descria foarte bine mesajul tau.
Daca fiecare cu treaba lui, eu cu treaba mica. E bine asa? |
Originally Posted by BeNnY:
|
Bleah, ce cacat... Hai ca stiu ca poti mai mult si mai bine. |
Bey, eu am furnici in casa shi le gasesc "barlogu`"...Missy le vanseaza cu nasu`...prin aspirare...
|
Lady E - shtiu ca itzi face placere sa-i enervezi pe ashtia dar las-o mai moale. Restu' = atzi inebunit cu totzii? In primul rand certatzi-va pe privat nu pe forum. Ce va punetzi mintea cu o persoana care numai pentru asta traieshte - sa-i enerveze pe altzii. Ma ashteptam la mai mult de la voi.
poolakisu meuy - toata lumea vrea scandal mah pe aicea? |
hm...eu ma retrag spre copilariile mele fanteziste ... Distractie placuta cu portia de realitate zilnica...
Ps: May the Hell be with you Demona..if that is what u wish for ;) |
Originally Posted by Sidonix:
fan cumva Broodwar? |
Originally Posted by Sidonix:
Well...Hell is with me...within me...and all that...Hell...Hell is me! ;) |
Eram hotarat sa plec de pe forum dar m-am intors. Ratacit eram dar m-am readus la calea cea dreapta.
Cele 2 schimbari au sosit si anume avatar change si distrugerea rank-ului... fara rank ma simt naked dar nu-i nimic ca-mi place nudismul (sa vad, adica). Aici parca era vorba de chestii care ne-au enervat nu? As putea sa fac lista dar nu merita... Ca m-au enervat multi de tot zilele astea. Dar la fel de repede cum m-am enervat, la fel de repede m-am si linistit (nu chiar, diferenta de vreo 22 de ore). |
Originally Posted by BeNnY:
Yeah..."Bine-ramas" intre noi Bennito. Chair vroiam sa ma apuc sa ma "scrijelesc" ceva la nervii care ma macina zilele astea...inafara de parintzi. De cand au venit caldurile, parca lumea a uitat complet de apa shi sapun. Mi-e sila shi greatza de putorile care roiesc in jurul meu zi de zi shi nu numai la lucru. I-ash impushca pe totzi...dar cel mai tare cred ca l-ash omora pe shefu` meu. Dar sa-l vad murind in chinuri. Ash da cu un lantz pe el pana i-ar fii toate tipurile de tzesut din corpul lui, imprashtiat in hala aia... :x |
...cred ca Hell-Ador e noua mea casa... Daca e de acord Demona, proprietara... Evident, voi plati o forma de chirie.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:23. |