Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Frame: O noua provocare CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84054)

BeNnY 05 May 2004 21:10

Oricum te asteptam noi/eu la intrare in gang... daca ne spui o ora la care ajungi sau dai un bip cuiva de la meeting sa iesim/ies afara...

WraIth 05 May 2004 21:11

Re: Locatie

Originally Posted by BeNnY:

Originally Posted by Dan Gerose:

Nu ati dat un detaliu: unde e Frame ?

http://www.frame.ro

Vezi ca au ei acolo toate detaliile si o imagine care iti arata cum sa ajungi

mai da klumea frame-ul asta nu gluma
imi place site-ul

BeNnY 05 May 2004 21:12

E misto si clubul... Preturile sunt cam mari si este cam intuneric dar e ok :D

WraIth 05 May 2004 21:20

imi imaginez :happy:

Sm�agol-Gollum 05 May 2004 21:50

da' nu faceti si voi un sacrificiu shi veniti aici la noi in "Club Commando"? :D

Mircius 10 May 2004 17:04

Personal nici mie nu-mi place Frame. Club Comandor habar n-am une e. Partea cea mai naspa acolo e ca FOARTE FOARTE intuneric. Eu nu cred ca recunosc multa lume dupa penultima intalnire. Sorry ca nu am fost joi, dar abia ce venisem din vacanta si aveam treaba cu galeata......

Sm�agol-Gollum 10 May 2004 22:16

Originally Posted by Mircius:

Personal nici mie nu-mi place Frame. Club Comandor habar n-am une e. Partea cea mai naspa acolo e ca FOARTE FOARTE intuneric. Eu nu cred ca recunosc multa lume dupa penultima intalnire. Sorry ca nu am fost joi, dar abia ce venisem din vacanta si aveam treaba cu galeata......

1.este club COMMANDO, nu comandor...
2.acest club nu este in bucuresti...

zizi 11 May 2004 00:23

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

......

...

e pt SPP-isti?

ogto 11 May 2004 06:35

Data trecuta cand am mers erau 3 lumanari pe masa care apropae ca m-au orbit... Daca aveau mai multa lumina era misto clubul... Iar preturile sunt ok pt. un club. Dar cand am fost ultima oare nu aveau Cola, Fanta, Sprite, Apa minerala si nu aveau cafea, decat cafea fara cofeina :D...

Sm�agol-Gollum 11 May 2004 21:54

Originally Posted by zizi:

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

......

...

e pt SPP-isti?

nuuuuuuuuuuuu :huh:

Mircius 12 May 2004 10:21

hmmmmmm.......
TLD mai traieshti omule?!?!?!?

Danny 14 May 2004 21:55

In urma numeroaselor "recomandari" de pe forum cativa cinemagisti au decis sa meara la film. La Van Helsing. :lol:
Sambata, ora 17.15 la Corso.
Useri care si-au anuntat prezenta: blitz43 + 1 nevasta, leonard, daniel, ricutza, posibil toni din cate am inteles.
Pe urma se merge la bauta.
Daca mai doreste cineva sa vina...e binevenit.

Leonard 15 May 2004 00:30

Originally Posted by Danny:

In urma numeroaselor "recomandari" de pe forum cativa cinemagisti au decis sa meara la film. La Van Helsing. :lol:
Sambata, ora 17.15 la Corso.
Useri care si-au anuntat prezenta: blitz43 + 1 nevasta, leonard, daniel, ricutza, posibil toni din cate am inteles.
Pe urma se merge la bauta.
Daca mai doreste cineva sa vina...e binevenit.

n-a fost nici un "van helsing". wtf is this shit???!!! Am mersi direct in Cafe Deko. Prezenti la intalnirea neoficiala nr. XX: daniel, blitz43, leonard, si, partial: lokibra, dangerose, blitz-nevasta. s-auzim numai de bine!

Danny 15 May 2004 01:22

Leonarde traiti-ar tie, tu nu mai stii pe ce lume traiesti? La Van Helsing mergem maine (de fapt azi ca e trecut cu mult de 24.00).
Vezi ca e trecuta acolo o data...sambata...pentru tine bag si un 15 mai ca vad ca e nevoie.

TLD 15 May 2004 07:33

hmmmmmm.......

Da mai traiesc!!!!!!!!!!!!!!! Ce ma dadurati cautat la politie sau ce e cu atata agitatie pt un om?????!!!!

Danny 15 May 2004 13:29

Mda, lumea se cam da lovita asa ca nu mai e nimic sigur...

Leonard 15 May 2004 14:27

Leonarde traiti-ar tie, tu nu mai stii pe ce lume traiesti? La Van Helsing mergem maine (de fapt azi ca e trecut cu mult de 24.00).
Vezi ca e trecuta acolo o data...sambata...pentru tine bag si un 15 mai ca vad ca e nevoie.

pai dupa 4 beri nu m-am mai uitat la ce data ai scris. oricum van helsing am auzit ca nu merita vazut (de unde ca mi-am anuntat eu prezenta??? nici de vlad sau daniel din cate am vorbit cu ei n-ar fi amatorii unui astfel de film).

Mircius 15 May 2004 15:54

Originally Posted by TLD:

hmmmmmm.......

Da mai traiesc!!!!!!!!!!!!!!! Ce ma dadurati cautat la politie sau ce e cu atata agitatie pt un om?????!!!!

bai, nu stiu daca e kiar asha de multa agitatie, dar incerc sa dau de tine de o gramada de timp.... trimite-mi si mie nr tau de lef fix. te rog. 10x. I gotta talk 2 u

Danny 15 May 2004 21:24

Originally Posted by Leonard:

pai dupa 4 beri nu m-am mai uitat la ce data ai scris. oricum van helsing am auzit ca nu merita vazut (de unde ca mi-am anuntat eu prezenta??? nici de vlad sau daniel din cate am vorbit cu ei n-ar fi amatorii unui astfel de film).

Mah...tocmai vlad a fost cu ideea! :D Credeam ca v-a convins aseara...dar intre timp a intervenit ceva asa ca a cazut totul. Poate merem maine desi nu cred. Daca e ceva te anunt.
Si filmul e doar un pretext... ;)

blitz43 18 May 2004 14:43

Mah...tocmai vlad a fost cu ideea! :D Credeam ca v-a convins aseara...dar intre timp a intervenit ceva asa ca a cazut totul. Poate merem maine desi nu cred. Daca e ceva te anunt.
Si filmul e doar un pretext... ;)

bah, am vorbit cu Danny si cica mâine e beletu' 35 de batrâne la corso la van pelvis ala...daniel, leonard, dan gerose, etc, ne bagam de la 8 seara trecute fix?
hai ca mai scumpe vor fi beroasele.... ;)

eventual bagati si o confirmare telefonica/sms :happy:

All times are GMT +2. The time now is 15:21.