![]() |
Oricum te asteptam noi/eu la intrare in gang... daca ne spui o ora la care ajungi sau dai un bip cuiva de la meeting sa iesim/ies afara...
|
Re: Locatie
Originally Posted by BeNnY:
mai da klumea frame-ul asta nu gluma imi place site-ul |
E misto si clubul... Preturile sunt cam mari si este cam intuneric dar e ok :D
|
imi imaginez :happy: |
da' nu faceti si voi un sacrificiu shi veniti aici la noi in "Club Commando"? :D
|
Personal nici mie nu-mi place Frame. Club Comandor habar n-am une e. Partea cea mai naspa acolo e ca FOARTE FOARTE intuneric. Eu nu cred ca recunosc multa lume dupa penultima intalnire. Sorry ca nu am fost joi, dar abia ce venisem din vacanta si aveam treaba cu galeata......
|
Originally Posted by Mircius:
1.este club COMMANDO, nu comandor... 2.acest club nu este in bucuresti... |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
e pt SPP-isti? |
Data trecuta cand am mers erau 3 lumanari pe masa care apropae ca m-au orbit... Daca aveau mai multa lumina era misto clubul... Iar preturile sunt ok pt. un club. Dar cand am fost ultima oare nu aveau Cola, Fanta, Sprite, Apa minerala si nu aveau cafea, decat cafea fara cofeina :D... |
Originally Posted by zizi:
nuuuuuuuuuuuu :huh: |
hmmmmmm.......
TLD mai traieshti omule?!?!?!? |
In urma numeroaselor "recomandari" de pe forum cativa cinemagisti au decis sa meara la film. La Van Helsing. :lol:
Sambata, ora 17.15 la Corso. Useri care si-au anuntat prezenta: blitz43 + 1 nevasta, leonard, daniel, ricutza, posibil toni din cate am inteles. Pe urma se merge la bauta. Daca mai doreste cineva sa vina...e binevenit. |
Originally Posted by Danny:
n-a fost nici un "van helsing". wtf is this shit???!!! Am mersi direct in Cafe Deko. Prezenti la intalnirea neoficiala nr. XX: daniel, blitz43, leonard, si, partial: lokibra, dangerose, blitz-nevasta. s-auzim numai de bine! |
Leonarde traiti-ar tie, tu nu mai stii pe ce lume traiesti? La Van Helsing mergem maine (de fapt azi ca e trecut cu mult de 24.00).
Vezi ca e trecuta acolo o data...sambata...pentru tine bag si un 15 mai ca vad ca e nevoie. |
Originally Posted by Mircius:
|
Mda, lumea se cam da lovita asa ca nu mai e nimic sigur...
|
pai dupa 4 beri nu m-am mai uitat la ce data ai scris. oricum van helsing am auzit ca nu merita vazut (de unde ca mi-am anuntat eu prezenta??? nici de vlad sau daniel din cate am vorbit cu ei n-ar fi amatorii unui astfel de film). |
Originally Posted by TLD:
bai, nu stiu daca e kiar asha de multa agitatie, dar incerc sa dau de tine de o gramada de timp.... trimite-mi si mie nr tau de lef fix. te rog. 10x. I gotta talk 2 u |
Originally Posted by Leonard:
Mah...tocmai vlad a fost cu ideea! :D Credeam ca v-a convins aseara...dar intre timp a intervenit ceva asa ca a cazut totul. Poate merem maine desi nu cred. Daca e ceva te anunt. Si filmul e doar un pretext... ;) |
bah, am vorbit cu Danny si cica mâine e beletu' 35 de batrâne la corso la van pelvis ala...daniel, leonard, dan gerose, etc, ne bagam de la 8 seara trecute fix? hai ca mai scumpe vor fi beroasele.... ;) eventual bagati si o confirmare telefonica/sms :happy: |
All times are GMT +2. The time now is 15:21. |