![]() |
10 - 1 pentru rapty...Oscaru` e pregatit dear...;)
|
pana la cat continua meciul? pana la 13?
|
1 vot pt jeremy (pentru explicatii vezi locatia mea)
1 vot pt. raptor_darken si poza actualizata Si sa nu ma luati ca nu am voie sa votez de 2 ori...ca altii au votat Constitutia chiar si de mai multe ori... :P |
nu ma uit la sub paman srl,nu-mi place tipul din poza,il VOTEZ pe RAPTOR
|
13 - 2 pentru rapty. Smeagol voturile "merg" pana la sfarsitul saptamanii(mai precis duminica). Daca se aduna 3, 13, 33, 333...asta e! Ce, tu ai vazut meci de fotbal care se joaca fix pana la 5 sau nu`sh cate goluri? What the fuck were you thinking?
|
faza e ca nu stiam cand se termina meciul
asa ca am presupus ca se termina la 13 |
Inca o data. Duminica e ultima zi de vot pentru meciul raptor vs Jeremy Sisto. :) Tot duminica o sa fie bagat shi urmatorul meci. :)
|
Originally Posted by Demona:
|
ok...mersi ca mi-ai zis |
ok...mersi ca mi-ai zis u're the (wo)man!! :D |
TLD,EU VREAU MECIUL ALA CU DEMONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:
|
Raptor rulez!!!!!
|
Originally Posted by TLD:
Pai nu trebuie sa pui pariu ca e christi. Am spus cu cateva posturi in urma ca e christi. Dar mai e o surpriza dupa christi. 8) Nah, ca s-a facut 14 - 2 pentru rapty. Its official. raptor a primit cele mai multe voturi, decand au inceput meciurile. Nici un alt forumist nu a acumulat peste 13 voturi. :) |
eu l-am votat?cred ca nu.uite un vot si de la mine.jeremy mi-e chiar antipatic.raptor goes on.15 - 2........
|
...yeah 15 - 2...he's a steady one!
|
si acum o sa fie 16 - 2 :) votul meu merge la raptor.nu pare increzut.l-am intalnit pe Jeremy Sisto la o premiera in Canada si nu mi-a placut tipul.foarte increzut.nici n-a vrut sa dea autografe fanilor.
|
Originally Posted by Anne Claire:
eu am iesit la cafea cu el si a fost ok. se pricepe rollin' another fachin giont- as putea sa ii dau inca un vot?...ca-i roller boy :P |
Originally Posted by K's:
e pe bune.stau in canada de cativa ani.intalnirea vedetelor la premiere nu e ceva iesit din comun aici. |
Originally Posted by Little Dique:
si eu.sunt foarte curioasa. |
Originally Posted by Anne Claire:
Da, exact! Da` tot tzi-ai tras un autograf de la el... |
All times are GMT +2. The time now is 12:02. |