![]() |
Multzumesc pentru recunoashtere. She's just a begginer in the "arts of Evil deeds". Oricum votul meu merge la Danica...of course...Dar mey baietzi, trebuia sa bagatzi o poza asemanatoare cu a lui JayLo. ;) Damn, nu v-am dat invitatzia la chefu` din Purgatoriu. Danica era acolo prezenta intr-o tzinuta asemanatoare. Frigea nishte inimi la gratar... ;)
|
Originally Posted by Demona:
Total gresit! Trebuia sa bagam o poza asemanatoare cu cea a lui J Lo de-a lui Danica! Dar cum Danica nu ne-a dat nici o astfel de poza :roll: |
You're still gonna miss the party... ;)
|
Danica si de la mine!
|
Pai Danica,of course... (*) (*) (*) (*) (*)
|
Originally Posted by BeNnY:
parca erati minori ultima data cand am verificat... :roll: ..so..sorry guys!Pt.Demona ...cheful din purgatoriu ROCKS!!!daca vreti shi voi sa veniti ..use the chair(ala de la best male cinemagia vs best male hollywood...da rezultate imediate..dupa o sa petreceti o eternitate cu mine &Demona in hell....how can you say no to that?) |
Originally Posted by Danica:
Aawww...! She's growin` up so fast! Soon she'll be leavin` home! My baby! ;) |
|
Originally Posted by TLD:
http://www3.sympatico.ca/pmorasse/guillotine.jpg here's a place to rest! |
The requested object does not exist on this server. The link you followed is either outdated, inaccurate, or the server has been instructed not to let you have it." Imi place sa ma gandesc c aimi pregatisesti un loc rece si placut la racoarea lunii, dar vad ca e doar un link care nu merge! Ma dezamagesti si tocmai incepeam sa am cred alintat pe aici! :roll: :evil: |
|
Uite asa mai scap eu de petele de pe creieras... Inca odata iti multumesc danik (si implicit tie evil one demona)! :lol: :lol: :lol: |
Damn, she's so good at it! Cat believe it. Look at her. Growin` up so fast. In curand o sa vrea sa ma detroneze... ;) |
Sa nu uitati, totusi, ca eu sunt The Sith Lord!!! 8)
|
Originally Posted by BeNnY:
You wish! 8) |
Originally Posted by Demona:
:P yup...dar mai pana atunci ....deocamdata sunt apprentice... |
am "paste" doar partea principala:primul vot e DANICA,pentru ca o urasc pe jenica din bloc.
danica esti sigura?she's a tough one!trust me! |
8) Of course I am...she knows that! I let her with her dreams...But I will not subestimate her. She learns quick! ;)
|
Anne Claire tu cine esti?
|
Oy! Anuntz catre sfanta treime! Ar fii cazul sa bagatzi un meci nou! WTF? :x
|
All times are GMT +2. The time now is 12:34. |