![]() |
rectific...azi a mers am si SILMARILLION :happy: :D :D
MERSI CA M-AI FACUT SA MA MAI UIT PE SITE-UL ALA :D |
shi acum ca ai cartile...o sa le citesti?
|
TE CRED SI EU...
|
una cate una,incet ,incet shi se termina fara sa-ti dai seama :D
|
am vazut "The One Ring" de aur shi costa 250£!!!!!that is f***ing expensive!!!
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
stiu.eu oricum nu visez la inel,doar la EVENSTAR mi-e gandul! :(( :love: :love: :love: evenstar :love: :love: :love: evenstar :love: :love: :love: |
pai am vazut shi evenstar pe acolo....costa parca in jur de 100£.... :huh:
|
Je visez la the Ring Of Barahir - shi il voi avea in curand ... and i will rullll! :D
|
da asa ,la vraja, de la un "bulibasha" nu ai vazut sa fie mai ieftin?? :D |
Mai simplu iti faci tu propriul tau inel il duci la cineva care se ocupa cu inscriptionari si iese mult mai ieftin ca 400 de euro sau 250 de lire... Oricum prin romania nu o sa apara promotionalele astea.. si decat sa cumpar prin net sau sa circul pe tot globu pt un inel mai bine lasa...
p.s: observati cumva ca s-a cam DEVIAT de la subiect? da usor de tot! :P |
shi cine stie sa iti inscriptioneze in elfa? :huh:
shi nu conteaza ca s-a deviat de la subiect.. :happy: |
Sa vezi ce NU CONTEAZA itzi inscriptzionez eu tzie pe frunte! |
Hai ca tot suntem off-topic *sau nu neaparat*, o sa va pun poza cu inscriptionarea de pe RING care e acum pe bratul Demonei fotografiat de mine in detaliu... :) A iesit destul de bine poza... Daca sunteti cuminti v-o si arat :w00t:
|
vreau shi eu poza aia!!...
|
Multe mai vretzi voi... :hmm:
|
He who wants to learn the elvish language should click on this link:http://www.grey-company.org/Circle/language/phrase.htm You will find absolutely anything you want. From Greetings to Insults, from questions to holidays. Learn all you want.
|
dar dc ai scris in engleza? :huh:
|
Pentru k Galadriel vorbeste engleza (in afara de elfa), normal. Silly! Doar nu sunt din alta tara. :lol:
|
Originally Posted by Galadriel_queen:
de aia e facut topicul asta de Freak_on_a_Leash ca altii invata mai usor de la Demona si Gaandalf decat de pe linkurile tale.ne crezi asa stupizi sa nu stim sa dam un google search?si by the way,bine ai venit pe forum!:D |
Bine te-am gasit, Undomiel... Nu, doar cred ca nu conteaza de unde inveti... sorry daca i-am jignit pe Gaandalf sau Demona :)
|
All times are GMT +2. The time now is 07:13. |