![]() |
Bey, da` pe romaneshte nu se poate vorbi? Shi doar fraze scurte in engleza...sa parem mai "cool"...?!
|
Originally Posted by TLD:
...Thx TLD... |
...Lectziile de sindarina incep pe 15 septembrie! :D
|
Multumim pentru anunt.
Inscrie-ma pe lista! |
Originally Posted by emanuel:
Sa nu uitatzi acasa buletinele de identitate... ;) |
Lol! Yo imi fac dala electronic :P
|
[quote="Gaandalf"]Azi am revazut TTT pentru a 71 a oara shi mi-a pocnit o chestie in cap ... shi ma gandeam sa va consult shi pe voi forumishti dragi ... mai ales "perfectzionatzii" in Lord of the Rings - atat cartzile cat shi filmele... so here it goes :
[b]Ce atzi schimba in aceasta minunata opera a lui J.R.R Tolkien ? Doar un singur lucru pe care l-atzi vrea diferit la cartzi sau la filme nu conteaza ... 71 de ori ? Obsedatule :lol: As schimba destinul lui Aragorn - l-as pune pe felie cu personajul meu preferat, adica Eowyin. Sau pact ca Eomer este fratele ei. Incestul iese din discutie! |
YEEEEEAH!
"Mae govennan!"
Sinadarina coming soon near you - September 15th ... Yeah Baby! vai de capul meu da' de-abea ashtept sa vb in elfa k m-am tot saturat de romana shi de engleza ... "Navaer!" |
Quote:
As vrea sa fie cartzile putzin mai lungi...cam cu vo' 10.000 de pagini(si,o dorintza ascunsa,Frodo shi Sam sa treaca prin Barad-Dur...aia ar fhi fost rupere). Mi-am cumparat 'Silmarillionul',I can't bloody wait readin' it again!Shi am sanse(deshi mici)sa pun manutzele shi pe Unfinished Tales..... 8) Cartzi de-a bunelea,din alea cu pajini de hartie!!!!!!! :D :D Something is crawling closer and closer... ps. Facem dupa manuale alternative? :D |
[quote="raptor"]
Quote:
|
HELP
bai voi de unde luatzi carztile astea mah ? Shi in Engleza ? Dk shtie cineva un loc de unde se poat procura carztile lui Tolkien in Engleza sa ma informeze shi pe mine cineva ... k deja ma streseaza ... Pana peste 2 luni knd plec in Frantza mai este asha k .... va rog
AJUTOR : "librarie - unde se gasesc cartzile lui Tolkien ..." |
[img]au cu cat ieie pe secyunda?[/img]
Return of the King baby! Enjoy .... |
|
Originally Posted by Demona:
Sa inteleg ca nu aveti asa ceva in dotare? :o Hmm..in cazul asta...accept si o bruneta...treaca de la mine. Dar la partea cu buna rea de tot nu renunt... :) |
Ce ash schimba la LOTR? Pai e clar, NO OFFENCE TO EOWYN, ash scoate-o cu totul din carte...urasc personajul ei...shi cred ca i-ash pune pe Nazguli la o cina cu Hobbitzi. That could be a nice view! ;) Shi in locul lui Aragorn ar fii Eomer shi al lui Legolas Haldir! :D ...shi pe Arwen ceva mai activa..shi so...bleeeah sometimes!
|
Originally Posted by Danny:
Avem...Sailor_Ysaluna e blonda! Dar nu e naturala! :D Feel the Big Pimpin at work! ;) |
Sindarin start!!!
Cei care au cerut lectziile de sindarina...check private messages!
E 15 septembrie. A inceput shcoala! ;) |
Hahahahahahahahahahaha!Va vine sa credeti?Am primit prima lectie de sindarina!Bestial!Acuma o scot la imprimanta.Demona,multam!!! :D
|
Ce as schimba in Lord of the Rings?As fii eu in locul lui Arwen! :D
|
Si eu am primit prima lectie...
A inceput scoala... Deci ne putem pe invatat! Thanks Demona! |
All times are GMT +2. The time now is 11:58. |