Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Demona 12 Sep 2003 11:52

Bey, da` pe romaneshte nu se poate vorbi? Shi doar fraze scurte in engleza...sa parem mai "cool"...?!

Demona 12 Sep 2003 11:59

Originally Posted by TLD:

Demona! Linisteste-te un pic, si vezi ca eu doar l-am redirectionat :p
Lol da lectiile alea de elfeasca cand incep?! :)))))

...Thx TLD...

Demona 12 Sep 2003 12:01

...Lectziile de sindarina incep pe 15 septembrie! :D

emanuel 12 Sep 2003 12:02

Multumim pentru anunt.

Inscrie-ma pe lista!

Demona 12 Sep 2003 12:06

Originally Posted by emanuel:

Multumim pentru anunt.

Inscrie-ma pe lista!

Sa nu uitatzi acasa buletinele de identitate... ;)

TLD 12 Sep 2003 12:17

Lol! Yo imi fac dala electronic :P

LadyEowyin 12 Sep 2003 16:51

[quote="Gaandalf"]Azi am revazut TTT pentru a 71 a oara shi mi-a pocnit o chestie in cap ... shi ma gandeam sa va consult shi pe voi forumishti dragi ... mai ales "perfectzionatzii" in Lord of the Rings - atat cartzile cat shi filmele... so here it goes :

[b]Ce atzi schimba in aceasta minunata opera a lui J.R.R Tolkien ? Doar un singur lucru pe care l-atzi vrea diferit la cartzi sau la filme nu conteaza ...

71 de ori ? Obsedatule :lol:
As schimba destinul lui Aragorn - l-as pune pe felie cu personajul meu preferat, adica Eowyin. Sau pact ca Eomer este fratele ei. Incestul iese din discutie!

Gaandalf 12 Sep 2003 17:19

YEEEEEAH!

"Mae govennan!"

Sinadarina coming soon near you - September 15th ... Yeah Baby!
vai de capul meu da' de-abea ashtept sa vb in elfa k m-am tot saturat de romana shi de engleza ...

"Navaer!"

raptor 12 Sep 2003 20:02

Quote:

As schimba destinul lui Aragorn - l-as pune pe felie cu personajul meu preferat, adica Eowyin. Sau pact ca Eomer este fratele ei. Incestul iese din discutie!

...Eu sa fiu in locul tau ash intreba-o pe Demona mai intai :D ... :wink: :D :D
As vrea sa fie cartzile putzin mai lungi...cam cu vo' 10.000 de pagini(si,o dorintza ascunsa,Frodo shi Sam sa treaca prin Barad-Dur...aia ar fhi fost rupere).
Mi-am cumparat 'Silmarillionul',I can't bloody wait readin' it again!Shi am sanse(deshi mici)sa pun manutzele shi pe Unfinished Tales..... 8) Cartzi de-a bunelea,din alea cu pajini de hartie!!!!!!! :D :D

Something is crawling closer and closer...

ps. Facem dupa manuale alternative? :D

TLD 13 Sep 2003 06:41

[quote="raptor"]
Quote:

ps. Facem dupa manuale alternative? :D

LOL! Yo zic sa facem dupa alea de la stat ca-s mai ieftine... :lol: :lol:

Gaandalf 13 Sep 2003 23:21

HELP

bai voi de unde luatzi carztile astea mah ? Shi in Engleza ? Dk shtie cineva un loc de unde se poat procura carztile lui Tolkien in Engleza sa ma informeze shi pe mine cineva ... k deja ma streseaza ... Pana peste 2 luni knd plec in Frantza mai este asha k .... va rog

AJUTOR : "librarie - unde se gasesc cartzile lui Tolkien ..."

Gaandalf 14 Sep 2003 17:09

[img]au cu cat ieie pe secyunda?[/img]

Return of the King baby! Enjoy ....

Gaandalf 14 Sep 2003 17:12

http://www.empireonline.co.uk/img/ne...e/large299.jpg

Return of the King baby! Enjoy ....

Danny 14 Sep 2003 22:07

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by Danny:

Nu stiu cum stati voi...dar eu unul nu prea ma descurc. Asa ca trebuie sa stau neaparat in banca cu o persoana f. inteligenta de la care sa pot si eu sa ma inspir. Evident...ma refer la o blonda buna rau de tot :lol:

...Blonda? :roll: ..hmmmmmm....

Sa inteleg ca nu aveti asa ceva in dotare? :o Hmm..in cazul asta...accept si o bruneta...treaca de la mine. Dar la partea cu buna rea de tot nu renunt... :)

Demona 15 Sep 2003 14:59

Ce ash schimba la LOTR? Pai e clar, NO OFFENCE TO EOWYN, ash scoate-o cu totul din carte...urasc personajul ei...shi cred ca i-ash pune pe Nazguli la o cina cu Hobbitzi. That could be a nice view! ;) Shi in locul lui Aragorn ar fii Eomer shi al lui Legolas Haldir! :D ...shi pe Arwen ceva mai activa..shi so...bleeeah sometimes!

Demona 15 Sep 2003 15:02

Originally Posted by Danny:

Sa inteleg ca nu aveti asa ceva in dotare? :o Hmm..in cazul asta...accept si o bruneta...treaca de la mine. Dar la partea cu buna rea de tot nu renunt... :)

Avem...Sailor_Ysaluna e blonda! Dar nu e naturala! :D

Feel the Big Pimpin at work! ;)

Demona 15 Sep 2003 15:05

Sindarin start!!!

Cei care au cerut lectziile de sindarina...check private messages!
E 15 septembrie. A inceput shcoala! ;)

Freak_on_a_Leash 15 Sep 2003 16:18

Hahahahahahahahahahaha!Va vine sa credeti?Am primit prima lectie de sindarina!Bestial!Acuma o scot la imprimanta.Demona,multam!!! :D

Sailor_Ysaluna 15 Sep 2003 16:33

Ce as schimba in Lord of the Rings?As fii eu in locul lui Arwen! :D

emanuel 15 Sep 2003 16:34

Si eu am primit prima lectie...
A inceput scoala...

Deci ne putem pe invatat!

Thanks Demona!

All times are GMT +2. The time now is 11:58.