![]() |
incepe meciul.:D
|
2-0 pentru Bayern in minutul 24.
n-avem nici o treaba. |
Pronosticul meu este 1 - 4.So far so good.
L.E. Morala : nu pariati pe romani. |
Basel - Cfr Cluj 1-0, si am pierdut orice speranta pentru primavara europeana... Este inadmisibil ca in +90 minute de joc sa nu ai nici un sut pe poarta, in conditiile in care din minutul 15 erai in dezavantaj!:(
|
Dar Cirtu a fost la inaltime .:(( A zburat geamul ala din doua picioare .
Cred ca CFR ar trebui sa dispara in urmatorii ani.Toata vlaga ei s-a dus si meteoritul deja a cam ars .In 2-3 ani o sa fie un fel de Urziceni. |
Eu nu stiu cum de ajuns el sa fie antrenor la Cfr!? Numirea lui a fost ca o sendinta la moarte sigura, lenta, dar sigura.
|
Astia de la CFR pot acum sa mai faca niste bani vinzindu-i pe toti in iarna .La anul cind CFR o sa termine pe 10 nici Mos Craciun n-o sa-i mai cumpere.Cirtu n-are nici-o vina pentru ca jucatorii se gindesc s-o stearga .
|
Pe cine sa vanda, pe Traore care nu a facut o preluare ca lumea tot meciul? Pe Culio care fugea cu capul in pamant pana se dribla singur? Pe Kivuvu, zici ca era masa de biliard sarea mingea din el mai ceva ca artificiile de revelion? Pe Tony, care abia mai putea sa respire cand il lua aia la ture? Si as putea continua...B-)
|
Sa-i dea la bax .=))
|
=)) Auci! Ar fi o varianta...
|
Luna aceasta este luna handbalului feminin, mai intereseaza pe cineva meciul Stelei din aceasta seara? Ma incumet la un pronostic, 1-1...:D
|
...Si eu sper intr-un rezultat favorabil echipei noastre "nationale" in aceasta noapte, dar sunt realist si inclin inspre o victorie a lui Napoli...galeria italienilor este superba, reuseste sa puna presiune atat pe jucatorii echipei adverse cat si asupra arbitrilor, acestia putand "gresi" in orice clipa. M-am cam saturat sa fim defavorizati in Europa de arbitrii care pur si simplu rad pe la spate de noi.
|
Incepe.:-S :-SS X_X
Ar fi prea frumos sa ne faca si Steaua o bucurie, dupa cea furnizata de handbaliste. |
T minus 15 min + prelungiri... rezistam, oare?!
|
Deja vu.
|
Pacat...:(
|
Arbitrii de cacat , ne-au dezavantajat mereu. Bai frate, cum plm dai fault la fiecare atingere, iar impotriva noastra nimic =)) . E atat de amuzant fotbalul privit prin ochii italienilor, spaniolilor, englezilor, dar nu si privit prin ochii nostri. "Europa" ne vrea afara din competitiile europene. Noi romanii n-avem ce cauta mai departe de faza grupelor. De ce sa "furam" locurile special destinate tarilor ce prezinta un fotbal "mai puternic"?
Macar de ne-ar fi eliminat jucand fotbal, macar de ne-ar fi eliminat prin fair-play, prin onestitate, prin corectitudine. Toti sunt impotriva noastra. Ne vom intoarce la vremurile in care ne luptam 3 tururi preliminare pentru un loc in grupele Champions League, iarasi vom fi in coada fotbalului destinat cluburilor, de parca nu ne-a ajuns locul 56 in clasament pe natiuni, intrecandu-ne si Botswana. Suntem prea mici pentru aceste competitii, locul nostru e doar in Romania, nu si peste "granite". Sa traiasca hotia, pentru ca nimic nu va schimba soarta noastra ! |
eu n-as merge pe chestia cu arbitrii. cand pierzi in min 92 nu arbitrii sunt de vina.
steaua a jucat bine, acum sa ma dau destept dupa razboi...dar l-as fi scos pe ricardo la pauza iar pe anghelov prin min 65. la cornerul din care s-a dat golul trebuia sa fie cineva la bara pe linia portii. e si ghinion in ambele partide cu napoli goluri in prelungiri. saracu gigi ! |
Am prins o obsesie cu arbitrii astia... Intr-adevar Ricardo a jucat execrabil, l-as fi schimbat in minutul 20 si nu la pauza. In repriza a doua a dat cateva semne de revenire si din punct de vedere fizic dar si moral. Locul lui nu e la Steaua, ci la o echipa din liga a 2-a din Turkenistan.
Anghelov a jucat destul de bine, insa conditia fizica lasa de dorit, intr-adevar ar fi trebuit schimbat in minutul 60. Opinia mea legata de fotbalul romanesc este clar una negativa. Nu putem face fata echipelor din tarile "puternice", vestice. Bazele de antrenament din strainatate sunt de 10 ori mai bune decat cele romanesti. Pepinierele noastre ar trebui sa fie upgradate, iar ce iese de acolo nu ar trebui adus imediat la una din echipele bucurestene, pentru ca ala este sfarsitul jucatorilor. Patronii de rahat de la aceste cluburi reusesc sa distruga psihic orice jucator, ei habar nu au sa vorbeasca cu o persoana, ideea lor e ceva de genul : "Am bani sunt zeu!"...nu prea cred. Inca un an mai avem o echipa in grupele Champions League...dupa care vom juca 123123 de tururi preliminare, iar daca va fi sa ne calificam, vreodata, in liga, si nu vom face performanta, vina nu va pica pe nimic altceva decat pe oboseala, pentru ca jucatorii nostri nu sunt obisnuiti sa joace 40-50 de meciuri pe an. Bullcrap !!! |
Nu arbitri au pierdut calificarea, ci Lacatus... nu poti sa mergi la Napoli - de altfel o echipa oscilanta, atac bun, aparare slaba - la 0-0, la ce-o fi si sa iei gol in prelungiri... mentalitate tipic romanesca! Vai steaua noastra!
|
All times are GMT +2. The time now is 21:08. |