![]() |
The Virgin Suicides (1998) - 6/10.
Lilja 4-ever (2002) - 6/10. (east side drama) Luc�*a y el sexo (2001) - 7/10. Mar Adentro (The Sea Inside) (2004) - 7/10. (revazut) Diarios de motocicleta (The Motorcycle Diaries) (2004) - 7/10. (the young Che Guevara) Philadephia (1993) - 7/10. Shrek (2001) - 4/10. (o prefer pe Veronica) The Incredibles (2004) - 5/10. (ori ne uitam la cat de buna e animatia facuta pe calculator ori ne uitam la poveste?) The Wedding Date (2005) - 5/10. Sin City (2005) - 7/10. (really cool) The Big Lebowski (1998) - 8/10. (revazut) The Island (2005) - 5.5/10. (clona din ce in ce mai comerciala) Before Sunset (2004) - 7.5/10. (revazut) Love Actually (2003) - 6/10. The Hitchhikers Guide To The Galaxy (2005) - 5.5/10. (hmmm... nu stiu spre ce parte sa inclin, un film inedit sau parodie, gandindu-ma ca a fost visul unui om de a-si vedea "opera" pe ecran dar a murit intre timp...) The Longest Yard (2005) - 4/10. (no comment) Kinsey (2004) - 6.5/10. (Liam Neeson) Lost in Translation (2003) - 7/10. (revazut) |
Originally Posted by notorious:
:oops: My huge mistake, sry... |
Originally Posted by MinRep:
aoleo, scuze ! :(( l-am 'vazut', dar am uitat sa scriu si despre el. desigur, prin 'spiritul de combatant' soldatesc si planurile subversive (care, apropo, in roman erau mult mai penale :lol:) este curat 'artileristul'. o solutie, de altfel, destul de ingenioasa, acest '3 in 1'. :) .................................................. ............................. cross of iron - foarte misto film. sa zicem ca, la peckinpah, violenta cea mai bine coregrafiata am vazut-o in 'straw dogs', film lasat in umbra insa de spectaculozitatea lui 'the wild bunch' (vezi scena mitralierii din final), dar 'cross of iron' e la mile distanta de amandoua ! de ce ? in primul rand datorita povestiicentrate pe un conflict foarte puternic (de care precedentele duceau oarecare lipsa) intre doua personaje tari: un private steiner rigit, intrepid si rebel (cu cauza:) ), un erou, si cpt stransky care pozeaza in calitatea ac elui erou. amandoi jucati de un james coburn si un maximilian schell aflati la cele mai bune roluri. merita un 9+ / 10. |
last days - haunting.
film de vazut singur, pe intuneric ;) 10/10 |
Sin City - Ooooo da.
9.5/10 (nu dau scor in general dar n-o sa citeasca nimeni cronica, deci macar sa se stie ca mi-a placut) cronica va veni mai incolo la acum pe ecrane. |
Revazut The Big Hit /10. De mult n-am mai ras asa mult. A piece of art din zilele bune ale lui Jhon Woo.
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Hit Happens! :D |
Dimineata pe HBO:
S.W.A.T. - 3/10: recunosc ca m-am simtit relativ bine la prima ora in fata acestui film (mai ales ca nu a trebuit sa ma deplasez la scoala :D), dar in mod normal nu ar prezenta nici un interes in afara lui Samuel L. Jackson. Absence of Malice - 5/10: from boring old Sidney Pollack... un film la care nu era necesar sa ma uit. Paul Newman e in forma obisnuita (de zile mari - n.m.), iar Sally Field da o replica destul de buna. Mai notam un MacGuffin destul de inteligent, platitudinea actiunii si punem punct. |
to die for 6.5/10 - merge cat timp trateaza unele chestiuni cu umor, si desfasurarea actiunii alterneaza cu interviuri cu personajele. cand intra insa in miezul problemei (adica nevasta convingand niste liceeni sa-l omoare pe sot) devine banal si previzibil. si no more fun. misto cameo-ul lui cronenberg ca si hitman italian though.
|
Requiem for a Dream - 9/10 genial...absolut genial...tocmai am vazut alta fata a lumii drogurilor...una mult mai violenta si mai complicata...cu pagube colaterale. Foarte grafic si foarte foarte violent. Si melodia...oh...m-am indragostit de ea...Summer Overture...absolut geniala...filmul asta a intrat in top 5-ul meu... :D
|
A Dirty Shame - hm, cam tembel, dar John Waters pare a fin un mic geniu. Un orasel mic este transformat intr-un sex fest. Johnny Knoxville e isus-ul sexului, tipa aia Tracey U. (care a jucat in niste filme woody a.) devine the sex goddes care va descoperi noul SEX revolutionar. Selma blair este huge-brested horny bitch, da, este. Muzica e draguta, umorul e intre surealist si genial, dar finalul dezamageste. It's fun, but it's no masterpeice.
Godzilla vs. King Kong - Din pacate nu isi merita faima. Prea lent, prea putine batai camp-iste, o arde aiurea prea mult, daca taiau sau bagau mai multe batai era perfect. Dar, totusi filmul are: Godzilla cu pietre magice disco pe spate, King Kong (man in a monkey suite), tanculete de jucarie matchbox, niste chinezi patetici si un final showdown demn de Godzilla. No camp masterpeice here, but a worthwhile effort. |
Bewitched - 7.5/10 - Nicole i adore ... Will Ferrell tipic, as usual - funny. Filmul e ok - not a big deal - but ok.
Dead Poets Society - 10/10 - free your mind! Bubba Ho-Tep - 10/10 - Bruce Campbell = excelent. Elvis is alive, JFk was turned black, and a mummy wearing cowboy boots sucks souls through the ass. The Lines are memorable: "I'll be damned if I let some foreign, graffiti writin', soul suckin', son of a bitch in an oversized cowboy hat and boots take my friend's souls and shit 'em down the visitors toilet!" - focking brilliant! |
Tremors 2. 10/10 In care regizorul impleteste absolut genial teama ancestrala de creaturi precambriene cu umorul de cofetarie-un cocktail de senzatii tari flambat cu efecte speciale pe masura. un must see.
|
Originally Posted by ogto:
ai prins partea cu geniu dar cred ca cineva a gresit lasindu-te sa te uiti la un waters pebtru ca, vezi tu TU esti prea mic, waters a fost si este MARE GENIU :x |
Geniu nu neg ca ar fi, dar acest film nu este capodopera sa. Nu se simte din plin geniul cu care ar fi inzestrat.
Iar tipul a facut un film cu Christina Ricci, pe ea de ce n-a bagat-o in film? :hmm: BIG NO-NO. |
in alta ordine de idei
1. plan 9 from outer space 8/10 ma asteptam sa-mi placa enorm asa, pur si simplu mi-a placut vampira is SOO00000000 HOT 2. hedwig& the angry inch 7/10 mda...soundtrack de colectie, subiect destul de cointroversat, momente minunate de dialog (dar isus a murit pentru pacatele noastre/- la fel si hitler) DAR mult prea multa muzika, un ritm de rama moarta, deci pliktis 3. a dirty shame 10/10 cu ce sa incep? cu the obscenly over-sised breast of URSULLA UTTERS? cu jimmy knoxville care in 3 minute performeaza un cunnilingus si readuce la viata o veverita? (btw, veveritza e al mai uber-cool animal din filmele anului 2005) sa zik de replicile memorabile ca "so manny vaginas, so little time? sau "i`ve started taking prozac...from now on no more ursulla utters? satira politica acida si vulgara (bad taste, indeed) despre ce-nseamna ameninatrea normalitatii |
Moulin Rouge (Baz Luhrmann) Nu ii dau nota, pentru ca este filmul meu de suflet (sau al sufletului meu mai degraba).Revazut pentru a suta oara probabil, and keep counting.I just love it...By the way, am citit si cartea, "Dama cu camelii", Dumas(fiul), o carte superba, dar care nu poate fi comparata cu filmul.
|
Pinero- 9/10.for the sake of it. genial jucat, oarecum "la prima mana" realizat, genul de bio-pic unde altceva decat filmul in sine, realizarea sau personajul "depicted" atrage. poezia. nervul. monoloagele senzationale. grimasele actorului. jazzul.que sea.
|
Originally Posted by raptor:
:lol:, dar nu cred ca l-ai vazut pe-al patrulea, in care respectivele creaturi precambriene se bashesc (la propriu), iar umorul 'de cofetarie' se imbina fericit cu cel de proctologie. si cand te gandesti ca primul a fost chiar misto... :(( |
Larva - Tim Cox
10/10, pentru felul clasic de serie B, care ma incanta, si imi incalzeste sufletul... asteptam "Mamuth" care are un generic inedit... search for names. |
All times are GMT +2. The time now is 16:05. |