Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

moltisanti88 10 Oct 2010 08:48

Originally Posted by danonino:

Acum sa vorbim despre mentalitea oribila a romanului.
Da, ai primit un gol, corect sau incorect, golul a fost validat. De ce nu te lupti sa egalezi? De ce nu iti joci in continuare sansa? De ce te lamentezi in loc sa dai tot ce poti pentru a castiga?
Noi am fost sa vedem Turnul Effeil, nu am fost sa castigam meciul, sa ne jucam sansa.

Ai vazut tineretul in meciul cu Anglia? Tot romani sunt si aia.

Judex 10 Oct 2010 15:36

SoX, baga niste nervi pe-aici. Ciudat, cum iti ziceam, mie mi-au trecut imediat dupa meci. :))

SoX 10 Oct 2010 15:44

Franta + Africa + arbitrii + gol din offside 2-0 Muce Mic + bara + Florescu - (minus) Tanase - atac - fotbal!

Cam asta e ecuatia cu toate "cunoscutele"...

Judex 10 Oct 2010 16:11

Misto ecuatie. ;)
Nu era de ajuns ca suntem romani, mai era nevoie sa ne si toace cu arbitrii. =))

Floydman 11 Oct 2010 12:50

sa privim si partea buna. jocul rezultatelor ne tine in carti, iar obtinerea locului 2 e perfect posibila. echipa e in crestere fata de primele doua meciuri si s-ar putea sa ne permitem chiar inca o infrangere cu Franta. In rest putem bate tot, zic eu.

crin3l 11 Oct 2010 14:34

Putem bate tot, dar probabil nu se va intampla.De ce ? Pariez pe mentalitatea noastra de cacat si pe talentul de selectioner al lui Lucescu Jr.

victor 11 Oct 2010 15:12

Probabil asa gandeste si Becali despre antrenorii lui. Noroc ca la federatie e unul mai inteligent decat Becali.

Nu vreau sa il apar pe Junior dar nu credeti ca trebuie sa lasam si noi un antrenor vreo doi ani ca sa vedem daca are o idee pe termen lung ? Nu putem spune ca dam pe afara de talente astfel incat sa acuzam un antrenor ca face lucruri gresite. Mi-a placut ce a zis cineva(poate Dumitru) atunci cand a revenit Chivu : Asta e bine mai avem nevoie de inca 10.

Cand Steaua joaca de tot rahatul, cand Dinamo e o laba trista, Clujul are numai straini de unde mama dracului sa strangi o echipa ?

Ce poti sa ceri de la niste jucatori de doi bani ? Nu e bun X, trebuia bagat Y dar cine poate fi sigur ca ca ala era mai bun ? Ca nu cedeaza fizic, psihic sau pur si simplu e limitat ? Nationala noastra a mers atata timp cat la mijloc aveam coordonatori de joc de valoare. Pana nu gasim macar o juma de Hagi asa va fi nationala fie ca va fi Lucescu, Boloni, Andone, Bursucu sau......

Si cu Mutu asta sa ma ma lase in pace, nu a jucat de nu stiu cand. Oricum nu era el genul sa faca efort pe teren, cine crede ca va face minuni ?

Defilam cu ce avem, cand o sa avem si noi un Remy care sa dea gol macar din offside mai vorbim.

crin3l 11 Oct 2010 15:27

Si eu spun ca la nationala nu sunt selectionati jucatori de valoare, insa s-ar putea gasi, dar nu sunt chemati la nationala. Si aici ma refer la Sinmartean, la Adrian Cristea (la cati jucatori de calitate avem nu ne permitem sa nu chemam fotbalisti valorosi precum el, chiar daca ajunge cam des prin presa si nu tocmai cu ceva pozitiv) si de ce nu, Pancu si cu Florin Cernat (recunosc ca la ultimii 2 este mai mult talent decat munca, dar acesti jucatori sunt cei care lipsesc in actuala nationala si poate daca sunt selectionati vor fi si motivati sa se implice mai mult).

danonino 11 Oct 2010 21:58

toate ca toate dar Mutu ne-a dus la Euro 2008.

chuckyfan 12 Oct 2010 18:55

asta asa e dar daca nu ne invatam fara el ajungem sa ne batem de la egal la egal cu vatican.(stai ca astia n-au echipa, fotbal=satan>:) )

victor 12 Oct 2010 19:03

toate ca toate dar Mutu ne-a dus la Euro 2008.

la o bere amintirile sunt bune. cand ne trezim ne gandim si la viitor.

danonino 12 Oct 2010 19:31

2008 .... 2010

Nu e chiar atat de indepartata perioada.

keepwalking 19 Oct 2010 22:26

suntem impiedicati rau de tot,,,trei autogoluri "pentru" cfr X(

Chambord 22 Oct 2010 10:40

utrecht-steaua

in sfarsit am vazut si eu un meci in care avem parte de un arbitraj cinstit (aka arbitrul ne favorizeaza pe noi)

plus

in sfarsit am vazut si eu un meci in care avem parte de noroc cu carul (aka adversarii au o gramada de ocazii, bara, gol valabil anulat, dau autogol, portarul nostru scoate de pe linia portii in ultima secunda, etc)

omudindulap 22 Oct 2010 12:14

A fost offsaid, e vorba de o reactivare a pozitiei. Mai uita-te o data la faza si la tipul in care degajeaza Ricardo. Asta ii explica si arbitrul de tusa celui care a marcat: reactivare.
In rest, da, sunt de acord, am avut noroc. Am jucat doar in 7-8 jucatori. Suntem slabi.

Federico 22 Oct 2010 13:06

Nu mi-o luati in nume de rau dar vroiam doar sa marturisesc cat de induiasatoare mi se pare folosirea persoanei I plural de catre microbisti cand povestesc despre echipa preferata. :-*

Chambord 22 Oct 2010 14:52

Originally Posted by omudindulap:

A fost offsaid, e vorba de o reactivare a pozitiei.

Deci inseamna ca arbitrul nu ne-a favorizat ... a facut doar ce era corect :-? Tu-i curu ma-sii de arbitru nenorocit. Ne-a furat pe fatza ! Huoooooooo ! HOTZII HOTZII

Plm cat ghinion putem avea ! Nici macar un gol valabil de-al adversarului sa se anuleze n-avem bafta. #-o

crin3l 26 Oct 2010 15:04

Cata dreptate =))

Judex 02 Nov 2010 19:44

Fratilor, avem meciuri in seara asta! B-)

Judex 02 Nov 2010 23:58

Un site pe care pot vedea meciurile din Champions League? Vreau sa urmaresc AC Milan -Real Madrid diseara.

http://www.myp2p.eu/

All times are GMT +2. The time now is 05:33.