Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Liviu- 30 Sep 2010 22:04

Suntem campioni si in a ne victimiza...

Golul cica a fost in minutul 6:58 de prelungiri, nu in minutul 8. Dupa gsp.ro Tatarusanu a stat jos 2 min si 23 sec, dar nu cred ca au pus la socoteala si timpul care i-a trebuit sa execute lovitura. Schimbarea a tinut 22 sec tot dupa calculele lor, dar din cate am inteles regulamentul impune 30 sec pt orice schimbare. Daca luam la limita 2:23+0.22+4 tot dau 6:45, deci arbitrul a prelungit 13 sec in plina faza. Daca luam dupa regulament a prelungit doar 5 sec, iar daca am dreptate si lui Tatarusanu i-au mai trebuit vreo 20 de sec sa execute acea lovitura de 6m (parca asta era), atunci arbitrul mai putea lasa jocul si dupa gol...

Floydman 30 Sep 2010 22:08

@omudindulap

tu cand ai comentat negativ un film te-a intrebat cineva daca esti un mare regizor care a facut filme valoroase ca sa ai dreptul sa comentezi?

fotbalul o fi jucat de profesionisti dar e jucat pt public si suporteri. deci publicul si suporterii au voie sa critice. fara ei fenomenul n-ar exista.

Judex 30 Sep 2010 22:08

Floyd, jegul ala polac a tras cu ei inca dinaintea gestului imbecil facut de Pandele. Cu cateva zeci de secunde inainte trebuia sa-l ingalbeneasca - cel putin!!! - pe nemernicul sudafrican. Dupa ce l-a dat afara pe grec, a inceput circul mancatorilor de cacat iudaic. Putea foarte bine centralul pizdii sa ia un tricou de la carnatul de Mazzari si sa joace linistit. Oricum a respectat directivele UEFA. Am sa-l gasesc pe mizerabil, cat de curand. X(

omudindulap 30 Sep 2010 22:12

Liviu, e o reactie fireasca, nu zic justificata. Dupa ce conduci cu 3-0 si esti egalat in minutul 98, cum ai vrea sa reactioneze un om pasionat? Sincer acum. Suntem oameni, nu albastrei.

@Floydman, nu ti-a interzis nimeni sa comentezi, insa afirmatia ta legata de inexactitatile fundasilor romani din minutul 98 m-a contrariat. Atata tot. E ca si cum ti-as reprosa eu ca, dupa vizionarea consecutiva a 4 filme tarkovskyene, ai motait la jumatatea celui de-al cincilea. Putin fortata comparatia, dar..intelegi tu.

SoX 01 Oct 2010 10:53

@Liviu-, teoretic un meci de fotbal are 90 de minute insa practic el este jucat intr-un timp maxim de 70 min. Restul minutelor din cele 90 regulamentare si teoretice sunt pierdute prin aranjarea zidului la o lovitura libera, executarea unei aruncari de la margine, pregatirea tactica de dinaintea unui corner, etc. Drept dovada sunt cifrele care arata posesia mingii a ambelor echipe. Prin urmare, nu poti prelungi meciul secunda cu secunda deoarece timpul regulamentar ar deraia total. Nu ar mai exista meciuri de 90 de min ci de 110, 120, etc... Nu e ca la handbal unde ceasul se opreste atunci cand se tavaleste un jucator, pentru ca diferenta de timp regulamentar e destul de mare. Cat despre meciul de aseara chiar si cele 4 min de prelungire aratate de la margine au fost prea multe deoarece nu s-au facut toate schimbarile si nici nu au existat trageri de timp exagerate.

Chambord 01 Oct 2010 13:54

A fost nevoie de un grec idiot si un polonez infect ca sa ne reamintim ca fotbalistii romani au scris in ADN: A nu se expune la presiuni mari ! Pericol de implozie.

Dupa Copenhaga si Middlesbrough n-am putut sa dorm de furie. Mi-am jurat ca nu se va mai intampla. Aseara am injurat un sfert de ora (fara prelungiri) nationalitatile de mai sus dupa care mi-am vazut de viata si apoi de somn, linistit.

danonino 01 Oct 2010 14:05

Cu siguranta ca arbitrul e de vina ca jucatorii lui napoli jonglau mingea in careul stelei in ultimul minut. Lipsa de concentrare. Nimic mai mult.

rrs85 01 Oct 2010 20:53

Mentalitatea bat-o vina, asta-i marea noastra hiba, suntem - CATEODATA - prea fraieri pentru lumea asta, mult prea fraieri... A gresit si Kapetanos, a gresit si "polishul" ala de arbitru, dar cele doua puncte s-au pierdut pe mana Stelei. Cum plm sa ai lovitura libera, in ultimile faze ale meciului, si tu sa dai ca boul in tribuna in loc sa incerci sa ai o posesie cat mai prelungita!?:-O

omudindulap 09 Oct 2010 22:49

Din nou, bara si un arbitru fac diferenta...

redmen 09 Oct 2010 22:50

Asta o zici tu sau Lucescu Junior?

danonino 09 Oct 2010 22:56

*introdu aici o lamentare"

omudindulap 09 Oct 2010 23:08

Au fost mai buni francezii, clar, dar parca prea ne fura astia in ultimul timp (Liverpool, Napoli, Franta, Turcia) si prea o dam in bara, la propriu si la figurat. Cu putina sansa, puteam scoate un egal. A doua repriza am jucat chiar bine. Sa nu mi spuneti ca va e rusine ca sunteti romani....

redmen 09 Oct 2010 23:13

Asta e fotbalul,unii sunt mai buni,iar altii nu stiu sa lupte pana in ultima clipa.Franta a luptat pana in ultima clipa si a dat doua goluri.Restu` nu o sa mai conteze maine.

P.S. Nu mi`a fost niciodata rusine de faptul ca sunt roman si ii dispretuiesc pe cei care afirma asa ceva.

danonino 09 Oct 2010 23:24

Nu o inteleg pe asta cu a fi mandru ca esti roman. La dracu', eu nu am avut nici un cuvant de spus in privinta nasterii mele. La fel de bine puteam sa fiu si togolez. Aici poti fai mandru de nationatilate doar pentru ca ea a mai fost detinuta si de alti oameni.
Cu siguranta, nationala de fotbal a Romaniei nu poate trezi mandrie in faptul ca esti conationalul lor.

Sa nu dam vina pe arbitru ca Romania nu joaca nimic. Nu stim sa atacam, nu stim sa ne aparam.
Radoi si Cocis, la varsta de 25 de ani, s-au dus sa joace fotbal in curtea din spate a seicului... nu sunt chiar sportivi, nu au mentalitea unuia.
Lucescu e prost, mie chiar imi pare rau ca, am primit golul ala din ofsaid, dintr-un singur motiv: Lucescu Jr. are acum o scuza, are pe cine sa acuze.

Golul a fost incorect, dar victoria Frantei a fost meritata.

Acum sa vorbim despre mentalitea oribila a romanului.
Da, ai primit un gol, corect sau incorect, golul a fost validat. De ce nu te lupti sa egalezi? De ce nu iti joci in continuare sansa? De ce te lamentezi in loc sa dai tot ce poti pentru a castiga? Noi am fost sa vedem Turnul Effeil, nu am fost sa castigam meciul, sa ne jucam sansa.

redmen 09 Oct 2010 23:40

Nu era vorba de mandria de a fi roman,ci de a nu iti fi rusine ca esti roman.

omudindulap 10 Oct 2010 00:01

Danonino se cearta cu sine insusi...

Originally Posted by moi:

Au fost mai buni francezii, clar..

danonino 10 Oct 2010 00:04

Originally Posted by omudindulap:

Din nou, bara si un arbitru fac diferenta...

Originally Posted by omudindulap:

Danonino se cearta cu sine insusi...

Originally Posted by moi:

Au fost mai buni francezii, clar..

bagi mana in foc?

omudindulap 10 Oct 2010 00:11

Pffff..chiar trebuie sa desenez??

Francezii au fost mult mai buni, in sensul ca au tinut mai mult de minge (dar asta facuse si Bayern cu Inter in finala CL), dar daca mingea ar fi intrat in poarta la ocazia lui Sap sau daca arbitrul ar fi fost mai atent la joc si nu ar fi tras cu ochiu prin tribune, cautandu-l cu privirea pe Platini, e posibil sa fi reusit macar un rezulatat de egalitate.
Evident, nu are rost vreo discutie acum. Zarurile au fost aruncate. Franta-Romania 2-0.
Clasamentul...
.
.
.
5. Romania........2p
6. Luxemburg ....1p

Un singur jucator al lor valoreaza cat intregul nostru 11. Nu vom putea domina niciodata Franta. Dar am fi putut, conjunctural, sa-i si batem. Asa cu jocul nostru puturos.

danonino 10 Oct 2010 00:18

eu am vrut sa evidentiez ca tu ai o disputa personala cu tine.

n.b.

la postul tau, raspunsul meu e scurt si se refera la "mandria de a fi roman"

keepwalking 10 Oct 2010 00:25

kkt, franta romania 2-0?
hahaha!
ma cac in romania!
am voie?
intreb,

All times are GMT +2. The time now is 22:39.