![]() |
1 Attachment(s)
|
bai da o in pizda ma sii, ce-s cu pozele astea??!
|
de la Godard si Truffaut de pe prima pagina a topicului s-a ajuns la tipi care si-o trag in vena sau isi spala cutitele de sange.
bataie de joc! |
"Je t'aime moi non plus" de Serge Gainsbourg din 76.
|
Bai, da-o-n pizda ma-sii, daca nu-ti place, nu te baga. Ce e asta? E ARTA. Ramii la Ho, ho, ho...
M-am saturat de toate mironositele astea. Rasfoiti site-ul patriarhiei daca nu va place aici. |
Nu e Je t'aime moi non plus. Tot film european, tot anii '70.
|
Originally Posted by Windom:
sa-l interzica cineva pe psihopatul asta! eu imi bag picioarele si nu mai intru pe aici!! |
Salò?
|
charlotte rampling in the night porter?
|
Indeed. Recomandati?
|
Originally Posted by keepwalking:
Domnule batetipasulpeloc, purtati cumva ochelari de cal care va stanjenesc vederea? |
![]() are o legatura cu filmul precedent. |
The Servant.
@plimbarici, numai de la Cinematografia romaneasca sa nu pleci, sa nu care cumva sa ne vaduvesti de parerile tale inestimabile de acolo. Mai ales ca ti-ai cistigat pe deplin dreptul sa deschizi gura. In rest, keepwalking...:-h Cedez. @omule: Highly recommended. |
Originally Posted by Windom:
du-te naibii cu obsesiile tale morbide, du-te si te trateaza la psihiatru, nu aici! ia-ti si sleahta de retardati, schizoizi, freaks, satanisti si alte putori! |
1 Attachment(s)
|
Inherit the wind. (good choice :)))
![]() Initial am vrut sa pun o imagine din Salo, dar nu am gasit pe net scena cand personajele erau la masa servind o cina delicioasa. |
liviu, incearca sa pui doar jpg-uri, imaginea atasata de tine are aproape un mega si se incarca greu ;)
|
Playtime. Cedez.
|
Scuze, de obicei asa o salvez, dar acum m-am grabit si am uitat. O inlocuiesc imediat...
LE: Nu mai e nevoie... |
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 21:33. |