![]() |
rRomaniaaaa, rrrROmaaniaaaa... avem echipa... n-avem valoare... suntem de rahatu' cel mai mare!!!
Toata lumea... bis!!! |
Ce declaratii a dat Selectionerul dupa meci? :-?
|
"sansele sunt la fel... bla bla bla"... suntem vai mama noastra!:-/
|
Atat timp cat antrenorul nationalei (alias pe forumu asta si cred ca nu numai ...MUCE) face selectia care o face (neselectionandu-i pe Adrian Cristea, Sinmartean si altii care stiu sa faca si altceva cu mingea ...nu numai sa fuga dupa ea si apoi sa o dea la nimiereala) nu vom face nimic. Dar poate ma insel, fiindca avem mare noroc cu grupa in care suntem.
|
Nu conteaza pe cine cheama. Atata timp cat prostii ca noi ne uitam la labarii astia cum fac jogging pe teren, pe ei ii va durea in pula, ca le vine banul oricum. Au 4 clase si castiga intr-un an cat unul cu 3 facultati in 10. S-o suga toti, sunt niste cacati, au cea mai usoara meserie din lume, primesc enorm de multi bani, si ii doare in pula. Si pe mine tot in pula ma doare, nu m-am mai uitat de un an la nici un meci de fotbal.
Pe timpul lui Ceausescu, fotbalistul era apreciat la adevarata sa valoare, o pereche de blugi, si un televizor, si dadea randamentul maxim. Sa avem acum un Hagi, il pierde sigur pe drum sau pe la curve. Ma uit la Torje, are talent cu carul, dar e un cacat. |
Iordanescu: “Mircea Lucescu a avut două performanţe: calificarea la Euro 84 şi desfiinţarea Ghetei de Aur”
:D :D :D |
Originally Posted by marius_em:
Din gura ta vorbele capata o greutate vulgara, dar cat de adevarate sunt ele... cat de adevarate si dureroase!!! |
Oribila echipa, oribil cartier! :-&
|
decat Clujul... mai bine Rapid... ei merita sa castige... asa ca HAI RAPID!!!
|
Pai da, ce sa zici si tu? =))
PS (dupa meci) Rapidistii sunt reprezentantii meltenismului romanesc. Cine tine cu Rapid este la fel de jegos ca mentalitatea lor. Apa si sapun, infectilor! |
sa zic ca sa te oftic... e 2 la 0... cel mai bun castiga... recunoaste!
|
Nu, in Romania cel mai bun emigreaza. =))
|
Sa-mi bag picioarele-n aia care spuneau ca Steaua face blat cu Unirea.X(
|
Pai, a fost blat...=))
|
Da, a fost blat. Pentru Unirea! :D
|
http://pantacruel.blogspot.com
talk show Moderator TV: Domnule Agamiţă Dandanache, aţi văzut meciul cu Belarus? Agamiţă Dandanache: Care meţi? Moderator TV: Belarus – România 0-0. Încă un egal pentru tricolori... Franţa a bătut Bosnia cu 2-0 şi, acum, suntem pe locul 5. Doar Luxemburgul mai e în spatele nostru. Agamiţă Dandanache: Belarus – România? Si scorul? Moderator TV: Şi scorul 0-0. Suntem pe ducă... Agamiţă Dandanache: Da’ cu ţine am zucat? Moderator TV: Cu Belarus, la Minsk. Avem două puncte după două partide. Agamiţă Dandanache: Îmi pare foarte rău să aud asa ţeva. Moderator TV: Deci n-aţi văzut meciul... Am fi dorit să comentăm pe marginea lui. Agamiţă Dandanache: Ba l-am văzut, numai că n-am fost prea atent; eram la un pahar cu Mirţea Sandu si Ionuţ Lupescu. Moderator TV: Nu mai spuneţi, cu Sandu şi Lupescu? Cu ce ocazie? Agamiţă Dandanache: Cu ocazia aledzerilor, puicusorule, cu ocazia aledzerilor noului selecţioner. Stii, Hadzi si Boloni sînt liberi si colo si dincolo, si dincolo... Si eu mi-am adus aminte de bătrînul pistolar Haladzian, ca am văzut, alaltăieri, filmu cu Dzac Kevorkian, Doctoru Moarte, stii, ăla cu Al Paţino. Si asa am zis eu sa punem la cîrma naţionalei tripleta Haladzian - Vosganian - Agopian. |
Cum poate juca Barcelona...:-O
Care spunea ca Steaua vrea sa joace precum catalanii ? :)) |
Bravo CFR Cluj!!!!
As fi preferat sa-i bateti pe tigani in Giulesti si s-o furati acum de la elvetieni. Dar bravo, oricum! :P |
De multe, de foarte multe ori am spus ca ma lepad de fotbalul romanesc, fie ca vorbim de nationala, de stranieri sau de echipele romanesti! Dupa prestatia Stelei de aserea, chiar ca-mi bag picioarele... Noi romanii suntem o natie de cacaciosi... restul e tacere!
|
Desi, spre bucuria mea, am uitat cum e sa mai ai emotii la un meci cu Steaua, indraznesc sa zic, si nu numai eu, ca Steaua aseara nu s-a facut de ras si chiar m-a surprins in mod placut cum a jucat. Daca o tine tot asa (cu jocul) are ceva sanse sa iasa din grupe. Totusi, trebuie sa recunosc ca in repriza a doua au fost cu mult sub Liverpool (si tare ma tem ca acest lucru se "datoreaza" in mare "fortuitului" antrenor al Stelei), dar scorul este nedrept (lucru sustinut si de penaltyul care nu prea a fost).
|
All times are GMT +2. The time now is 03:58. |