![]() |
Judex, vezi ca asta-i loc de dat cu picioru, nu cu...
|
Judex, lasa u pozitiile... eu altceva vreau de la tine
si cu melodia aia de la dedicatii, parerea mea e urmatoarea: TOTI STELISTII IS MANELISTI, CU TINE IN FRUNTE! |
Aia nu erau stelisti, ci dinamovisti. =))
Dar din partea ta se accepta confuzia, nu te pricepi la fotbal. Si, apropo, alea sunt dedicatii muzicale, ca ti-as fi aratat chiar acolo cum e cu civilizatii suporteri clujeni: http://www.youtube.com/watch?v=gOKo8QnWtjo |
lasa ma clujenii.... cum ramane cu Steaua ca e de kkt... toti stelistii se bat pe stadioane, etc... is niste mitocani si niste prost-crescuti...
ca's Stelisti, ca's Dinamovisti tot una e... Bucuresteni mitici, melteni. P.S. mai inainte m-am uitat la ceas si era 12 fix?... asta inseamna ca ma iubesti?...:-/ P.S.1 daca nici acuma nu te enervezi, ca te-am facut meltean si mitic, eu renunt... ;) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
MITIC, -Ă adj. referitor la mit; fabulos, legendar :)) Li-be, nu uita Ne-ai promis victoria ! |
Originally Posted by omudindulap:
cand am promis victoria nu stiam ca la Judex, cand castiga Steaua si sa il injuri de mama si nu se enerveaza... X( mai degraba ma enervez eu ca nu se enerveaza... =)) |
Libe, dear, termenul 'mitic' nu ma deranjeaza, oricum ai pune accentul. Iar meltean pur si simplu n-am cum sa fiu. Asta-i o specie pe care ma straduiesc din rasputeri s-o fac sa dispara, asa s-a ajuns si la incidentul care a facut sa am nasul rupt. Apropo, deci rupt, nu umflat!
PS 12 fix zici, ai? Ce-ti pasa tie, chip de lut, dac-oi fi eu sau altul? :P |
Originally Posted by Judex:
P.S. pai ma intereseaza sa vad cine ma iubeste... daca nu esti tu, inseamna ca e altul... doi nu pot fi... ;) |
Conflictul respectiv n-avea legatura cu fotbalul, chiar deloc! ;)
Si nu mai folosi termeni pe care nu-i stapanesti si nici nu mai generaliza. La Cluj sau in alte orase mari din Romania procentul de melteni este mult mai mare decat in Bucuresti, chiar daca numarul lor total este mai mic. :D PS Da, corect. E de preferat un Jane Fonda unui rotisor. :P |
maaaiii... cine pe cine incearca sa enerveze?... ai noroc ca sunt o doamna si nu imi permit aici sa te trimit undeva...
gata, STOP JOC!!! EXPLICATIE: cand eram mai mica tineam cu Dinamo... ma uitam mai des la meciuri si le aveam cu footballul... apoi am mai crescut si nu m-a mai atras acest sport... nu il gaseam potrivit pentru o domnisoara... de tinut acum, nu tin cu U... poate putin cu CFR ca e de aici de la mine, dar nu ma afecteaza in mod vizibil evolutia acestei echipe. nu tin nici cu Steaua... cand ma uit la un meci, tin cu cea mai buna (in cazul meciurilor dintre echipele romanesti, iar daca meciul e intre o echipa straina si una romaneasca, e normal sa tin cu cea romaneasca) azi am tinut cu Steaua in ciuda prestatiei sale jalnice. Intelegerea a fost de asa natura, ca in momentul in care Steaua reuseste sa treaca mai departe, eu sa incerc sa il enervez pe Judex pentru ca se stie foarte bine ca tine cu Steaua. Acum, insa, afland ca degeaba ma strofoc, ca oricum nu o sa reusesc (avand in vedere ca a castigat Steaua, cred ca oricui ii e imposibil sa incerce sa il enerveze fara sa foloseasca cuvinte obscene la adresa lui sau a familiei sale), am hotarat sa o las pe alta data! P.S. Judex, merci pt distractia oferita, chiar daca m-ai cam fraierit la faza asta. P.S.1 fi sigur ca nu scapi usor... data viitoare cand o sa incerc sa te enervez, va fi cand pierde Steaua. atunci va fi interesant... >:) |
Nu, cand pierde Steaua ti-am zis ca nu ai voie. :P
Hai, gata, somn? ;) |
somn... dar tot te sparg cand pierde Steaua... =))
|
Nu, se procedeaza ca in banc:
Jurnalul ei: Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la un bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat pe mine…daca tacerea lui era din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus "si eu te iubesc"….. Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar mai fi dorit sa aiba de a face cu mine niciodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste. Dar tot nu era el…am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Am inceput sa plang cu cearsaful in dreptul gurii pentru ca nu vroiam sa-l trezesc si am plans, si am plans, pana am adormit si eu. Sunt disperata. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru." Jurnalul lui: Azi Steaua a pierdut in deplasare, dar macar m-am futut... Invata!!! :D |
asta e inspirata din faptele tale de viata?...=))
|
E doar un banc preluat de pe net. :D
In rest, nu intram in detalii. ;) |
:)) :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =)) =)) bai baiatuleee cat de tare e :))))))
|
Liverpool
Steaua Napoli Utrecht |
Deci Steaua in grupa cu Liverpool, Napoli si Utrecht. Interesant... :D
|
In sezonul trecut Napoli a batut acasa pe Juve 3-1, egal in deplasare la Milan, egal cu Roma, egal cu Inter.:-?
Dupa 3 etape, Utrecht este pe 3, cu 2 victorii si 1 infrangere. Iar Liverpool..e Liverpool.. |
Da, este o grupa foarte tare, dar nu din cauza asta trebuie sa ne facem griji, ci din cauza jocului nostru.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:59. |