![]() |
Nu ma iau de mana cu nimeni ... nu-mi place nici-o U. din Romania . De fapt nu prea imi plac echipele din campionatul nostru magnific .
|
Asa e, Libelulo, pacat ca Craiova n-a trecut mai departe. Nici U Cluj. Nici Rapid. Ah, astea n-aveau cum din start? Ok, atunci spunem ca nici Dinamo. Nici Urziceni, Timisoara sau Vaslui. A ramas numai Steaua. Plus CFR Cluj in ChL, unde joaca tot datorita Stelei. :P
PS Te mai las sa ma enervezi cateva replici, dupa care ma bag la somn. >:) |
omuldindulap... sa iti soptesc un secret... nu tin cu U... vreau doar sa il enervez pe Judex... asa a fost intelegerea... ;)... ssshhht... sa nu ii spui, ok?... =))
|
Aaaa, da? Pfuai, bai, dar fraier mai sunt. Eu chiar pusei botu' la vrajeala ta...(:|
|
Originally Posted by Judex:
hmmm... nicio injuratura, nimic?... asta demonstreaza clar ca nu tii cu Steaua... ca esti prefacut. iar Steaua a ajuns atat de departe pentru ca a dat banu'... altfel nu cred ca ajungeau pana aici... pe cand celelalte echipe sunt corecte si nu umbla cu mizerii deastea... ;)... hai ca nu stii nimic. tot steaua e de kkt orice ai zice. |
Auzi ... dar tu cu cine tii de-i faci pe stelisti cu ou si cu otet ? ( stiu ca nu ar fi trebuit sa ma bag in mica voastra disputa dar sunt curios ) !
|
Incearca sa-l enerveze pe Judex.
Slabe sanse, caci nu are argumente. |
Originally Posted by Medicate:
lasa mai ca o sa vezi la sfarsitul discutiei... o sa explic totul atunci... ;) |
:)) disputa asta probabil se va intinde pe o perioada nedeterminata de timp ... astept, ce sa-i fac !
|
nu, stai linistit... doar o data sa injure Judex si gata... ;)
Judex, ce faci?... ti-ai bagat codita intre picioare si ai fugit?... cred si eu. ti-ai dat seama ca am dreptate si acuma te gandesti cu ce echipa sa tii pe viitor... eh, lasa ca te ajut eu... cu U Cluj... e chiar misto echipa... hai Jude... a castigat Steaua si dansezi prin casa?... vrei un prognostic?... nu o sa ajunga prea departe. trust me... pana la urma tot cu buza umflata ramai... (o sa se asorteze cu nasul)... :)) =)) :)) |
Pana se va satura Judex si-si va baga p... in ea de discutie.>:)
|
:)) totul se rezuma la Judex ...
|
Da, Libelulo, tocmai am aflat "din surse sigure" ca Jiji a promis ca-i plateste bacul lu' ala de 17 ani de la elvetieni care a ratat ultimul. :P
|
Quote:
Pai nu-i El ultimul Casanova?! |
That's wwwwwwwwright !
|
ia citeste ce am scris mai sus ca am bagat un edit... ca sa nu fie mai multe postari una dupa alta... si fii sigur ca Jiji o platit meciul tot... ;) |
@Medicate und Omu'
Not Wright, maybe Terry! =)) @Libe No, am citit si aia. Tu vrei sa ma faci sa-ti spun "manca-mi-ai nasul"? :)) |
:)) god damn it ....mai nou si Ballack !
|
nuu... stii prea bine ce vreau... sau vrei sa ma repet? :O vreau sa renunti la Steaua... si in timp ce renunti la Steaua, sa ii injuri de mama lor... si sa te pui in genunchi si sa spui ca am avut dreptate... |
Imi pari indeajuns de obraznicuta incat sa ma pun in genunchi in fata ta pentru altele, iar tu sa faci la fel. Desi mai simplu ar fi un 69 cinstit. :">
|
All times are GMT +2. The time now is 17:35. |