![]() |
multumesc :oops:
|
Noi am fost (si inca suntem) plecati din Cluj pentru toata saptamana. Sper sa intram in posesia DVD-urilor. Banuiesc ca daca nu ne-au gasit acasa, se pastreaza macar o saptamana. Stiu ca asa procedeaza posta, eventual percep si taxa de magazinaj, dar nu stiu cum fac firmele de curierat. Sper ca nu le-au trimis inapoi, daca ne-a cautat vreun curier si nu eram acasa!
|
super tare. am primit azi afisul cu revolutionary road. ms mult.
|
mi-au ajuns acum o ora si mie dvd-urile sunt foarte ok
multumesc enorm cinemagia..si gloriei care a fost o dragutza;)) salut si sa auzim numai de bine! |
Originally Posted by corinka:
Corinka, trimite-mi numarul tau de mobil pe privat; acum am aflat: Best Curier merge si in provincie, nu colaboreaza cu posta; daca au numarul tau poate le oferi o alternativa - la cine sa lase coletul. Mi-e ca te-au cautat si nu te-au gasit; sper sa nu se returneze coletul :(( , ca apoi sa-l retrimitem cand te intorci din excursie :(( |
Originally Posted by Gloria:
Am impresia ca si la mine este aceeasi problema, chiar daca e vorba de Bucuresti. Nu am primit pana acum DVD-urile, cu toate ca am verificat in fiecare zi cutia postala (lucru care ar fi avut vreun efect daca ar fi fost trimise cu Posta Romana). Dat fiind ca au fost trimise cu firma de curierat, ma tem ca nu aveau cum sa ajunga la mine la usa, atata timp cat interfonul pe scara nu functioneaza si nu se poate intra decat daca ai numarul de telefon al celui la care vrei sa mergi. O sa ii trimit si eu Gloriei pe privat numarul meu de telefon. Sper doar sa nu fie prea tarziu. Mersi inca odata Cinemagia. |
Andrei, coletul tau a venit mai inainte retur... Iti dau adresa redactiei: Pierre de Coubertin 3-5, bloc turn, etaj 5, sector 2. Crezi ca poti trece saptamana viitoare in intervalul 10-18 ca sa-l ridici?
Sau il retrimit, dar imi trimiti pe privat numarul de mobil, si atunci curierul - cand va fi in fata usii - te va suna la mobil? |
Am trimis pe privat numarul de mobil. Cu scuzele de rigoare, va rog sa alegeti voi varianta care credeti ca e ok pentru Cinemagia si sa-mi transmiteti si mie raspunsul pe forum. |
Hai tu la redactie, te rog; de luni pana vineri, intre ora 10 si 18.
|
cu coletul meu ce se intampla ? :) am primit mesaju pe privat cum ca mar fi cautat curierul - da, f posiobil sa nu ma fi gasit - si am trimis un telefon. sper ca nu sa intors inapoi :(
|
Deci sunt trimise prin curier privat? Pai daca e asa...ma uitam si eu in posta degeaba...Gloria, l-ai trimis vineri cand am vb sau inca il mai astept?
Trimit si eu mesaj cu numarul de telefon... |
Eu inca n-am primit nici dvd-uri, nici telefoane, nici pm... :(
|
O sa am rugamintea ca cei din Bucuresti care n-au fost gasiti de curier acasa, sa-si ridice singuri coletul venit la redactie retur, de la noi. O sa anunt pe fiecare in parte.
Celorlalti, o sa le retrimitem, cu marea rugaminte 1.sa fie de gasit acasa de catre curier, sau 2. sa raspunda la telefon (au fost si cazuri cand -deh, "numar necunoscut, nu raspund", si au venit inapoi dvd-urile) astfel incat, contactati de curier sa se intalneasca. Corinka, ai fost in excursie, nu acasa, ma astept ca premiul tau sa fie in drumul inapoi spre Bucuresti. Dumi777, cred ca si coletul tau are aceeasi soarta. MOno, am trimis cand am spus, cel mai devreme luni de dimineata ii pot suna sa le dau numarul tau si poate se rezolva inainte sa dea la retur coletul. |
Deci sa inteleg ca toti cei care nu au primit pana acum trebuie sa-ti trimita si numarul de telefon? Dar ma intreb eu, cei care se ocupa de curierat nu pot veni dupa ora 4? Adica e foarte clar ca de obicei omul nu e acasa pana la ora aia...
|
nr de telefon lam trimis de cateva zile, nu ma sunat nimeni dar daca ar suna clar ca as raspunde - de gasit acasa e f putin probabil sa ma gaseasca daca curierul vine dimineata - daca ma cauta dupa 4 5 nu are cum sa nu am gaseasca :)
|
Mie cei de la Best Curier mi-au spus ca merg la ore diferite ca sa gaseasca destinatarul coletului. Liviu, trimite-mi si tu numarul prin mp.
Luni dimineata o sa sun la cei de la Best curier sa vedem cum merge treaba. Avand acum numerele voastre, curierii va pot suna la tel cand sunt in fata usii, iar voi veti alerga - de la facultate, serviciu, prietena, film etc ca sa-i intalniti pe curieri :shock: si sa intrati in sfarsit in posesia premiilor. |
PS: E cam dificil sa pleci din cinematograf dar nu au cum sa ne gaseasca acolo, iesim de obicei cand rasare luna.
|
Mi-am ridicat DVD-urile azi de la sediu. E totul ok, de-abia astept la anu' :D .
|
azi miau venit dvdurile si afisele - f faine !! :) ms mult cinemagia si ne mai vedem la anu la urmatoru concurs ;)
|
:sleep:
Uh, respir si eu usurata; sa vedem in continuare si cu ceilalti castigatori cum sta treaba. |
Originally Posted by dumi777:
|
La mine LA TARA,n-au venit,dar nu ma supar,din contra,bafta tuturor. :oops: :)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
You & me, Pauline...
Nu era mai simplu prin posta? Era si mai ieftin, de asta sunt sigur...aproape. :P |
Originally Posted by corinka:
mai stau mai stau :) |
Originally Posted by M0n0:
|
S-a referit la curierat normal, cu aviz in cutia postala :).
|
Originally Posted by buticut:
Ce mai faci? Ti-a fost dor de mine? Ai vazut Watchmen? Iti place de Alexander Skarsgaard? Mie de taica'su.Te uiti La "True Blood"?prietena mea da.Si mie mi-a fost dor de tine,asa ca uita-te la Watchmen. |
Atentie ca firma care face pe curiera nu pune un biletel ca a fost la tine acasa si nu te-a gasit sau sa-ti lase coletul in cutia postala, nu se complica si face repede retur. Asa am patit eu.
Eu zic sa alegeti mai cu grija curierul data viitoare, iar cei din Bucuresti nu cred ca pierdeau mult timp facand un drum la redactie. |
Ce se mai aude de DVD-uri? Au mai ajuns inapoi?
|
Pe mine m-a sunat azi un curier, chiar cand eram in drum spre Bistrita. :( Dar ne-am inteles ca maine dimineata sa ma duc sa imi iau coletul de la sediul lor. ;)
|
Nicio miscare la mine, nimic...
Sa mai sper la ceva? :rolleyes: |
Nici tu? Se pare ca au ceva cu Moldova curierii :D Rasistii! :mad:
|
Eu am din nou mici emotii :-P . Toata saptamana am sacrificat pe cineva sa stea acasa non-stop,telefonul l-am tinut mereu la mine si l-am pus pe sunat. Nimeni nu m-a cautat inca,sper sa vina maine. Daca nici de data asta nu il primesc,100% nu e vina mea acum. Keeping fingers crossed! Sper ca cei de la Best Curier sa nu ma mai tina mult in suspans.Scuze, dar asa sunt eu mai nerabdatoare :D .
|
Am primit dvd-urile, atat cele de la predictii, cat si cele de la concursul de Sf. Valentin. Va multumesc mult, atat in numele meu, cat si in numele lui vicki. :D :)
|
Originally Posted by Liviu-:
curierii sunt bineinteles: UNGURI IREDENTISTI ... sau olteni :p |
Tineti-ne la curent cand primiti premiile. Coletul e pe drum si in cazul lui Buticut, si in cazul lui Mono. In rest, cine ce mai are de primit?
|
Eu trebuie sa primesc cele 7 DVD-uri. Nu stiu daca le-ati retrimis, dar in orice caz nu am auzit nimic de la curier si am fost in fiecare zi acasa dupa ora 3...
|
Le-am primit azi!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah multumesc din suflet!!!!!!Sunt super!!!! Scuze pentru toata incurcatura cu retrimisul lor! I <3 Cinemagia! Multumiri Gloriei si lui Pit si tuturor celorlalti!
|
Voi suna sa vad care-i treaba cu premiul lui Liviu. Buticut, ma bucur tare mult ca s-a rezolvat!
|
@ Gloria,
Uitasem sa mai adaug ca din cele 4 filme primite nu se afla cel castigat la Concursul cu previziuni la premiile Oscar. Toate cele 4 filme sunt de la Dragobetic. Nu detaliez, sper sa nu fie nevoie sa spun mai multe, sunt satul de razboaie pe acest forum. Cu "Lolita" am inteles. Nu se poate si gata, ar trebui penalizat distribuitorul. Mai vreau odata lista cu filmele puse la Concurs-Oscar, n-o gasesc. A fost un singur dvd amarat - cel castigat de Neuptolem - , de care nu am avut parte, altii au luat 7 si probabil au primit cam ce isi doreau, inechitabil dar nu comentez asta caci nu ma priveste modul de organizare al concursului. Ma leg doar de ce-i al meu. |
Originally Posted by Neuptolem:
:lol: Propun ca dvd-urile alea sa fie inapoiate si date altcuiva,care stie sa aprecieze un gest frumos. |
Asta am sa si fac. Dar nu stiu de ce te priveste pe tine asta, vezi-ti de-ale tale.
|
Pai la 7 DVD-uri castigate e si normal sa primeasca ceea ce si-au dorit. Ar fi si culmea ca tu cu un singur DVD castigat,sa ai dreptul sa ti-l alegi inaintea tuturor. Stocul n-avea cum sa fie nelimitat... Uite,eu nu am primit Singin' in the Rain si nici City Lights la concursul cu Luna Indragostitilor,ci alte doua filme,dar m-am bucurat de ele la fel de mult cum m-as fi bucurat daca as fi primit titlurile mele "most wanted". Idem si cu posterele...simplul fapt ca am castigat si eu in sfarsit la ceva m-a bucurat chiar mai mult decat premiul in sine,care daca tragi linie si faci socoata,n-a fost totusi de 2 lei.Cel putin in cazul meu, daca iei in considerare filmele + posterele + transportul,se ridica la cateva milioane. Multumesc din suflet Cinemagiei pentru aceasta sansa. Inca sunt fericita, in extaz,multumita...tot pachetul :D! La viata mea,singurele premii castigate au fost cele de la concursurile scolare...ba nu, am castigat o data la Loto 200. 000 lei (vechi :D),dar nu se pune. Noroc cu Cinemagia :D. In plus,mai rar concursuri unde iti poti alege premiile si chiar mai rar concursuri unde se premiaza TOTI PARTICIPANTII, asa ca nu ar trebui sa fiti prea nemultumiti pentru ca nu ati primit ceea ce va doreati :).
Poate te rezolva si ti-l trimite ulterior. Daca s-a incurcat, la peste 40 de colete cate are/a avut de trimis,se intelege. Ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea, pozitia ta de atac e chiar nefondata, avand in vedere ca la ambele concursuri ai postat dupa data limita initiala. Ar trebui sa le multumesti ca te-au luat in considerare, nu sa ii critici. Data viitoare poate se vor premia doar primele locuri, sa nu mai fie atatea nemultumiri ca x si-a dorit filmul y,dar a primit altul. Odata si odata tot o sa se mai posteze iar filmele disponibile... Bine,hai,fie...aici e lista: DVD-urile sunt urmatoarele: English Patient / Pacientul Englez Pulp Fiction A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau Good Will Hunting After Glow / In Amurg The Shawshank Redemption / Inchisoarea Ingerilor Godsford Park What?s Eating Gilbert Grape / Arnie Lonely Hearts/ Dragostea ucide Home of the Brave/ Acasa printre cei curajosi Where the truth lies/ Aparente inselatoare Captain Alatriste / Capitanul Alatriste A Bronx Tale / Poveste De Bronx The Don Is Dead / Razboiul Mafiei Carlito?s Way / Carlito Insa probabil mai sunt foarte putine titluri available. Pulp Fiction s-a epuizat cu siguranta... |
Extraordinar,Buti!O propun...moderatoare! E inteligenta si stabila psihic:p
Da,asa e ,a cheltuit mult Cinemagia,plus deranjul,timpul pierdut...dar asa sunt romanii,niste clontzopisti,speculanti,monopolisti...Fata,ce postere ai primit? |
Azi am ajuns si eu la sediul Cinemagia si mi-am ridicat DVD-urile. Totul este ok. Mersi mult.
|
Nu inteleg ce se intampla...nu stiu astia de la curier adresa? Uita sa treaca prin Iasi? Ce exact se intampla? Niciun telefon...nada. A trecut mai bine de o luna de cand au fost Oscarurile...vreo 2-3 saptamani de cand am stabilit ce dvd-uri imi vin...Cred ca veneau pana acu de vreo 4-5 ori.
P.s. Nu vreau sa sun ca fiind obsedat de chestia asta, da... :D |
Am zis eu ca au ceva cu moldovenii :D Si eu sunt in aceeasi situatie, inca... Nici macar un semn :(
|
Acum jucam jocul ignorarii? Gloria...te rog eu, daca vine pachetul inapoi la sediu, trimite-l prin posta (platesc taxele postale daca e nevoie)...
|
Cum a zis si M0n0, nu vreau sa par obsedat/nerecunoscator, dar au trecut 4 saptamani si nu stiu nimic de premiu. Orice mic semn e bine venit...
|
All times are GMT +2. The time now is 19:33. |