![]() |
You Dont mess whit the Zohan
You Dont mess whit the Zohan, una dintre cele mai bune comedii pe care le-am vazut.:))
_______________ Ma uit la filme pe http://filmeonlinenoi.com |
Categoria "obligatoriu de vazut"
Dupa parerea mea un film obligatoriu de vazut este The Shawshank Redemption (Închisoarea îngerilor);)
Ce alte filme recomandati la aceasta categorie:) |
ar mai fii si Slumdog Millionaire
|
|
Shutter Island
|
Intr-adevar, Inchisoarea Ingerilor este un film de nota 10+, frumos in adevaratul sens al cuvantului si care merge perfect la "obligatoriu de vazut"...
|
Ah..inca un film frumos...Casablanca:">...
|
Dial M for murder , Rope , La Haine , Smultronstallet , Det sjunde inseglet , 2001 a space odyssey
|
Originally Posted by andreyuzzu:
daca i-a placut The Shawshank Redemption si Slumdog Millionaire, greu de crezut c-o sa-i placa astea :)) eu as recomanda niste filme ceva mai usoare si placute in acelasi timp: The Notebook, Se7en, Memento, La Vita e Bella, Pearl Harbor, Pay it Forward, The Sixth Sense, A Perfect World |
Mie mi-a placut si Shawshank si cele de mai sus :P
|
ms mvpsebi pentru filmele propuse
|
propunerile mele si ale lui andrei nu-ti plac?:-/ :)
pe astea recente si "comestibile" cred ca le-ai vazut..incearca si altceva |
Recomand cu mare placere Inception si Meet Joe Black
|
imi cer scuze...;)
VA MULTUMESC TUTUROR..:-* |
The Shawshank Redemption este un film foarte frumos
Recomandari : 300,Shutter Island, Gladiator , The Da Vinci Code urmat de Angels & Demons |
Conviction 2010
acum am terminat si ma impresionat placut si acest film |
Originally Posted by SuToBo:
Nici din ce spui tu aici, nici din ce pare a fi filmul, nu cred ca se incadreaza in categoria "Obligatoriu de vazut". |
|
Am vizionat foarte multe filme care mi-au ramas in memorie , dar unele in mod special :
Casablanca (1942) Gone with the Wind The Sound of Music Singin' in the Rain The Guns of Navarone Where Eagles Dare Star Trek Dances with Wolves Saving Private Ryan Universal Soldier Titanic Green Mile The Lord of the Rings Inception Avatar etc, etc... |
All times are GMT +2. The time now is 16:31. |