![]() |
Originally Posted by vave:
Dragostea nu tine de foame...sau...Dragostea trece prin stomac :-? |
Ai dreptate, categoric nu exista nici o legatura!!! Chiar ca esti trista... :|
|
|
In loc sa facem sex, vorbim pe internet despre sex. Voua nu vi se pare nimic in neregula aici?
|
Nu, dragă, n-am avut! :|
|
Nu o dedic, pur si simplu o pun aici, unde ii este locul
Love To Love You Baby |
N-am avut one night stand. Nu ca n-as fi vrut (fut orice, femei de 40 de ani, de 30, de 20, adolescente, scorburi, veverite, etc) dar nu cred ca sunt genul de tip cu care femeile se vad facand sex doar pentru o noapte.... Sunt prea bun!... Nu, glumesc, sunt doar urat.
|
Hai , ma , Marius. . Atata seriozitate. Sunt alte aspecte care primeaza nu look-ul de tip Adonis.
|
nu discutam cat de urat/aratos e marius, dar umor are cu siguranta. Si asta conteaza!
|
Originally Posted by StefanDo:
Nu inteleg de ce nu faceti ceva cu cererile alea de prietenie! Daca v-a dus capul pana aici, convingeti-le pe adolescentele alea care ne bombardeaza cu "prietenii" sa vina si sa posteze pe threadul asta! AICI! LA SEX!! Atunci se va vedea daca va meritati leafa si daca ele vor cu adevarat sa fie prietenele noastre virtuale!:| |
da, cand... inscrie |
Bai, ce rautaciosi sunteti.
Dar n-a mai spus nimeni daca a avut sau nu aventuri de-o noapte. Am putea sa facem o lista cu intrebari de genul, sa facem un oracol ca la scoala: -Ati avut aventuri de-o noapte? -Ati fost la curve? -Ati facut sex a... mai bine nu. |
Acum vreun an, primesc un telefon pe la 1 noaptea de la o prietena, vesela foc.
- Judexeeeeee, dormi? - Tocmai ma pregateam. Ce-i? - Bai, stai sa-ti zic faza. Vin spre casa si taximetristul se benocla la mine. - Normal. - Ee... Incepe cu domisoara, unde lucrati, ceva corporate, nu? Cacat, faze de-astea... - Asa... - Il flituiesc eu elegant, da' el nimic-nimic. Bai, la un moment dat n-am mai rezistat si i-am zis: frate, tu vrei sa ma futi? Eu rad. Ea continua razand si ea: - Ei, ce crezi ca mi-a raspuns? - A? - Eu nu fut, eu fac dragoste! Rad de-mi sar capacele. Printre hohote, decretez: - Tahaharehehe!!! Atunci hahahahahai la mine ca eu fut. A venit. Morala: bai, bajeti, puneti mana pe lopeti si nu mai bagati vrajeli de-alea taximetrice ca, vorba lu' Gheo din banc, futi, nu futi, vremea trece, ba pula! |
Ar fi spectaculos si frumos ca la urmatoarele forumitinguri sa se lase cu perechi iar dupa ce se termina inutilitatile si nimicurile sa se poata retrage fiecare pereche in diferite camere din Bucuresti platite de redactia CineMagia.
|
Originally Posted by Mistah J:
Retragerea in separeu dupa party...e sanatoasa. Si OPTIONALA.;) Cine e Pentru sa pluseze! :) |
Originally Posted by Neuptolem:
Cam asa se distrau cei din The ice storm dupa party, de fapt se numeau key-parties. Cei interesati (barbatii) isi puneau cheile de la masina intr-un bol iar femeile interesate :D luau o cheie la nimereala de acolo, dupa care cei 2 sortiti >:) se retrageau ;) Recomand filmul pentru cine nu l-a vazut :) |
Bai chiar n-aveti nici un pic de RUSINE ?!
Adica de ce sa se faca perechi in camere diferite (cheltuiala in plus pt Cinemagia) cand se poate lua o singura camera si fiecare barbat poate "comunica" pe rand cu fiecare fata (sau chiar cu mai multe odata) si reciproc. |
Originally Posted by anaemona:
Ptiu.Si daca n`am masina ce bag in bolul ala ? |
Originally Posted by redmen:
|
As putea totusi sa imprumut o masina de la vreun prieten.Ceasul poate mi`l fura careva.
|
All times are GMT +2. The time now is 10:32. |