![]() |
|
4 Attachment(s)
Fumeile:
1. Charlize - ireprosabila (ma rog, la taliuta putea fi mai supla, dar e bine si asa). Candoare, armonie, aproape de perfectiune (mai tineti minte scena cand o vede Paxton in rochia aia alba in Mighty Joe Young?). Plus, o actrita impecabila.Attachment 870 2. Jessica Biel - I've got a thing pentru botoase cu ochii verzi si buze pline. Si talie de viespe. That rests my case.Attachment 871 3. Famke - ce osatura lunga poate avea femeia asta in picioare... Posesoarea celui mai bestial nume din galeria Bond, Xenia OnatoppAttachment 872. 4. Natasha Henstridge - buna rau. Dupa ce-a nascut, era si mai planturoasa (vezi Species II). Privire rece, taioasa, ţâţe, fund, talie, ce mai... harazita cu de toate.Attachment 873 P.S. Pozitiile Charlizei si ale Jessicai - pur accidentale... :)) |
3 Attachment(s)
Masculii:
1. Jackman (sau cum il alinta Ellen DeGeneres "Hugh Grantman") - magnetism masculin in stare pura. Luat pe bucati, e nasuliu; pe intreg, e târtan rau. Si canta, joaca, danseaza, e total, dupa mine.Attachment 875 2. Connery - fine wine. E omul care a pus ş-ul in şarm, parerea mea. Voce, alura, statura, joc actoricesc, toate au contribuit la aceasta legenda vie.Attachment 876 3. Levy Gutierrez - are de toate, statura, gura, un usor strabism si un aer muy caliente. Dac-ar avea un impresar iscusit, i-ar cam pensiona pe multi la Holly.Attachment 877 |
Maggie Grace
![]() 2 bunaciuni a avut serialul Lost. Una a fost omorata, cealalta ramane insarcinata pe insula. |
:x :x :x
![]() |
Roxane Mesquida, proaspat descoperita in Rubber
![]() |
^ Kinda looks like Alexis Bledel
|
Rox is much hotter
|
am vazut filmul doar ca sa-l vad pe el..nu stiam ca, contine atata nuditate... asa ca a asta a fost un bonus:)
![]() |
Nu stiu daca e star si nu va pun nici poza, dar Melanie Laurent e superba!
http://www.youtube.com/watch?v=gm1XN...eature=related PS Chambord, gagica aia a ta e de numa! :-O |
^^ Wow, nu l-am mai vazut pe Jake in postura asta. Tre' sa vad filmu'...:))
|
![]() |
Nici nu îl observasem în Hangover, noroc cu Limitless. :D
Bradley Cooper ![]() |
Originally Posted by the_fairy:
Totally agree :x If he wasn't dead, big, BIG crush! ![]() |
![]() |
Originally Posted by vave:
He is damn HOT! |
Beth Riesgraf
![]() ![]() |
Tot un "summer crush" - de asta data mai aproape de mine - mi i-a recomandat ;)) :D
![]() Iar Alejandro Manzano este foarte foarte frumos, pe langa ca are o voce minunata :x La fel si pustiul asta :x ![]() |
Ana-Maria, topicul acesta nu-i despre ''actori frumosi'', exista un altul pentru asa ceva, acesta este despre actori/actrite pe care i-am fute (scuzati limbajul).
Quote:
|
Hope Solo portarul nationalei de fotbal feminin a SUA, proaspat calificata aseara in finala Campionatului Mondial
![]() Alex Morgan, atacant in aceeasi nationala si marcatoare in semifinala de aseara contra Frantei ![]() I'd play 'em real good :P |
All times are GMT +2. The time now is 20:11. |