![]() |
Ai vazut in ce forma mare este Federer ?
|
Nu am vazut niciun meci al sau, dar pentru a-l bate pe Nole, care pare invincibil, va avea nevoie de ceva mai mult decat o forma mare. Meciul incepe la 19.
|
Originally Posted by omudindulap:
20:30, ultima ora, sper ca nu-s probleme cu ploaia :-S |
Pana acum strans meci...very strans. Insa asa a fost si primul set al lui Djoko in meciul cu Dolgopolov, unde in tie-break a castigat greu cu 16-14, doar ca sa castige lejer urmatoarele doua seturi.
|
1-0 Fede :D Haide, batrane!
|
Noooeeez, Fede cu break-ul
|
2-0 :d
|
Djoko e cel mai funny tenisman ever!! Daca nu ati vazut, inca, filmuletul acesta, va asigur ca veti rade cu lacrimi!!
|
Si-o cam ia Nole :(. FreakDoll, il stiu, dar tot asta mi se pare cel mai funny :D: http://www.youtube.com/watch?v=WZIdQlj80FM&feature=related , (e mai hilar daca stiti videoclipul, the joke is on Nadal :)) )
urmat de http://www.youtube.com/watch?v=FAt0O-RkRwk EDIT: Omule, told ya...primul set e mai greu pentru Djoko, pe urma isi revine. In cazul de fata, primele doua seturi :D |
omg the tension X_X si federer si djokovic sunt la fel de buni, parca e finalul unui thriller :))
M-ati starnit cu clipurile funny :)) The funny side of tennis players, Will you marry me? |
@buticut
Initial, voiam sa-l postez pe primul, dar nu-l mai gaseam :)) Am ras cu lacrimi, desi e a nu stiu cata oara cand le vad =)) @Pepper Pe cel cu Steffi nu-l stiam. Prea tare!!:)) :| Ne-au invadat galbejitii! X_X |
Break Fedeeee =D>
|
Federer serveste pentru match. Hai cu break-ul :D
EDIT: 40-40! Oh the tension!! |
Cum, ba, sa te numesti Federer si sa ratezi 2 mingi de meci, plus o dubla greseala???!!! Futu-i! ~X(
|
Parca joaca Norocul vs Ghinionul pe teren :)) culmea ar fi sa inceapa ploaia
|
Se mai intampla :D. Tin sa precizez ca amandoi imi plac, I'm not anti-Fede... at all, dar tin ceva mai mult cu Djoko. Btw, Gimeno-Traver is growing on me :).
|
Eu vreau o finala Nadal - Federer! :D
|
Originally Posted by omudindulap:
:-O Da, ma. El nu e om. Nu poate gresi. |
Hai cu breakuuuuuuuuuuuuuuu!!
|
Neh, hai cu tie'breakul. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 23:43. |