![]() |
Categoric ca ar trebui deschis. Orice sta prea mult inchis prinde mucegai, bacterii, balauri. And it ain't good for our health.
|
Pai, ce pula mea?!
|
^This goes to the asylum :))
|
Originally Posted by Federico:
|
De fapt am o idee mai buna. Verificati cafeneaua pentru detalii.
Originally Posted by bremen1980:
|
salut
mi-am dezactivat cele 3 optiuni de notificari prin email, dar tot primesc mailuri cu stirile noi. cum pot dezactiva si aceste notificari? daca nu se poate, cum imi pot sterge contul? nu am gasit nici o optiune. |
Nu se poate. Contul il ai pe viata. Nu tu ti-ai facut cont pe Cinemagia, Cinemagia si-a facut cont pe tine. You belong to Cinemagia now. There's no way out. Chiar si dupa ce dai coltzu o sa primesti pe lumea ailalta notificari Cinemagia prin mail.
|
Alt comentariu mai pertinent pot primi si eu? Sau asta e unul din forumurile fara administratori si responsabili?
|
Intra pe unul dintre maiil-uri si vezi ca undeva la subsol tre sa existe optiunea de unsubscribe/dezabonare. Contul e highlander, sorry.
|
merci
|
E un mare minus sa nu poti sa inchizi contul.Si eu am de gand sa renunt la acest site.
|
ce sa te mai obosesti sa-ti stergi contul? dai logout si te abtii de la site! sau te mananca rau?
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Salut, vroiam sa va spun ca este o problema cand vrei sa rezervi bilete, eu am leptop si am ecranu 15.6" si sa sfarsit cand vreau sa confirm comanda nu pot sa o fac pentru ca nu vad butonul de jos din cauza ca e pagina prea mare si nu pot sa dau mai jos, nu are aceasta functie, nu are acea bara din dreapta care are orice fereastra, nu stiu cum sa explic mai bn sper sa intelegeti si sa rezolvati aceasta chestie.
Multumesc pentru intelegere. |
Problema vine de la site-ul cinema-ului. Cinemagia are doar link catre site-urile celor la care vrei sa rezervi bilete. Incearca un ctrl + scroll in jos ca sa micsorezi cu totul ce vezi in browser.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:34. |