![]() |
Originally Posted by miercuri:
m-am uitat si eu la primele 4 ep....hipnotizant are coaie serialul asta nu gluma... o ocazie buna sa o vad mai des pe Anna Paquin... imi plac "punctarile" filosofice ale bunicii Adele care pare a fi un fel de voce a lui Alan Ball |
True Blood "miroase" de la inceput pana la sfarsit a HBO, chestie care imi place la nebunie! Emana sentimentul acela de libertate de expresie, de profesionalism si devotament fata de intreg procesul de productie.
Anna Paquin a declarat recent ca dintre personajele de pana acum, Sookie e favorita! Normal, doar serialul a adus-o impreuna cu Stephen Moyer/Bill. Nici nu le merge rau! Dupa cum nici noua, mai ales ca mai avem un pic pana la sezonul 2:D |
Originally Posted by Cinemania:
si da bine zis cu are coaie, cel mai bun mod de-al descrie. |
Top-ul meu...
1. La piovra (Caracatita) 2. Twin Peaks 3. Columbo 4. Quantum Leap (Capcana timpului) 5. Band of Brothers (e un serial cu 10 episoade, a fost transmis pe HBO... e vorba despre bataliile importante din al doilea razboi mondial... Regizat de Tom Hanks si Spilberg; cred ca numele spune tot) 6. Prison Break (ideea de serial e foarte tare, dar e cam lung si plictisitor) 7. Lost |
de prins m-a prins de la primul episod si o tot tinut-o asa pana spre finalul sez. 1, ca am luat o pauza :D damm, Anna Paquin is hot Lafayette ala e delicios...da foarte bine in serial ....... in alta ordine de gusturi, cred ca ma apuc sa revad The 4400 |
te sfatuiesc sa eviti 4400. E prost rau de tot. In plus dupa sezonul 4 nu mai e finantat si intriga ramane neterminata.
|
Originally Posted by klein:
am zis ca planuiesc sa il revad :D deja l-am vazut cap-coada...too late eu unul m-am cam enervat ca s-a terminat cam "necopt" |
nu am citit bine "revad"
cum poti sa revezi acest film? atat de prost jucat, ca se duc de rapa toata bunele intentii?? |
eh, slabiciunile astea
|
Originally Posted by Cinemania:
![]() who ordered the hamburger with AIDS? |
o, da....super tare faza :D
shapeshifters? hm...devine tot mai interesant |
un prim sezon fffff reusit...oare se face si 3 ? :D
|
pai sa vedem intai daca le reuseste 2-ul
|
sper
|
1. MOONLIGHT
2. DEXTER 3. LOST 4. ONE TREE HILL 5. DAMAGES 6.THE SHIELD 7.CROSSING JORDAN 8. SEINFELD 9. SAVING GRACE 10. JERICHO 11. THE BOOK OF DANIEL 12. CALIFORNICATION 13. CHUCK 14. BONES 15. ANGEL 16. FAWLTY TOWERS 17. X-FILES 18. REAPER 19. MILLENNIUM 20. WEEDS 21. CRIMINAL MINDS 22. HOUSE 23. BROTHERS AND SISTERS 24. THE UNIT 25. WONDERFALLS 26. PUSHING DAISIES 27. OZ 28. RESCUE ME 29. GENERATION KILL 30. 30 ROCK 31.ENTOURAGE 32. LIFE 33. TRUE BLOOD 34. SIX FEET UNDER random order.... momentan ma uit la BURN NOTICE |
Tocmai ce-am vazut primul episod din True Blood season 2 si sunt destul de foarte multumita :D
|
perfect..io nu as avea de ce sa fiu nemultumit :D looking forward to it |
CRIMINAL MINDS
SCRUBS (just for little fun:) STARGATE SG1 (cel mai bun serial SF, my opinion) Si tocmai am vazut un episod din JOHN ADAMS - interesant;) hope it's worth it! (modulul de Studii Americane din facultate nu mi-a "conturat" prea clar imaginea acelor vremuri tulburi decat la nivel istoric) Mi-e dor de THE NANNY (for Niles and Miss Babcock especially), THE X-FILES si JAG |
Tocmai am vazut episodul cel nou din True Blood! Ce inseamna sa faci dreptate televiziunii!
Promite si mai mult sezonul asta....de-abia astept:D |
be damned you all!!!!! :D
l-ati vazut inaintea mea....deja ma arde rau...tre sa fug acasa si sa-l vad si io |
All times are GMT +2. The time now is 17:16. |