![]() |
Ce il excita pe eunuc?
|
Originally Posted by Judex:
Din ce punct de vedere? Al tau, al lui al ei? Al nevestei tale? Daca tu consideri ca e ok ca prietenul tau cel mai bun sa fie lulea dupa nevasta ta, atunci e ok si invers, respectiv situatia de mai sus. :D |
Bineinteles ca si eu cred ca nu e ok, de-aia si incerc sa rezolv cumva. :D
Sper sa-mi tyreaca repede. |
evit-o!
|
Ei, mai degraba sa rezolva cu o combinatie noua. Nu cred ca e totul chiar atat de avansat incat sa fiu nevoit s0-o evit.
|
combinatie noua? cu alta tipa? vezi sa nu intre nevasta-ta pe forum! :D |
Well, nevasta nu mai exista de peste 5 ani. Adica, Doamne feri!, ea fizic exista prin alte parti ale tarii (sau chiar Europei), dar pentru mine nu mai exista. Iar cea care pana de curand era sa-i ia locul m-a dezamagit serios, asa ca in perioada de fata ma rezum la cautari si, vrand-nevrand, se pot intampla si accidente precum lulelizari de cine nu trebe. :D
|
aha! am inteles acum. atunci, succes! sa gasesti persoana potrivita.
|
Ce trebuie sa faci ca sa te spovedesti la un preot(am mai multa incredere decat in psihologii de buzunar)?Trebuie sa tii post?Acum e traziu,de Paste...dupa Paste?
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Doar pt spovedanie nu trebuie sa tii post (pt Impartasanie da). Poti oricand dar e de preferat inainte de Pasti. Oricum in Saptamana Mare e cam greu, toti preotii sunt ocupati cu Deniile, cu pregatirile de Pasti, etc. |
Da,multumesc.Aici in parohia noastra mica...e cam greu,stiti cumva vreun calugar,preot credincios,care sa nu judece,sa fie potrivit?Scz ca insist.
Nu m-am mai impartasit din coplarie...Am si uitat care e taina acestui ritua:( Sa caut pe net. http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleop...partasanie.htm |
no, acum chiar nu glumesc!
de fapt chiar mă gândeam să-i propun lui psihologului Ştefan să facă un poll numit "Identifică posesorul" în care fiecare membru de pe acest forum să-şi posteze poza propriilor particularităţi anatomice sexuale. după ce vom şti cu toţii cine-i cine, probabil că vom trece la nivelul 2, filmul. aaa... şi o radiografie dentară 3D. e uitl de ştiut cu câţi dinţi ai putea fi muşcat de cur. :mad: :mad: :mad: :mad: |
deci planurile b-z ale dragomarei sunt spam, spam si iarasi spam
|
@keep & ppl from Iasi: il stie careva personal pe Florin Lazarescu ? scrie pe aici ?
|
Currently Active Users: 6 (2 members and 4 guests)
:confused: :confused: :confused: |
Originally Posted by Dragomara:
|
Am voie sa-mi fie dor de Pauline?
Am voie sa-mi bag pula in tot? Am voie sa-mi fie dor de ea? Am voie? |
|
Cori, de Pauline a mea mi-e dor.
|