![]() |
Saptamana viitoare in Romania Libera: "Barton Fink"
In nr actual din Esquire e "Masinistul", cu 17 RON Pe 8 iunie Saptamana Financiara apare cu Orele. |
Buticut, esti o bomboana, n-am stiut de [i]Masinistul[/I. :-* ]
|
„Adevărul“ a lansat o nouă colecţie de DVD-uri.„Toamna bobocilor“, „Iarna bobocilor“, „Primăvara bobocilor“, „Buletin de Bucureşti“, „Căsătorie cu repetiţie“ şi „Alo, aterizează străbunica“ fac parte din seria „Mari Comedii Româneşti“.
Primul film din colecţie va fi distribuit, vineri, 15 mai, împreună cu ghidul „Adevărul TV“, la preţul de 10,99 lei. „Toamna bobocilor“, regizat de Mircea Moldovan, cu o distribuţie alcătuită din nume mari ale cinematografiei româneşti (Sebastian Papaiani, Marin Moraru, Draga Olteanu-Matei, Maria Ploae, Emil Hossu), a avut premiera în România, în anul 1975. Urmează „Iarna bobocilor“, realizat de Mircea Moldovan şi Mircea Mureşan. „Primăvara bobocilor“ îi surprinde în ipostaze inedite pe Dem Rădulescu şi Horaţiu Mălăele. „Buletin de Bucureşti“, regizat de Virgil Calotescu, va putea fi cumpărat vineri, 5 iunie. „Căsătorie cu repetiţie“ va apărea în data de 12 iunie, iar ultimul film din colecţie, „Alo, aterizează străbunica“, de Nicolae Corjos, va fi vândut vineri, 19 iunie. Nu rataţi filmele „Adevărul“! DVD-urile din fiecare vineri: 15 mai - „Toamna Bobocilor“ 22 mai - „Iarna Bobocilor“ 29 mai - „Primăvara Bobocilor“ 5 iunie - „Buletin de Bucureşti“ 12 iunie - „Căsătorie cu repetiţie“ 19 iunie - „Alo, aterizează străbunica“ |
Incepind de duminica 31.05, Adevarul va difuza serialul "24" - sezonul al II-lea.
DVD-urile cu cele 24 de episoade vor apare in fiecare duminica (se pare ca vor fi 4 episoade pe DVD, deci in total 6 DVD-uri, care vor apare in sase duminici...) |
Eu am luat la Jurnalul dvd cu Dem Radulescu.Nu stiu pe cati ii mai pasioneaza azi ... dar mie imi place foarte mult.
|
Astazi in Romania Libera: "To Kill a Mockingbird"
|
Si Gazeta sporturilor cu Maradona lui Kusturica. Btw, pe unde o fi Razi? :-/ A disparut de pe forum?
|
Originally Posted by buticut:
ce filme mai apar ? astia de la RL incep sa dea iar dvd-urile pe care le-au dat anul trecut? |
Azi era O femeie drept rasplata cu de Niro, Murray si Thurman.
|
mi-a zis Suspect de Bizar sa va transmit ca a aparut Esquire cu DVD-ul BURN AFTER READING, ultimul film al fratilor Coen.
si mi-a zis sa va zic sa vi-l luati. |
Luat deja.
|
The hours cu Nicole Kidman, Julianne Moore şi Meryl Streep se poate cumpara saptamana aceasta cu Saptamana Financiara.
|
Originally Posted by illotempore2002:
Hehe e cu Bale pe coperta. Daca vreti,va pot scana interviul. Ce tare ca au bagat Burn After Reading :D! |
Originally Posted by buticut:
Esquire e revista pentru barbati, nu? Trebuie neaparat sa i-o fac cadou sotului meu. ;;) |
...dupa care sa o imprumuti fara voia lui,dar cu cele mai bune intentii de a i-o returna :D.
Ieri in Romania Libera a fost Mercury Rising, pe care a trebuit insa sa il iau ca sa primesc suplimentul VFM,pe care il vroiam neaparat :(. |
http://www.imdb.com/title/tt0386741/
Filmul asta a aparut la revista "Filmul tau" sau ceva de genu`.10 RON. |
Incepand cu 3 iulie ziarul Adevarul scoate colectia Louis de Funes.
Filmele : Fantomas,Hibernatus,Fantomas in actiune,Oscar,Fantomas vs. Scotland Yard,Marele restaurant,Omul orchestra si Mania Grandorii. |
fain.
|
Pulp Fiction in ultimul nr Esquire.
|
Juno este de vanzare impreuna cu revista Viva.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:51. |