![]() |
haha ... ne dam intalnire ? u be there or be square! ... si sa-l scoti in lume si pe nighty... ca "al nostru" frecventeaza numai MANELIX RESORTS a.k.a Costineshti & shit ... :sick:
dk se investesc multi bani si o sa fie la Scandinavia tind sa cred ca voi evita bashinile si fitzele ce vor prinde radacini inca din seara deschiderii ... question: cum se prezinta o seara obijnuita de Sambata seara la voi in Buc la club Bonsai ? ce fel de clubberi frecventeaza clubul ? cei cautati de INTERPOL ? "fara mishto" - chiar vreau sa stiu! |
Originally Posted by Gaandalf:
manelist e ma-ta. |
In ceea ce priveste clientii ... sunt de toate felurile (inclusiv aia de zici tu), insa pe toti ii leaga o "chestie". |
mda ... interesant acest tipar. am sa zic PASS pana la ora 2 sau chiar 3. Apoi ma voi aventura din pura curiozitate sa vad care-i treaba. Sunt iar curios dk o sa se lase cu after hours de ora 12, 13 sau chiar 14 pe malul lacului.
@ nighty - i luv u 2! :D |
eh sa fiu al dracu'. las' ca vin io la mare in vara...sa vad unde ma cazezi si cu ce ma hranesti. cracanatule. |
Originally Posted by Nightwane:
|
macar ea face bani din asa ceva nu ca ma-ta care nici pt. covrigei nu se poate vinde ca-i urata cu slobozi. |
Originally Posted by Nightwane:
un pik de muzik haos in club Bonsai te-ar dezmortzii ma-tii! :lol: |
she works hard for the money...so hard for the money-ey-ey-ey. like i said....i die a little deep down inside everytime you talk to me. las' draga ca nu ma duc in bonsai...nu m-am dus io la Gay PArade daramite sa ma duc in Bonsai ala... |
"A luat foc" Bamboo, s-a aprins de "la un scurt circuit". ;)
|
mda
aku gen ruinele fumagande ale bambooului ne amintesc d tristu viitor knd toti cocalarii cu si fara bani se vor inghesui in cuba va fi fun oricum nu ca ra fi vreun dzastru national da se merge in weekend la mare oricum astept un incedniu si in cuba |
Originally Posted by KORBEN:
|
Tocmai cand aveam si eu rezervare :(( ! Asta e! Macar a fost un foc de tabara cum nu am mai vazut :lol: . Am vorbit cu o animatoare si mi-a zis ca clubul era asigurat cu 5 mil $. Pe cine sa cred? Mai vrea Botezatu sa spele niste bani?
|
http://www.expres.ro/eveniment/?news...c111 6b79dca9
Pacat de el. Am fost acolo si cand se construia si la deschidere. |
LaHoya careva???
|
Originally Posted by nume:
|
Miercuri se redeschide terasa, saptamana viitoare baraca. Deja e reclama pe radio.
|
http://www.atac-online.ro/archive/2005/iunie/30/5.php
Terasa Bamboo s-a redeschis Club Bamboo ramane prezent in activitatea high life-ului autohton. Miercuri seara, acesta si-a redeschis portile pentru impatimitii de distractie. Chiar daca n-au trecut decat cinci zile de cand clubul cu pricina a fost mistuit de flacari, lumea mondena a Capitalei s-a adunat cu mic, cu mare pe terasa Bamboo, singura locatie ce a scapat de flacarile incendiului si nu a suferit grave stricaciuni. Aceasta a fost repede redecorata pentru a putea oferi astfel invitatilor un party cu doua prezentari de moda, semnate Mango si Promote. |
agitatie, muzica parca data prea tare si multa lume... s-a stat pana la sfarsit... gen 07.00
Keoke aseara... party Kent... f ok.. |
Jay, te bagi
http://forum.4elemente.ro/viewtopic.php?t=532 |
All times are GMT +2. The time now is 06:19. |