Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

raptor 29 Apr 2004 11:07

Ce frumos...parca si mancarea a avut gust mai bun dupa meciul de-asara... :happy:

marcu 29 Apr 2004 18:01

Merge mai bine selectionata fara "diamante" de-alde MUTU? Sper sa nu fie doar o "intamplare" norocoasa. Nu prea am incredere in Iordanescu..., mai vazandu-l cum saruta iconite, calendare, scorburi de copaci, cruciulite, de parca ar fi dintr-un trib african.
Bun gazonu' de la Rapid. Cand pune si "comandantul", Gigi Becali, un gazon ca lumea in Ghencea?

raptor 29 Apr 2004 19:56

Originally Posted by marcu:

Sper sa nu fie doar o "intamplare" norocoasa. Nu prea am incredere in Iordanescu..., mai vazandu-l cum saruta iconite, calendare, scorburi de copaci, cruciulite, de parca ar fi dintr-un trib african.

A dat soferu' ala nou autocarul nationalei cu spatele,d-aia...daca l-a concediat nea puiu dupa boacana,acu' precis il cheama inapoi...tot cu spatele o sa mearga de'acu'nainte...

marcu 29 Apr 2004 22:28

Buna poanta (intamplare) Reptore. Tipu', Iordanescu adica, este sonat pe subiectul asta, al credintei, asa cum o intelege el. Se roaga, face matanii, se confeseaza preotilor, iar la antrenamente si la meciuri il auzi strigand: Stelica, am sa-ti sucesc gatu! Cosmine, te mananc! Poate ca e o noua forma de rugaciune :o Dumnezeu cu el!

Sm�agol-Gollum 29 Apr 2004 22:41

8) go romania 8)

marcu 29 Apr 2004 23:52

Mai, ce entuziasm! Pana si hobbitzii tin cu Romania. Adevarati galactici! sa nu pierdem simtul umorului. De sus
caderea e mai dureroasa.

blitz43 30 Apr 2004 09:49

ciobanul de Jiji iar a dat cu mucii-n fasole...
s-a luat de betivu' ala care l-a facut oier si tzaran in Giulesti...
Nea Jiji, adevarul doare! :P Noroc ca prostia nu doare!
Oricum, nu se facea sa te ratoiesti la el (daca nu erau reporterii de fata ce cap in gura si seminte i-ai fi scuipat in fata! ;)) si sa-ti asmuti gealatii pe el. A doua zi când s-a trezit i-au trecut pandaliile, da' matale tot asa ai ramas...

patraulea 30 Apr 2004 13:05

Era belea daca scorul ramanea 5-0!Sa le-o dam rau de tot!Pacat ca batem la scoruri de astea numai in amicale,si la oficale ne-o furam mereu!
Asta e!Buna si bucuria asta temporara,decat deloc!

Sm�agol-Gollum 30 Apr 2004 18:31

Originally Posted by marcu:

Mai, ce entuziasm! Pana si hobbitzii tin cu Romania. Adevarati galactici! sa nu pierdem simtul umorului. De sus
caderea e mai dureroasa.

:lol: :lol: :lol:

PoliFanAthic 30 Apr 2004 23:53

A fost senzational, cum am reusit ceea ce am reusit. Fiecare gol, unul mai frumos decat celalalt. Sa speram, intr-adevar, ca nu a fost o floare aruncata-n Dunare.

Ionutz55 01 May 2004 09:09

cred ca si daca era meci pe bune, tot ii bateam dar nu cu un scor de genul asta.
Ronnie O'Sullivan- Hendry 13(33)3, asta daca va intereseaza :)

Serghei 01 May 2004 10:35

Bag pula in fotbal,acusi incepe Giro,mai sunt trei luni si incepe Turul Frantei si daca castiga Amstrong iar imi bag pula!

Ionutz55 01 May 2004 11:50

am citit in cool ca o sa inceapa.
iar in revista am vazut o poza a unui ciclist, sigur e pantani, insotita de un kk de un dialog. Ce mama dracului inseamna asta?

Nightwane 01 May 2004 12:28

Originally Posted by Ionutz55:

am citit in cool ca o sa inceapa.
iar in revista am vazut o poza a unui ciclist, sigur e pantani, insotita de un kk de un dialog. Ce mama dracului inseamna asta?

IN CE REVISTA AI CITIT???? IN "COOL"????

rog moderatorii sa se sesizeze si sa-i stearga userul acestui...acestui...acestui...UGH! Let's call him "Ionutz55"

Ionutz55 01 May 2004 12:32

:sick: :sick: :sick: , asta imi provoci mightwane!!!!

Nightwane 01 May 2004 12:37

run along little puppy..go read some "cool girl" or "bravo" or whatever...

Ionutz55 01 May 2004 12:40

Originally Posted by Nightwane:

run along little puppy..go read some "cool girl" or "bravo" or whatever...

ma mentin informat mightwane

BeNnY 01 May 2004 12:51

In cuvintele lui zizi... : Cu greu limita penibilului va mai fi vreodata fortata in halul asta (pe aceasta cale doresc sa-i multumesc lui zizi pentru aceste cuvinte minunate)

marcu 01 May 2004 14:09

Mai Serghei, tu n-ai auzit ca nu mai avem ciclism adevarat, ci doar ciclismofarmacologie. Ce te entuziasmeaza la niste tipi dopati, care mor, dupa o victorie falsificata, ca mustele? Mie imi placea sa privesc peisajul/peisajele din Italia, Franta, Spania. Nu exista competitie onesta in ciclism. Nu te grabi sa pagi pixul in fotbal, care e oarecum mai curatel. Baga pixul in ciclism, dar mai baga in cap si niste informatii utile pentru tine pe acest subiect si sa vezi cum dispare vrajeala. Eu m-am lecuit de entuziasm. Iar "piratu'" Pantani, pe care l-am iubit si pretuit sincer, m-a dezamagit complet, acum cand stiu cum si-a obtinut victoriile.

Ionutz55 01 May 2004 14:19

Ia sa vedem ce face real in meciul cu depor.
Daca nu vor invinge si sigur nu o vor face mai au sanse la titlu, dar nu anu asta ci anu viitor

All times are GMT +2. The time now is 04:45.