![]() |
raptor de la mine...
wiggle your big toe! :lol: |
Hai sa mearga si de la mine un vot catre raptor boy! ;)
|
Originally Posted by Demona:
Vote goes to raptor |
4 - 0 pentru rapty. Uhmmm...trebuia sa-l bag impotriva lui Brad Pitt...ca atunci ma ura mai tare! 8) Stupid me!
|
raptor
|
jeremy (ce bine ii sta barba aia...hmmmm)
|
and.... ladies and gentlemen..... wiggling my big toe... i vote for... Raptor!!! :D
|
eu at least nu am auzit de jeremy(sau cel putin nu imi amintesc) |
Woooow! E deja 6 - 1 pentru rapty! Se pare ca "za pipal" ashteptau un meci cu raptor. :lol:
|
Originally Posted by WraIth:
Inseamna ca nu te uiti la "Six Feet Under"... shame on you... :D |
Pai ma gandeam la un actor my dark ca shi rapty. Iar Jeremy avea un look asemanator cu a lui raptor in filmul "Hideaway". Speram o poza fix din film, dar n-am gasit. |
Amandoi ati spus aici duoa filme care.....................pe bune ca nu le-am vazut,shi nici nu le stiu(momentan)
"six feet under" ii serial??Daca da,il da pe vreun post?? |
Six feet under - traducerea in engleza a lui SUB PAMANT SRL, da este un serial difuzat saptamanal de hbo, dak nu am insel martea... :roll: |
Originally Posted by TLD:
dar in acelashi timp .......eu nu prind hbo :( asha ca nu am cum sa vad |
raptor ca Sisto arata ca un male whore
|
un vot pt Rapty shi de la mine
|
raptor
|
Originally Posted by BeNnY:
LOL, cand am citit prima oara acest post in graba am inteles ca: raptor, ca Sisto, arata ca un male whore... Dar a doua oare cand l-am citi am inteles: raptor, pt. ca Sisto arata ca un male whore... Pt un moment ma speriasem... :D Credeam ca Benny spune ca raptor arata ca un male whore... :-? Dar, ma rog, votez raptor! |
8)
He-he...merg lucrurile bine...poate fac un fan-club... :D :D :D :D Kick ass!!!!....pacat k poza mea e cam nashpa.... :) sa dau una decenta? http://venus.walagata.com/w/raptor888/image0058.jpg Da,deci...uaaai.... 8) oricum,multumesc,cand o sa-mi ridic oscarul o sa incerc sa u uit sa-i mentionez si pe cei care m-au votat :D Da...welll...shamed...tnx!Cadou de sarbatori :D :D TNX! |
Uaaai...Why hate for this?*daca ash fi pierdut,poate* :wink: :lol: :D |
All times are GMT +2. The time now is 14:52. |