Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Stelele noastre vs Stelele lor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84021)

ogto 19 Mar 2004 10:11

Lol... Bine raptor. :D Da acuma serios, unde stam daca venim la TIFF? Faci tu acolo un "bunker" mic sau ce? Putem sa stam la tine in gradina? Ne facem o groapa mica. :D

Demona 21 Mar 2004 21:20

Foarte bun buncaru`...Ne jucam de-a Hobbiton. Care e baiu`??? ;) raptore...yo's de acord! Trebe` plata cu chiria? ;)

raptor 22 Mar 2004 10:27

A,pai imi sunteti prieteni,nu as putea sa va fac asa ceva...da' eu zic sa veniti totusi cu bani de'acas' ca cine stie?... :D :D :D

Demona 22 Mar 2004 20:16

Originally Posted by raptor:

A,pai imi sunteti prieteni,nu as putea sa va fac asa ceva...da' eu zic sa veniti totusi cu bani de'acas' ca cine stie?... :D :D :D

Bun asha! :D S-a facut...

raptor 23 Mar 2004 11:15

Originally Posted by Demona:

Foarte bun buncaru`...Ne jucam de-a Hobbiton.

veniti cu usi rotunde de-acasa,va zik de pe-acuma....

Freak_on_a_Leash 23 Mar 2004 20:46

Originally Posted by Demona:

Foarte bun buncaru`...Ne jucam de-a Hobbiton.

veniti cu usi rotunde de-acasa,va zik de pe-acuma....

ne dai tu cuie shi ciocan,ca eu unul car numai scandurile dupa mine.

raptor 24 Mar 2004 10:14

Vopsea verde aveti?

Demona 24 Mar 2004 12:50

Vopsea verde aveti?

Yo ma gandeam, decat sa dau cu bidineaua...mai bine lipesc frunze pe ea. Ma gandeam la un "Mary Jane" look...sau ceva de genu`. Da` poa` va pune frasu` sa-mi fumatzi usha. Cautatzi-va frunze de athelas. Poate sunt mai bune... ;)

raptor 24 Mar 2004 19:20

:D :D :D Da-o dreku' de treaba....chestia cu fumatul usii e bestiala...cred ca demult n-am mai avut asa pofta de ras ca acuma... :D :D :D Pai daca punem athelas, o sa fie o usa de s-o pui pe rana,nu alta...

Demona 24 Mar 2004 19:22

:D :D :D Da-o dreku' de treaba....chestia cu fumatul usii e bestiala...cred ca demult n-am mai avut asa pofta de ras ca acuma... :D :D :D Pai daca punem athelas, o sa fie o usa de s-o pui pe rana,nu alta...

Da` frasu`. Cin` shtie ce efact de "high" are athelas ala. Yo zic ca de gasim din alea, le fumam. Daca nu..ete nah...ne taiem cu lama sa vedem ce efect are...;)

raptor 24 Mar 2004 19:34

EEEEEE,nuuu le fumam,ca ne tre' plamanii....in schimb ficatul nu e chiar asa de folositor...athelas-ul asta...se poate bea oare? :wink:

TLD 24 Mar 2004 20:10

Vopsea verde aveti?

Ne luam spray-ul fauritor de grafitti si uite asa am scapat si de probleme how high... :P Spray-urile le tinem, la mien ok?! :evil:
Da ce vb eu ep aici, oricum nu cred ca ajung al tiff-nita! Sad sad sad! :roll:

Demona 24 Mar 2004 21:25

EEEEEE,nuuu le fumam,ca ne tre' plamanii....in schimb ficatul nu e chiar asa de folositor...athelas-ul asta...se poate bea oare? :wink:

Ceai! Sigur...ca doar Aragorn le-a fiert. Se bea...ioai...itzi dai seama..

Little Dique 25 Mar 2004 00:57

si chestia asta unde se tine?

TLD 25 Mar 2004 18:52

Steluta mai nou eliberata din matrice mi-a promis o calatorie pe scaunul care te scoate din matrice! Incantat de propunerea ei m-am decis sa-i fac cinste cu un meci... Ce frumooooos! :evil:

BeNnY 25 Mar 2004 19:02

Si acum... I present to you...

Danica VS J. Lo (poza cu J. Lo a ales-o TLD si cea cu Danica am ales-o eu!)

Nightwane 25 Mar 2004 19:24

votez cu Danyka

bah ce urat e TLD!!!! :lol: :lol:

TLD 25 Mar 2004 19:33

Originally Posted by Nightwane:

votez cu Danyka

bah ce urat e TLD!!!! :lol: :lol:

Urat urat da trag numa fete frumoase pe langa mine! :P

BeNnY 25 Mar 2004 20:08

Originally Posted by TLD:

da trag numa fete frumoase pe langa mine! :P

Asta da...

Si Yo tot cu Padawan Danica votez 8)

BeNnY 25 Mar 2004 21:00

Mai degraba Danica e Sith Apprentice si Demona e Sith Master pentru ca ele sunt orientate spre EVIL....

Asa ca e Danica - Sith Apprentice 8)

All times are GMT +2. The time now is 00:56.