![]() |
Lol... Bine raptor. :D Da acuma serios, unde stam daca venim la TIFF? Faci tu acolo un "bunker" mic sau ce? Putem sa stam la tine in gradina? Ne facem o groapa mica. :D
|
Foarte bun buncaru`...Ne jucam de-a Hobbiton. Care e baiu`??? ;) raptore...yo's de acord! Trebe` plata cu chiria? ;)
|
A,pai imi sunteti prieteni,nu as putea sa va fac asa ceva...da' eu zic sa veniti totusi cu bani de'acas' ca cine stie?... :D :D :D
|
Originally Posted by raptor:
Bun asha! :D S-a facut... |
Originally Posted by Demona:
veniti cu usi rotunde de-acasa,va zik de pe-acuma.... |
ne dai tu cuie shi ciocan,ca eu unul car numai scandurile dupa mine. |
Vopsea verde aveti?
|
Yo ma gandeam, decat sa dau cu bidineaua...mai bine lipesc frunze pe ea. Ma gandeam la un "Mary Jane" look...sau ceva de genu`. Da` poa` va pune frasu` sa-mi fumatzi usha. Cautatzi-va frunze de athelas. Poate sunt mai bune... ;) |
:D :D :D Da-o dreku' de treaba....chestia cu fumatul usii e bestiala...cred ca demult n-am mai avut asa pofta de ras ca acuma... :D :D :D Pai daca punem athelas, o sa fie o usa de s-o pui pe rana,nu alta...
|
Da` frasu`. Cin` shtie ce efact de "high" are athelas ala. Yo zic ca de gasim din alea, le fumam. Daca nu..ete nah...ne taiem cu lama sa vedem ce efect are...;) |
EEEEEE,nuuu le fumam,ca ne tre' plamanii....in schimb ficatul nu e chiar asa de folositor...athelas-ul asta...se poate bea oare? :wink:
|
Ne luam spray-ul fauritor de grafitti si uite asa am scapat si de probleme how high... :P Spray-urile le tinem, la mien ok?! :evil: Da ce vb eu ep aici, oricum nu cred ca ajung al tiff-nita! Sad sad sad! :roll: |
Ceai! Sigur...ca doar Aragorn le-a fiert. Se bea...ioai...itzi dai seama.. |
si chestia asta unde se tine?
|
Steluta mai nou eliberata din matrice mi-a promis o calatorie pe scaunul care te scoate din matrice! Incantat de propunerea ei m-am decis sa-i fac cinste cu un meci... Ce frumooooos! :evil:
|
|
votez cu Danyka
bah ce urat e TLD!!!! :lol: :lol: |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by TLD:
Asta da... Si Yo tot cu Padawan Danica votez 8) |
Mai degraba Danica e Sith Apprentice si Demona e Sith Master pentru ca ele sunt orientate spre EVIL....
Asa ca e Danica - Sith Apprentice 8) |
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |