![]() |
Durata oficiala: http://www.comingsoon.net/news.php?id=1922 Ceea ce inseamna cu 10 min mai scurt ca reloaded si cu 8 min mai scurt ca the matrix. Sa fie bine sa fie rau...
|
TLD vad ca vorbesti singur pe topicul asta. N-ar trebui sa te cauti la cap ?
Rezultatul te va uimi, doctorul se va soca, tratamentul te va scapa... |
Nu cred ca vorbeste singur. Pe noi ne intereseaza tot ce se scrie de Matrix.
Nu inseamna ca daca nu raspundem, nu citim... De aceea ne si tine la curent cu noutatile. TLD, nu baga in seama Pyronul. Ignora-l si va disparea (sa speram!). |
Dar domnul Ion Susai sii cine e ?
Tipul exista in realitate |
Originally Posted by Leonard Pyron:
"Un prieten de-al meu, n-aveti cum sa-l cunoasteti..." :wink: |
Citesti adanc. Bravo. Individul activeaza in domeniu cinematgrafiei si sustine ca e producator. A si pacalit catva oameni pana acum.
|
|
TLD a spus
Mr Pyron welcome back! We Missed You.... -------------------------------------------------------- Mutumesc,multumesc Mailasa Matrix-ul si iesi si tu la un film. |
Tie? Poate eram beat! Hai ca faci pagini multe si degeaba, sau asta tie scopul?!....
|
Vporba ta: llllllloooooollllll.....
|
In the name of the fore fathers : EJECT! :lol: |
5 Noiembrie - orele 16:00 la Cinema Patria ... Premiera Mondiala
The Matrix REVOLUTIONS Welcome back Matrix - we missed you! :P |
Link direct... Si nu imi convine la 4...
|
Primele reviewuri:
http://www.aintitcoolnews.com/display.cgi?id=16340 |
Mi-au placut frazele: "The answer to "What is the Matrix?" is finally revealed here. A Matrix inside of a Matrix? Luckily for us the Wachowski's are better than that."
S-ar parea ca va fi un adevarat film revolutionar! De-abia astept! |
Da. Ceea ce stiam d emult s-a adeverit. NO MWAM!
|
Aveti idee care va fi sistemul de vanzare bilete pentru Premiera ?
Se vor putea face rezervari pe Cinemagia sau in vreun alt mod ? M-am oprit din citit review-ul cand a ajuns la spoilere. De ce sa strici totul tocmai acum ? |
Da, se vor face rezervari pe CineMagia pentru Glendale Studio.
|
it's on baby! .... mai e putzin shi vedem shi noi filmu asta k de abea ashteptam in dickul meu ... :lol:
eram shi io' sigur k n-o sa fie faza cu Matrix inside a Matrix! the name Watchovski is GOD! It ends in 16 days Baby! :D |
|
All times are GMT +2. The time now is 11:55. |