![]() |
Felicitari White1 ...atat pentru raspunsul corect cat si pentru vizionarea acestei animatii unice ;)
@victor_homescu...li se mai intampla si celor mai buni ! La cate raspunsuri corecte ai dat pana acum...o mica confuzie nici ca mai conteaza ! Numa' Dumnezeu le stie pe toate :) ;) @Cretzulynne...nu e motociclistul (aka. Shotaro Kaneda) ci personajul principal negativ...Tetsuo Shima ! :) Daca inca nu ai vazut aceasta animatie (ce-i drept ceva mai veche) iti recomand sa o incerci cand ai timp...chiar merita ! ;) ![]() |
|
Originally Posted by Qube86:
Tre' sa-ti zic si tie ce i-am zis lui T. : nu sunt otaku si nici nu am o memorie asa de bine organizata cu toate cele 5000 de animatii vazute... ca atare, nu recunosc tot, chiar daca le-am vazut. La motociclist, m-am referit ca ar fi Akira. Desi am recunoscut faza aia cand toate se ridica si se rupe si podul, nu am recunoscut tipul. Mie nu mi-a placut aceasta animatie, chiar daca e al naibii de bine realizat. Din toate punctele de vedere. Ca atunci cand nu iti plac caisele, ci piersicile. :| |
![]() |
-The same blood runs through both of us. The blood of a beast who wanders...hunting for the blood of others.
-I've bled all that kind of blood away ! -THEN WHY ARE YOU STILL ALIVE ?? Vremuri inocente :( |
=D> :-bd =D> =D>
Chiar mi-ai inseninat ziua ! :) Cred ca am sa-l revizionez cu ocazia asta... Prea bun link-ul ! :-bd =D> ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Blade of the Immortal
|
![]() |
Samurai X,/Kenshin Rătăcitorul
|
![]() |